Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσια,

μια φιλη μου πληρωσε για αυχενικη 150 ευρω στο Ιασω. Εγω θα παω σε ιδιώτη και μην ξεχνατε οτι ειναι 2 τα μωρα....

Χθες το βραδυ κοιμηθηκα σερι μετα απο 2-3 μηνες.. μιλαμε για ονειροοοοοο!!!!!

τι κανετε εσεις\?

Μινακιιιιιιι!!!???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!

Μινάκι!!!!!!! μπράβο!!! ευχομαι τα καλύτερα! όλα να πάνε σουπερ μέχρι το τέλος.

Μουμάκι, αυχενική και ΡΑΡ-Α που είχα κάνει εγώ έδωσα 125 ή 135 παραπάνω με τίποτα, στο ΜΗΤΕΡΑ, για ρωτα και εκει. σου βγάζουνε και κάρτα μελους και στις επόμενες εξετάσεις έχεις επιπλέον έκπτωση.

Μή με μαλώσετε που χάνομαι.... το πρωί στη δουλειά είναι αδύνατον να γράψω, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. σήμερα δεν πρόλαβα να φάω ουτε ένα μπαράκι δημητριακων που είχα παρει μαζί μου. Εχω και τη στριτζο να λεει τις παπ@ρες της. το απόγευμα διάβασμα μέχρι τη νύχτα.... είμαι κομμάτια, πονάει όλο μου το κορμί από την ακινησία ,είμαι όλη μέρα σε μια καρέκλα μπροστα από ένα pc.

Στέλνω πολλά φιλάκια σε όλες, στα παιδάκια και στα σποράκια :)

Καλημερα Κοριτσια,

μια φιλη μου πληρωσε για αυχενικη 150 ευρω στο Ιασω. Εγω θα παω σε ιδιώτη και μην ξεχνατε οτι ειναι 2 τα μωρα....

ουπς! :oops: ναι αυτό δεν το είχα σκεφτεί, είναι άλη η τιμή.

Καλημεραααααα!!!!

κοριτσια 2 μερες ψαχνω κεντρα,νοσοκομεια,δημοσια,ιδιωτικα...ο καθενας ζηταει ΟΤΙ θελει!!!

οι εξετασεις που πρεπει να κανω ειναι 1.θρομβοφιλιας. 2.ερπη και λιστερια 3. κυστικη ινωση.

τιμες: βιοιατρικη 830ευρω /ενα κεντρο στην αθηνα 500/ αλλο κεντρο στην αθηνα 750/

τα ψαξα χωριστα...πηρα στο Παιδων που μου ειπε φιλος γιατρος για την κυστικη ινωση, 200ευρω αποτελεσματα σε 1 μηνα!

τελικα, σε ενα διαγνωστικο τα δυο πρωτα με 170 ευρω... και σε αλλο διαγνωστικο κυστικη ινωση με 200! Συνολο 370ευρω!!! καλα δεν τα καταφερα? τι λετε????

σημερα εκανα και αιματολογικες,ουρων,κολπικα... αντε πια...βαρεθηκα να γδυνομαι... χθες πηγα στον καρδιολογο (μου λεει πως γδυνεσαι στον γυναικολογο..? ε απο την αλλη μερια...) ε να χαιρετησω!!!

αντε σχολαμε?!?!?!?!

τελικα,μετα απο τοσα τηλεφωνηματα και ενα κεφαλι καζανι, πηρα την μαια και της εξηγησα τι συμβαινει...και κατεληξα σε κυστικη με 80% των μεταλλαξεων 130 ευρω!!! γλιτωσα αλλα 30 ευρω στο συνολο! αλλα ξεμπερδεψα γιατι ειναι οι ιδιοι που μου πηραν αιμα το πρωι!! ουτε κανα να παω δεν χρειαζεται, οποτε τωρα περιμενω αποτελεσματα!!!!

ακομα δεν εχουμε σχολασει?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες μου μην με μαλωνετε που δεν μπαινω συχνα αλλα με την Μαρια αγκαλια και το τρεξιμο απο πισω της ολη μερα δεν μου αφηνει και πολυ χρονο!!!!!

Τελος τα ψεμματα αυριο το πρωι θα παω να δω το(α) σπορακι(α) αν και νομιζω ειναι 1 οτι και να λετε εσεις χιχιχιχιχι!!!! Θα μπω να σας πω νεα μετα τον γιατρο φιλακια πολλα σας σκεφτομαι :tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

γεια σας κοριτσαρες μου μην με μαλωνετε που δεν μπαινω συχνα αλλα με την Μαρια αγκαλια και το τρεξιμο απο πισω της ολη μερα δεν μου αφηνει και πολυ χρονο!!!!!

