Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε? εμεις ειμαστε πολυ καλα λιγες αναγουλες ποτε ποτε αλλ οχι κατι τραγικο και ρε κοριτσια εχει γεμισει το κεφαλι μου σπυρακιαααααα και πονανε τα ατιμα οτε να χτενιστω καλα καλα δεν μπορω σημερα θα παω να παρω το βιβλιαριο απο την γιατρο μου να δω και τι εξετασεις πρεπει να κανω....

Ξανθη Μουμου Μαρια τα μπεμπεκακια σας τι κανουν?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε? εμεις ειμαστε πολυ καλα λιγες αναγουλες ποτε ποτε αλλ οχι κατι τραγικο και ρε κοριτσια εχει γεμισει το κεφαλι μου σπυρακιαααααα και πονανε τα ατιμα οτε να χτενιστω καλα καλα δεν μπορω σημερα θα παω να παρω το βιβλιαριο απο την γιατρο μου να δω και τι εξετασεις πρεπει να κανω....

Ξανθη Μουμου Μαρια τα μπεμπεκακια σας τι κανουν?

Καλημερα Μινακι......

να πας στη γιατρο σου... μαλλον τιποτα δεν ειναι.....

εγω καλα... πηρα ολες μου τις εξετασεις.... τις εστειλα στο γιατρο μου... το απογευμα θα παω να αλλαξω το χαπι του θυρεοειδη γιατι ανεβηκε στο θεο...και ολα καλα!!

αυτα!

Καλο Μηνα τσουπρες!!!

Μινακι με το καλοοοοο να ακουσεις καρδουλααα!!!!

να πας στο δερματολογο μην το αφηνεις , ε δεν θα ειναι τιποτα , θα σου δωσει κανα σαμπουαν ειδικο , θα περασει ;)

Βρε Ριτακι μου εγω παντα καθυστερημενο ημουν...Χρονια ΠΟΛΛααααααααααα Οτι επιθυμεις παντα με υγεια και πολλες πολλες χαρες στο σπιτι σου ;)

Ξανθη μου πως πας;;; κλωτσαει το μπεμπε;;;

ποσο εισαι τωρα;;...εχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι το ξεχασα γαμωτι :|

Μουμουκαααα ελααα να ρεει το παραδακιιιι...ΟΚ εχουμε ξεπαραδιαστει αλλα οταν μεγαλωσουν θα μας γηροκομησουν ..κατι ειναι κ αυτο :tongue::tongue::tongue:

Τονιαααα οβερρρρρρρρρρρρρρρρρ !!! ;)

τι κανετε;;; ο μικρος κουκλος μας;;

Μαιρουλααα γιουχουυυ που σαι μαρη;;;;;;;;;

τι κανει ο μαθηταρας μου;;;

Τζουλη μου ολα καλα;; τι κανει το μικρακι σου;;;

Κισσαααααααααααα μαρηηη Κισσααααααααααααα τι κανετε;;; τα μικρα κουκλακια σου;;;

Εγω κοριτσια μου παλευω την κατασταση...ειμαι σπιτι με αποκολληση μαι ενα αιματωμα με κορτιζονη, αντιβιωση , ορμονες ....δυστηχως προχωρησαμε στη μειωση...δεν θελω να το συζητησω , ευχομαι καμια γυναικα να μην αναγκαστει να περασει κατι τετοιο...........

Εκανα και την αυχενικη υγιεστατα τα μωρα...φυλλο ουτε που ρωτησα, δεν μου ειπε κιολας , οποτε μαλλον δεν φανηκε...ουτε που σκεφτηκα να τον ρωτησω

Αυτα , ευχομαι και ελπιζω να ειναι καλυτερη η συνεχεια ;)

Φιλια σε ολες σας !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Μαράκι όλα καλά να πάνε....Κρίμα που κάνατε μείωση :(((

Εγώ εδώ κλωτσάει το μικρό έχουν πάθει τραλαλά τα μεγάλα αλλά να περνάνε οι μέρες.

Κοντεύω να μπω στον 6ο σε λίγο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!!! τι κανετε κοριτσια?

Μινακι πηγες στο γιατρο??? τι εγινε?

Μαπακι τι κανεις?

Ξανθουλα το μικρο βγήκε ζωηρό ετσι????

