Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ πολύ!!

Και σ' εσένα.

Πάντως, το έχω ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπώ.

Εμένα με βοήθησε αρκετά και η μέτρηση της θερμοκρασίας μου. Μέτρησα για 3 κύκλους και μετά ήξερα τι μου γίνεται.

Τώρα που ξαναπροσπαθούμε μέτρησα άλλους δύο κύκλους, η ωορηξία μου γίνεται σχεδόν πάντα 13-14 μέρα, οπότε εκείνες τις μέρες (και λίγο πιο πριν) γίνεται ο "μαραθώνιος":tongue::wink:.

Δες αν θες στο gyn.gr.

αν και μου φαινεται λιγο αγχωτικο ολο αυτο...η μερα της ωορηξιας με βαση την θερμοκρασια ειναι η μερα που εχεις την χαμηλοτερη θερμοκρασια??

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και παλι.....

βλεπω οτι ειμαστε καλα και σημερα....

εγω που δεν μπορω να της την σπασω τι να κανω???

φφφφ...βοηθηστε ρε κοριτσια....

ολα αναποδα τα κανω εγω!

παιδι μου εγω το καταλαβα χθες....λεω αποκλειεται να ποναω τοσο πολυ και να ειμαι εγκυος.....και επειτα αυτα τα καφε υγρα μου φανηκαν περιεργα...αν δεν τα ειχα καθολου μπορει και να πηγαινα και ας μου ερχοταν μετα...αλλα με συγκρατησαν...

το πηρα ομως ποοολυ χαλαρα...αρχισα να κανω σχεδια για τις γιορτες και την εκδρομη που κανονισαμε...λιστα με τα νεα μου ψωνακια...και ειπα οτι θα το προσπαθησω αυτον τον μηνα για πρωτη φορα κανονικα..μεχρι τωρα δεν καναμε προσπαθειες να υπολογιζω γονιμες κτλ..

ετσι μπραβο!και εγω αυτο ειπα!!να περασουμε καλα τισ γιορτες....με πολυ σεξξ εννοειται!:tongue:αντε βρε εμεις να ειμαστε καλα και επιθυμουμε θα ερθει!!!!!

wMhKp2.png x3iPp2.png

αν και μου φαινεται λιγο αγχωτικο ολο αυτο...η μερα της ωορηξιας με βαση την θερμοκρασια ειναι η μερα που εχεις την χαμηλοτερη θερμοκρασια??

την υψηλοτερη νομιζωωωωω.....

wMhKp2.png x3iPp2.png

Χμμμμμ.... ειλικρινά δεν ξέρω ακόμη!

Προσπαθώνα μην το πολυσκέφτομαι για να μην ξεσηκώνομαι.

Εσύ, αν θυμάμαι καλά, έχεις καλά προγνωστικά ε?

Αλλά και να μην πάνε όλα καλά ΔΕΝ εγκαταλείπουμε ούτε στεναχωριόμαστε, ετσι???

Και εγώ ακριβώς το ίδιο!! Προσπαθώ να λέω συνέχεια στον εαυτό μου οτι τελικά τίποτα δεν είναι για να μην απογοητευτώ μετά! και εννοείται κοπελιά οτι αν δεν γίνει κάτι αυτόν τον μήνα θα προχωρήσουμε ακάθεκτες!!! Είπαμε τα παιδιά μας έχουν προσωπικότητα έντονη σαν εμάς θέλουν να έρθουν στον κόσμο όποτε θέλουν αυτά όχι όποτε θέλουμε εμείς!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και παλι.....

ολα αναποδα τα κανω εγω!

κοριτσακι καλημερα!μη μου πεις οτι δεν σου ηρθε ακομα????

wMhKp2.png x3iPp2.png

παιδι μου εγω το καταλαβα χθες....λεω αποκλειεται να ποναω τοσο πολυ και να ειμαι εγκυος.....και επειτα αυτα τα καφε υγρα μου φανηκαν περιεργα...αν δεν τα ειχα καθολου μπορει και να πηγαινα και ας μου ερχοταν μετα...αλλα με συγκρατησαν...

