Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε τώρα το έχουν συνηθίσει βάλε και ότι πάνε πρώτη φέτος τι στο καλό;;; εμένα πολύ το χάρηκε ιδίως όταν έμαθε ότι είναι αδερφός γιατί είχε κάνει δήλωση ότι άλλο κορίτσι δεν θα αντέξει χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ε τώρα το έχουν συνηθίσει βάλε και ότι πάνε πρώτη φέτος τι στο καλό;;; εμένα πολύ το χάρηκε ιδίως όταν έμαθε ότι είναι αδερφός γιατί είχε κάνει δήλωση ότι άλλο κορίτσι δεν θα αντέξει χαχα

χαχαχαχαχαχα ο ανηψιος μας ειπε οτι αν ειναι κι αλλο κοριτσι θα παει στην Αυστραλια χαχαχαχαχαχαχαχαχχα πωπω ρε Ξανθη θα εχουμε και διαβασματα πως θα τα προλαβαινουμε δεν ξερω:shock::shock:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Koritsia kalimera!

eimai nea sto forum alla exw diavasei polles apo tis syzitiseis sas k etsi pira to tharros na symmetexw k egw... prosfata arxisame tis prospatheies me ton antra mou gia mwraki...opws antilamvaneste theloume poly poly...o kyklos mou teleytaia htan ligaki anwmalos alla kata vasi einai 28-30 imerwn..teleytaia periodos itan stis 7/1 meta apo mia ebdomada kathysterisi logw krywmatos...twra logika tha eprepe na exw adiathetisei...oi epafes mas stis gonimes itan stis 20 & 21 Ianouariou opote elpizw na pesame mesa! apo symptwmata liga pragmata:

-priksimo sti koilia xamila opws k otan perimenw period, den exw krampes apla ayto to priksimo pou perimeneis na skasei!

-taxykardies, xwris na ksepernane to orio twn 100 alla sigoura einai panw apo ta kanonika mou kathws aisthanomai ti kardia mou wres wres etoimi na vgei apo to stithos , syn oti me eksantlei

-to stithos mou einai elafra prismeno alla oxi kati aksiosimeiwto

-k enw eimai kapnistria tis teleytaies 2 ebdomades exw mia apextheia pros to tsigaro me apotelesma na to exw meiwsei para poly (3-4 tsigara tin imera). exw ayti tin aisthisi pou exeis otan kapnizeis k eisai arrwstos...

einai ola ayta simadia? pote na paw gia xoriaki? den thelw na paw pali k na parw arnitika apotelesmata...fovamai oti mporei na eimai kata fantasia egkyos toso poly pou to thelw...

ti lete eseis?

καλημερα κοριτσακια τι κανετε πηγα γιατρο ολα καλα ακουσαμε και τικ τακ μια μικρη αποκολληση εχω να προσεχω οσο μπορω μου εδωσε και 3 ουτρο την ημερα η Μαρια τρεχει και την κυνηγαω δεν καθεται δευτερολεπτο τωρα αλωνιζει το σαλονι χιχιχιχιχι

αντε Μινακι μπραβο!!! ολα καλα!! προσεχε λιγκαι ομως!! ασε την Μαρια , που θα παει?

axaxa ολαειςδιπλουν σουπερμπραβο μουμακι...

αχ ο σιδηρος...αν ηδη ειχεςθεμαμετην τουαλετα,συν τη δυσκοιλιοτητα της εγκυμοσυνης-δεν ειναι απολυτο- συν το σιδηρο...προσεχε λιγο. καλημερα....με2ωρες υπνο αλλακαλα,εχει υπεροχη μερα

κοιτα, παραδοξως φτου φτου φτου, στην αρχη ειχα μπλοκαρει, μετα πηρα τα λαδια μου και διαφορα και το στρωσα...τωρα, με το σιδηρο παω...ακομα τουλαχιστον. ειμαι βεβαια σε επιφυλακη με ολα τα απαραιτητα στο ραφι...και θα δουμε! αλλα εκτος απο την καταπληκτικη αποχρωση ... τσουλαει.... δεν εχω παραπονο!

Αφού ακόμα το θες το τρίτο μπράβο σου πάντως χαχα...

Εμένα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα η μικρή παίζει με τον μεγάλο ε πέφτει και καμιά ψηλή που και που αλλά νορμάλ.Εγώ αρκεί να επιβλέπω τις περισσότερες φορές και να τα χωρίζω αν αρπαχτούν.

εσυ λες οτι η Κισα θελει τριτο??? εσυ ποσα εχεις ειπαμε?!?!?!?!?!?!?!

ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Διαφημίσεις

Koritsia kalimera!

eimai nea sto forum alla exw diavasei polles apo tis syzitiseis sas k etsi pira to tharros na symmetexw k egw... prosfata arxisame tis prospatheies me ton antra mou gia mwraki...opws antilamvaneste theloume poly poly...o kyklos mou teleytaia htan ligaki anwmalos alla kata vasi einai 28-30 imerwn..teleytaia periodos itan stis 7/1 meta apo mia ebdomada kathysterisi logw krywmatos...twra logika tha eprepe na exw adiathetisei...oi epafes mas stis gonimes itan stis 20 & 21 Ianouariou opote elpizw na pesame mesa! apo symptwmata liga pragmata:

-priksimo sti koilia xamila opws k otan perimenw period, den exw krampes apla ayto to priksimo pou perimeneis na skasei!

-taxykardies, xwris na ksepernane to orio twn 100 alla sigoura einai panw apo ta kanonika mou kathws aisthanomai ti kardia mou wres wres etoimi na vgei apo to stithos , syn oti me eksantlei

-to stithos mou einai elafra prismeno alla oxi kati aksiosimeiwto

-k enw eimai kapnistria tis teleytaies 2 ebdomades exw mia apextheia pros to tsigaro me apotelesma na to exw meiwsei para poly (3-4 tsigara tin imera). exw ayti tin aisthisi pou exeis otan kapnizeis k eisai arrwstos...

einai ola ayta simadia? pote na paw gia xoriaki? den thelw na paw pali k na parw arnitika apotelesmata...fovamai oti mporei na eimai kata fantasia egkyos toso poly pou to thelw...

ti lete eseis?

Kαλως ηρθες και ευχομαι συντομα ενα θετικο!!

το πρηξιμο, η κοιλια, το στηθος...χμμμ.... και ειναι και δεν ειναι..το τσιγαρο μπορει και να ειναι...

ομως,επειδη εδω εχουμε μεινει εγκυες χιλιαδες φορες, με χιλιαδες συμπτωματα... χαλαρωσε....

ποτε περιμενες??? δωσε λιγες μερες και κανε μια εξεταση...και μην φοβασαι το αρνητικο!!!

εγω 3 χρονια ημουν εγκυος!! ξερεις τι εχουμε περασει εδω μεσα? με 50 μερες καθυστερηση????

χαλαρωσε για να χαλαρωσει και το σωμα σου!!! και ευχομαι οτι καλυτερο!!!

Ναι Μουμάκι εννοώ ότι παρόλο το ζόρι της θέλει και τρίτο εγώ είπαμε είμαι πιο χαλαρά...χαχαχα

Εσύ δε με 2 άστα χαχαχα ελπίζω να έχεις βοήθεια...

Μαρία που είσαι;;;έλα πες μα; για την αυχενική σας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ναι Μουμάκι εννοώ ότι παρόλο το ζόρι της θέλει και τρίτο εγώ είπαμε είμαι πιο χαλαρά...χαχαχα

Εσύ δε με 2 άστα χαχαχα ελπίζω να έχεις βοήθεια...

Μαρία που είσαι;;;έλα πες μα; για την αυχενική σας...

κοιτα.... βοηθεια, μενει κοντα η μαμα μου και απο κατω η πεθερα μου! εννοειται οτι θα προτιμησω την μαμα μου.... αλλα αυτο θα το δω πως θα παει! αλλα επειδη το γραφειο ειναι κατω απο το πατρικο μου, τα παιδια πακετο και επανω στη μαμα...χα χα χα χα!!!

se eyxaristw poly moumou...eprepe logika apo ti deytera...to kserw oti den einai poly...tha perimenw mexri tin alli ebdomada...den thelw na kanw na vgei arnitiko k tin epomeni mera na adiathetisw..tha aisthanthw ksana poly ilithia!!!

ante na doume!

βαλεριανα...ολα καλα θα πανε...μονο μην αγχωνεσαι!! ειναι οτι χειροτερο!!!

θα μου πεις πως γινεται...???? εεεεε.... ηρεμα....

Διαφημίσεις

valeriana καλησπερα κι απο μενα η μουμου που λες ηταν καθε μηνα εγγυος χιχιχιχιχιχιχι αλλα μας τα φερε δυο μαζι στο τελος χαχαχαχαχαχα κανε υπομονη μεχρι την Δευτερα αν δεν αδιαθετησεις μπορεις να κανεις η ενα τεστ η μια χοριακη εγω που δεν ειχα σταθερο κυκλο τον τελευταιο χρονο υπολογισα μια εβδομαδα απο τον μεγαλυτερο κυκλο που ειχα ευχομαι να παρεις ενα θετικο αποτελεσμα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

kalhmera koyklew!!!!!βαλεριανα ειναι συμπτωματααυτα που περιγραφεις-ταεχω πολυ προσφατα γι αυτο και θυμαμαι,αλλα οταν ξεκινας προσπαθειες γενικα εχεις διαφορα ακομη και τα συμπτωματα σουαλλαζουν επειδη το σκεφτεσαι κα ιτο ψαχνεις ισως...,κανε ενα τεστακι μη σε απασχολει απλα ν αξες για να χαλαρωσεις...ηδη σημερα πρωτη μερα καθυστερησης δενειναι αν εχεις 30 μερες κυκλο?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...