Τελος τα ψεμματα αυριο το πρωι θα παω να δω το(α) σπορακι(α) αν και νομιζω ειναι 1 οτι και να λετε εσεις χιχιχιχιχι!!!! Θα μπω να σας πω νεα μετα τον γιατρο φιλακια πολλα σας σκεφτομαι :tongue:

MΙνακι να το χαιρεσαι το ΜΑρακι σου!! να ειναι πολυχρονο και μ'ενα γερο μωρο ακομα....

Περιμενουμε τα νεα σου!

Καλημερα κοριτσιααααααα!!! Παρασκευήηηηηηηηηηη!!!

Καλημερααααα,

Ριτακοοοο Χρονια πολλα, να σε χαιρομαστε, οτι επιθυμεις

Μουμακι ψαξε ψαξε δεν θα ελαφρυνει πολυ το πορτοφολι, τα παιδακια μας γερα να ειναι απο την κοιλια ακόμα πολυεξοδα ειναι χαχαχαχαχαχα. Ειδικα το δικο μου ξοδευε απο πριν μπει χαχαχαχαχα Ποτε θα πας να τις κάνεις?

Μινακι περιμένουμε νεα, μην μας ξεχάσεις.

Κισακο λες να βγαλει τσουπρα παλι?? χαχαχαχ γερο να ειναι.. πως πας? τα πιτσιρίκια?

Ξανθουλα φιλια πολλα, τι κάνεις, τα παιδάκια σου?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααα,

Ριτακοοοο Χρονια πολλα, να σε χαιρομαστε, οτι επιθυμεις

Μουμακι ψαξε ψαξε δεν θα ελαφρυνει πολυ το πορτοφολι, τα παιδακια μας γερα να ειναι απο την κοιλια ακόμα πολυεξοδα ειναι χαχαχαχαχαχα. Ειδικα το δικο μου ξοδευε απο πριν μπει χαχαχαχαχα Ποτε θα πας να τις κάνεις?

Μινακι περιμένουμε νεα, μην μας ξεχάσεις.

Κισακο λες να βγαλει τσουπρα παλι?? χαχαχαχ γερο να ειναι.. πως πας? τα πιτσιρίκια?

Ξανθουλα φιλια πολλα, τι κάνεις, τα παιδάκια σου?

Καλημερα Τονινο,

η αληθεια ειναι οτι δεν τα λυπαμαι που τα δινω αλλα μην μας πιανουν και κοροιδα! γιατι αυτο καταλαβα τοσες μερες που ψαχνω, ο καθενας ζηταει οτι θελει! τις εκανα χθες.... περιμενω αποτελεσματα απο βδομαδα!!! εχω τελειωσει με εξετασεις (προς το παρον δηλαδη)

ΡΙΤΑΚΟΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!

με υγεια και αγαπηηηηη!!!!!

που ειστε οι αλλες?!?!?

Καλημερα Μουμακι,

καλά κάνεις και ψάχνεις, δεν εχουν τον θεο τους με τις τιμές που ζητούν. Γιατι όμως όλες αυτές οι ειδικές εξετάσεις, λόγω διδύμων?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημερα Μουμακι,

καλά κάνεις και ψάχνεις, δεν εχουν τον θεο τους με τις τιμές που ζητούν. Γιατι όμως όλες αυτές οι ειδικές εξετάσεις, λόγω διδύμων?

oχι,λογω γιατρου....

1.μοριακος γονιδιακος ελεγχος θρομβοφιλιας (ολοι δεν τις κανουν αυτες?

2.ερπη και λιστερια (αυτο μαλλον δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο-δεν ξερω)

3.κυστικη ινωση...

συν την γενικη αιματος και ουρων κτλ που εκανα χθες με τον εοπυυ ομως... τριχες

καλημερα τι κανετε πηγα γιατρο ολα πανε καλα σε 2 βδομαδες παλι για να ακουσουμε καρδουλα ευχαριστω μουμακι μου για τις ευχες σου τι κανουν τα νινακια???? σε ταλαιπωρουν?

ναι Ξανθη μου Σεπτεμβρη θα βγει αυτο πρωτα ο Θεος

λες Κισομανουλιτσα να ειναι παλι κορη? γερο μωρο να ειναι μονο αυτο θελω και το φυλο δεν με νοιαζει καθολου

Ριτακι χρονια πολλα να σε χαιρομαστε

Τονινο μου τι κανεις?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ρίτα να φανταστώ γενεθλιάζεις ε;;; χρόνια πολλά και καλά και ότι καλύτερο εύχομαι...

Τόνια μια χαρά εδώ διαβάζω για το δημοτικό φέτος...Θα έχουμε σοου υποπτεύομαι με τον γιο χαχα..Εσείς καλά;

Μια χαρά είναι τα 3 κορίτσια ότι δίνει ο θεός είναι καλό αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έχεις και αγόρι..Γερό μωρό πάνω από όλα..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...