το πηρα ομως ποοολυ χαλαρα...αρχισα να κανω σχεδια για τις γιορτες και την εκδρομη που κανονισαμε...λιστα με τα νεα μου ψωνακια...και ειπα οτι θα το προσπαθησω αυτον τον μηνα για πρωτη φορα κανονικα..μεχρι τωρα δεν καναμε προσπαθειες να υπολογιζω γονιμες κτλ..

Τώρα άν σου πώ ότι με τα καφέ χθές ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόταν τελικά η περίοδος?? Το είχα πάθει ακριβώς αυτό τον προηγούμενο μήνα γι αυτο κ κάτι μου θύμιζε... Και γι αυτό αν θυμάσαι αμέσως μετά απο αυτό το μύνημα σου λέω δεν πειράζει κοιτάμε μπροστα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα και παλι.....

ολα αναποδα τα κανω εγω!

Καλημέρα moumou μου!!! Λοιπόν εσένα για να σε βοηθήσω θα πρέπει να μου πεις πανω κατω τι έχει γίνει γιατι δυστηχώς έχω χάσει επεισοδια.. Θα ήθελες καλή μου?/

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοίτα, τους 2-3 μήνες που το έκανα ήταν όντως αγχωτικό.

Μετά όμως σταμάτησα να μετράω (είχα ήδη κάποια εικόνα του πότε έχω ωορρηξία) και συνεχίσαμε κανονικά σαν να μην συνεβαινε τίποτα...

Αλλά με βοήθησε ψυχολογικά: πρώτον ότι έχω όντως ωορηξία και δεύτερον περίπου πότε είναι.

Η ωορηξία είναι η μέρα με τη χαμηλότερη θερμοκρασία πριν την άνοδο ή η αμέσως επόμενη συνήθως. Οι τόσο μικρές αποκλίσεις, 2 μέρες πριν ή μετά δεν νομίζω να έχουν και τόσο σημασία. Λέω εγώ τώρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα moumou μου!!! Λοιπόν εσένα για να σε βοηθήσω θα πρέπει να μου πεις πανω κατω τι έχει γίνει γιατι δυστηχώς έχω χάσει επεισοδια.. Θα ήθελες καλή μου?/

λοιπον γιατρε,ακουστε:

τελευταια περιοδος 27/10.

χοριακη αρνητικη 27/11

χοριακη αρνητικη 14/12

σταγονες αιμα την προηγουμενη βδομαδα

κανενα συμπτωμα...

τι αλλο???

αυτα νομιζω...

θα ζησω γιατρε μου?

καλημερα Σινια...

αμα ερθει θα το ακουσετε στις ειδησεις καλε!!!

οχι βεβαια!!!!

σημερα ειναι 52 ημερες!!!

Χαρά στην υπομονή σου βρε μουμου!!

Ο γιατρός σου είπε αν δεν έρθει σε 10 μέρες να ξανακάνεις χοριακή???

Θα τρελαθούμε όλες μαζί.......

Χαρά στην υπομονή σου βρε μουμου!!

Ο γιατρός σου είπε αν δεν έρθει σε 10 μέρες να ξανακάνεις χοριακή???

Θα τρελαθούμε όλες μαζί.......

ναι, επειδη του ειπα οτι την προηγουμενη βδομαδα ειχα λιγες σταγονες....

αν και δεν νομιζω....θα ρθει... θα ρθει και θα με σκισει....

καλημέρα όμορφεςςςςςς :D

τι κανετε?...τι νέα έχουμε σήμερα????

boukaki μου εμεις συμβαδίζουμε.....αντε τον επομενο μηνα μας ευχομαι να ΜΗΝ ερθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....:D...ποσο χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις ετσι ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λοιπον γιατρε,ακουστε:

τελευταια περιοδος 27/10.

χοριακη αρνητικη 27/11

χοριακη αρνητικη 14/12

σταγονες αιμα την προηγουμενη βδομαδα

κανενα συμπτωμα...

τι αλλο???

αυτα νομιζω...

θα ζησω γιατρε μου?

Κατσε μετράω...(Μια στο λάδι μια στο ξύδι ...και επανερχομαι)

Με μπλοκάρισες την γυναίκα!! χαχαχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...