εμεις καναμε αυχενικη χθες, ολες οι μετρησεις πολυ καλες, περιμενω και το papp-a σημερα αυριο και ειμαστε κομπλε(προς το παρον)

Ευτυχως το χαπι του θυρεοειδη επιασε..και νωθω παρα πολυ καλα..συν ο σιδηρος που βοηθαει σιγουρα!

ειμαστε καλα..ειμαστε δυο...χερακια,ποδαρακια κτλ... σε πληρη κινηση!

αυτα!!!!

καλημερα κοριτσακια τι κανετε πηγα γιατρο ολα καλα ακουσαμε και τικ τακ μια μικρη αποκολληση εχω να προσεχω οσο μπορω μου εδωσε και 3 ουτρο την ημερα η Μαρια τρεχει και την κυνηγαω δεν καθεται δευτερολεπτο τωρα αλωνιζει το σαλονι χιχιχιχιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

axaxa ολαειςδιπλουν σουπερμπραβο μουμακι...

αχ ο σιδηρος...αν ηδη ειχεςθεμαμετην τουαλετα,συν τη δυσκοιλιοτητα της εγκυμοσυνης-δεν ειναι απολυτο- συν το σιδηρο...προσεχε λιγο. καλημερα....με2ωρες υπνο αλλακαλα,εχει υπεροχη μερα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχ μινακι 2 απανωτα θα ειναι ζορικο αλλα και ωραιο ταυτοχρονα!κι εγω πολυ κηνηγι ο μικρος περπαταει κανονικα εδω κι ενα μηνα...τρεχει βασικα και κανει ολο το σπιτι τουμπα!δε με πειραζει αυτο, με πειραζει που οτι βρει το βαζει στο στομα!και φοβαμαι!ολη μερα ηλεκτρικη κι ομως κατι θα ξεφυγει!ιδιως τα κοκαλακια πιαστρακια της μικρης σοραγιας μου...καμια 200αρια εχουμε τετοιες ψειρες,ολα κατω και βασικα ολο στο στομα του μικρου ειναι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ μινακι 2 απανωτα θα ειναι ζορικο αλλα και ωραιο ταυτοχρονα!κι εγω πολυ κηνηγι ο μικρος περπαταει κανονικα εδω κι ενα μηνα...τρεχει βασικα και κανει ολο το σπιτι τουμπα!δε με πειραζει αυτο, με πειραζει που οτι βρει το βαζει στο στομα!και φοβαμαι!ολη μερα ηλεκτρικη κι ομως κατι θα ξεφυγει!ιδιως τα κοκαλακια πιαστρακια της μικρης σοραγιας μου...καμια 200αρια εχουμε τετοιες ψειρες,ολα κατω και βασικα ολο στο στομα του μικρου ειναι!

πως σε καταλαβαινω Κισακι μου κι εγω ετσι τρεχω ολη μερα τι να κανω υπομονη να περασουν οι δυσκολοι μηνες κανω και κανω οσα πιο λιγα γινεται θα ξαναπαω να με δει μεθαυριο να δουμε πως παει η αποκολληση ελπιζω να καλυτερεψε αν και χλωμο το βλεπω ησυχια δεν εχουμε χαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ola kala μιανακι μου!κι εγω θελω τριτο αλλα λιγο ναμεγαλωσουν εχουν 16 μηνες διαφορα και ειμαιτσε μια τρελα στο σπιτι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Αφού ακόμα το θες το τρίτο μπράβο σου πάντως χαχα...

Εμένα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα η μικρή παίζει με τον μεγάλο ε πέφτει και καμιά ψηλή που και που αλλά νορμάλ.Εγώ αρκεί να επιβλέπω τις περισσότερες φορές και να τα χωρίζω αν αρπαχτούν.

ξανθουλι μου θελω ...δενξερωα ν λιγο μεγαλωσουν και ξεβολευτω παλι θα το θελω?αχαχαχ!εχουν διαφορα εσενα και μπορεις απλα να επιβ λεπεις...αυταειναι και τα2 μωρα!ειναι απεριγραπτα αυτα που ζω καθημερινα!αχαχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ε καλά Μινάκι και εσένα ίδια διαφορά έχουν μη μου πεις ότι η μεγάλη δεν συνεργάζεται;;;

Καλά εσύ Κισσα μαζί τα έκανες έχεις 2 μωρά τι να λέμε...Για αυτό λέω μπράβο που σκέφτεσαι ακόμα το τρίτο το έλεγες από την αρχή ότι ήθελες τρια πριν κάνεις καν το πρώτο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...