Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Kalimera koritsia! Kisha an paroume to megisto me 30 hmeres kyklo tote nai simera einai prwti mera kathysterisis... entwmetaksy xthes oli mera eniwtha oti tha adiathetisw se vathmo pou imoun sigouri oti tha ksypnisw k tha dw ta madata alla tpt...k twra den exw to idio priksimo... k exw k remo na paw avrio...bachelor...na piw h na min piw? idou h aporia...kala plaka kanw ennoeitai oti prosexw etsi k alliws tis ypervoles afou thelw na meinw egkyos...alla remos einai aytos..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πιεις και να είσαι δεν πειράζει ξέρεις πόσες το ανακαλύπτουν ενώ έχουν κάνει κρεπάλες;;Βέβαια αν εσύ δεν αισθάνεσαι άνετα πιες ένα δύο και τέλος...

Καλά αποτελέσματα να έχεις.Πάντως και εμένα και στις 3 φορές όλο αδιαθετούσα και όλο δεν ερχόταν...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι κανουν τα κοριτσια μου;;;

σας διαβασα στα γρηγορα....ολες τρεχετε βλεπω χαχαχχα

Μπραβο Μινακι μου για την καρδουλααα!!!!

προσεχε πολυ με την αποκολληση εε;;; ειναι πακετο με αλλα δυο μικρα παιδια φανταζομαι , αλλα πρεπει να προσεχεις οσο μπορεις!!!

Κισσα μαρηηηηηηηη θες τριτο;;; ΕΥΓΕ !!!! και ξενινα να τρεχεις απο τωρα χαχαχαχαχ

Μουμου τι λες παμε για το τριτο;;; χαχαχαχαχχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Καλεεεε Ξανθουλα το γραφω στο ποστ μου...στην αυχενικη και τα τρια υγιεστατα ;););)

Καλως ηρθες Βαλεριανα, στα ειπαν τα κοριτσια πανω κατω...χαλαρωσε και οταν εχεις καθυστερηση κανε μια χοριακη , μην κοιτας τα συμπτωματα τα περισσοτερα ειναι ιδια με της περιοδου...κ εγω συχνα πυκνα με αυτα τα συμπτωματα εγκυος ημουν...αλλα δεν....βγαλτο απο το μυαλο σου...απολαυσε τη διαδικασια με τον αντρα σου !!!

χθες τελειωσα την αντιβιωση , κοβω σιγα-σιγα και την κορτιζονη και Δευτερα θα παμε ντοκ να δουμε τι γινεται!!!

αυτα τα νεα μου!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Α δεν το κατάλαβα νόμιζα ότι έκανες μείωση α καλά άλλα ντι άλλων διαβάζω...

εκανα βρε μειωση , και τα δυο την ιδια μερα και αυχενικη και μειωση ;)

καναμε την αυχενικη πρωτα για να δουμε και ποιο μωρακι πρεπει να ''κοιμηθει'' ;):(

Διαφημίσεις

και πως το αποφασίσατε;Μείωση γιατί σε έβαλε να κάνεις;για αίσιο τέλος ή έπρεπε για λόγους υγείας;

ο γιατρος εκρινε ποιο μωρακι πρεπει να ''κοιμηθει'' , για την ασφαλεια και των αλλων δυο ;)

ναι δεν μπορει ο σωματοτυπος μου να κρατησει τρια μωρα Ξανθη , δεν ηρθαν μονα τους απο τη φυση , με εξωσωματικη ηρθαν τρια δεν ηταν επιλογη της φυσης και διακινδυνευαμε πολυ καποια στιγμη να χαθουν και τα τρια ή να παθω κατι κ εγω....αυτο ηταν πολυ δυσκολο και ειναι για μενα...το μονο σιγουρο οτι δεν θα το ξεπερασω ποτε αλλα οπως λεει και η αδερφη μου οι μαναδες ορισμενες φορες πρεπει να παρουν σκληρες και δυσκολες αποφασεις ...απλα εμενα μου ετυχε πολυ νωρις :(

Να σου πω από το να κινδυνέψεις ή να περάσεις όλο αυτό και να μην έχεις κανένα μωρό αγκαλιά σου ήταν σαφώς προτιμότερο. Και δεν έχει σημασία πως κατάφερες να μείνεις έγκυος το αποτέλεσμα μετράει..Με βοήθεια ή χωρίς το ίδιο ακριβώς είναι...

Είδατε τι είναι;;;;Αλήθεια μουμου εσείς είδατε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σου πω από το να κινδυνέψεις ή να περάσεις όλο αυτό και να μην έχεις κανένα μωρό αγκαλιά σου ήταν σαφώς προτιμότερο. Και δεν έχει σημασία πως κατάφερες να μείνεις έγκυος το αποτέλεσμα μετράει..Με βοήθεια ή χωρίς το ίδιο ακριβώς είναι...

Είδατε τι είναι;;;;Αλήθεια μουμου εσείς είδατε;;;

ναι ρε συ γι αυτο και πηραμε την αποφαση!

για την εξωσωματικη που ειπα εννοουσα πως δεν τα εδωσε τρια παιδια η φυση απο μονη της ωστε το σωμα μου να μπορει να τα κρατησει , να ειναι προετοιμασμενο...με εξωσωματικη απλα συμβαινει δεν προλαβαινει το σωμα να το καταλαβει ;)

απο το αγχος μου Ξανθη ουτε που ρωτησαμε για φυλλα....βεβαια ουτε κ εκεινος μας ειπε...ή δεν ειδε ή μας ειδε ετσι χαλια και σου λεει αστο δεν τους ενδιαφερει αυτη τη στιγμη...που πραγματικα δεν μας ενδιεφερε

Διαφημίσεις

Εντάξει Μαρία μου εύχομαι αυτά να ήταν όλα τα δύσκολα και από εδώ και πέρα να πάνε όλα τέλεια για τα σποράκια σας....Να μας ενημερώσεις πως τα πήγες έτσι;;;

μακαρι Ξανθη μου!

ευχαριστω πολυ !!!

εσυ ολα καλα εε;;;

ποτε εχεις παλι γιατρο;;

εσυ Μινακι ποτε θα πας παλι γιατρο;;

την άλλη εβδομάδα πάω για β επιπέδου να το δω το μικράκι χαχα...Συνήθεια ποια ούτε αναμονή ούτε τίποτα πολύ αδικημένο το έχω αυτό το μικρό

αντε με το καλο Ξανθη μου !!

καλο ειναι βρε που δεν εχεις αγχος , κανει καλο στο μωρο !!!

αχ αγαπη μου μονο που σε φανταζομαι κλαιω δυσκολη η αποφαση που πηρες!!!!!

εγω αυριο Μαρια μου παλι να δουμε την αποκολληση το θετικο ειναι πως δεν εχω αιμα

αστα Μινακι...αστα....δεν περιγραφεται αυτο...αστο....

μπραβο που δεν εχεις αιμα καλο ειναι !!!

αντε περιμενουμε νεα σου εεε!!!

με το καλο ρε Μινακι να εισαι οκ !!!

μπραβο που δεν εχεις αιμα καλο ειναι !!!

αντε περιμενουμε νεα σου εεε!!!

με το καλο ρε Μινακι να εισαι οκ !!!

βεβαια αυριο οταν γυρισω απο την γιατρο το πρωι θα μπω να σας γραψω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...