Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Ο μικρός κλωτσάει συνέχεια και δίνει δυναμικό παρόν ειδικά όταν του μιλάνε τα παιδιά...

ΜΑράκι εσύ ξαναπήγες γιατρό;;;

ath_gal1 να προσπαθήσεις να μην το σκέφτεσαι όσο γίνεται και ακόμα και αν δεν καταφέρετε μόνοι σας σήμερα υπάρχει τρόπος και όλοι γίνονται στο τέλος γονείς απλά άλλοι πιο εύκολα άλλοι πιο δύσκολα...

Μινάκι μπράβο σας...Περιμένουμε νέα από τον γιατρό

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περιμενω περιοδο αυτες τις μερες και δε νιωθω τιποτα ...να το εκλαβω ως καλο ...η ωσ κακο ? οσο αφορα θετικο?

οκ ..εχει πρηστει στηθος...και ποναει λιγο ..αλλα απο κοιλια ναθιγκ!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

είμαι η πλέον αναρμόδια να σου πω από συμπτώματα...εγώ απλά το καταλάβαινα και κάπου στην 8η εβδομάδα πήγαινα αμέσως γιατρό μόνο αυτή την φορά πήγα στην 10η ούτε χοριακές έχω κάνει ποτέ ούτε τεστ τίποτα.

είμαι η πλέον αναρμόδια να σου πω από συμπτώματα...εγώ απλά το καταλάβαινα και κάπου στην 8η εβδομάδα πήγαινα αμέσως γιατρό μόνο αυτή την φορά πήγα στην 10η ούτε χοριακές έχω κάνει ποτέ ούτε τεστ τίποτα.

8 η βδομαδα??? μα μεχρι τοτε δεν αναρωτηθηκεσ βρε συ ..γιατι δεν εχεισ περιοδο και τετοια? δεν το ειχεσ καταλαβει ?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

το καταλάβαινα από την πρώτη στιγμή απλά πάω αργά στην γιατρό για να μην κάθομαι και ψάχνω γιατί δεν άκουσα σήμερα καρδιά είναι καθυστερημένη σύλληψη, γιατί δεν ανεβαίνει η χοριακή κτλ.Αν εν τω μεταξύ είναι να γίνει κάτι κακό θα γίνει και δεν θα το έχω δει οπότε θα το πάρω και πιο ψύχραιμα.

Διαφημίσεις

πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης 932 ειναι μιλησα με την γιατρο την Παρασκευη να παω να με δει ειπε

Μινακι συγχαρητηρια....εσυ πας κατευθειαν στα 4 μου φαινεται! Μαρη θα μας τρελανειιιις?!?!?!?!!? ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ

Καλεεεεεεε θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωω !!!

με το καλο Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να μεγαλωσει η οικογενεια!!!

πως νιωθεις;;;...ο αντρας σου;;;;

μωρε τη βλεπω τη δουλεια ολες εδω μεσα απο τριτεκνες και πανω θα γινουμε χαχαχαχχαχαχα

αντε Κισσα η σειρα σου που λενε και τα κοριτσια χαχαχαχχαχαχα!!!

Ξανθη μου εσυ πως πας;;; κλωτσαει το μπεμπε;;;

Μουμουυυυυυυυυυυυ γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ , τα χαιρετισματα μου στα Κατερινακια σουυυυυυ :tongue::tongue::tongue:

Οι υπολοιπες τι κανετε;;; για ψαχτειτε ρε παιδια ποια αλλη εχει καθυστερηση;;; χαχαχαχαχαχαχχα

εγω σχετικα καλα , τα μωρα ντουρα ;)

Τα Κατερινακια σε χαιρετανε (στην κυριολεξια), θα σας πω πιο κατω.

ειδα στον υπνο μου οτι εκανα χοριακη..οτι ηταν 1132 ..θυμαμαι σαν τωρα το νουμερο ...ειδα οτι ειχα λιγο αιμα ...(ξερω δεν εινια καλο) αλλα επειδη τα σκεφτομαι ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....το αποδιδω εκει ,,

πιστευα οτι αυτο το μηνα ...θα το χα τσακωσει ...

ακομα δεν μου εχει ερθει ,,περιμενω απο αυριο και βλεπουμε ,λογω οτι ο κυκλος μου ηταν ...28 μερες,,,τον οκτωβρη + νοεμβρη εγινε 31 και το δεκεμβρη 26 ...

αντε βγαλε ακρη ...

τι να υπολογισω πια...

απλα περιμενω ..αη στο καλο μου βαρεθηκα να αγωνιω ,,,

αχ βρε κοριτσαρα μην αγχωνεσαι...ξερεις ποσες φορες τα χουμε περασει αυτα? ποσα ονειρα?ποσες χοριακες εχουμε κανει? και στο υπνο μας και στον ξύπνιο μας? χαλαρωσε.....

περιμενω περιοδο αυτες τις μερες και δε νιωθω τιποτα ...να το εκλαβω ως καλο ...η ωσ κακο ? οσο αφορα θετικο?

οκ ..εχει πρηστει στηθος...και ποναει λιγο ..αλλα απο κοιλια ναθιγκ!

εγω για 3 χρονια ημουν καθε μηνα εγκυος!! χα χα χα χα!!! αυτο μονο θα σου πω!!! καθε μηνα πρηζοταν το στηθος μου (οπως και τα προηγουμενα 15 χρονια ομως ) , ειχα αναγουλες, ειχα και τι δεν ειχα....

χαλαρωσε....

Κοριτσια μου, πηγαμε χθες..... καναμε υπερηχο...ακουσαμε για 1η φορα 2 καρδουλες... ειδαμε 4 χερακια, 4 ποδαρακια..το ενα κουνιοταν κιολας(γι αυτο ειπα χαιρετανε στην κυριολεξια)... τι να πω..με πιασανε τα γελια... οχι δεν εκλαψα (γαιδουρα?)..ο αντρας μου βουρκωσε... η μαια γελαγε, μου λεγε γελα γελα ειναι καλο... τι να πω.... ε, εξετασεις,αυχενικες,διατροφες.... και αυτα!!!

:-P

γεια σου ξανθουλα...για αυχενικη παω αρχες Φλεβαρη και προγεννετικο μου τον εγραψε, ψαχνω να βρω τιμες γιατι αυτες που δεν γραφονται βαρανε στο κεφαλι..σκεψου οτι βιοιατρικη μου ειπανε 800 ευρω!!

αλλα εχω βρει πιο φθηνα σε κεντρα του κεντρου... και θα ψαξω μηπως παω και στο Σισμανογλειο που εχω μια ακρη..αν κανουνε τετοιες εξετασεις

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααα,

καλε λίγο ελειψα και γεμίσαμε μωρααααα.

Μινακιιιιιι με το καλο κοριτσάκι, να πανε όλα καλά. Περιμένουμε νεα απο τον γιατρό.

Μουμακι μου, αξεχαστη εμπειρια εεε??!!! Ετοιμασου, τωρα αρχισαν τα ωραια, να το ζήσεις κούκλα μου στο επακρο.

Μαπακι,Ξανθουλα, Κισακο και στο καινουριο μας κοριτσάκι ath_gal φιλια πολλα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Μουμου δεν έχεις εοππυ; δεν στις έγραψε;εγώ πλήρωσα για όλο τον προγεννητικό 15 ευρώ σε τοπικό κιόλας μικροβιολογικό μη τρέχω και το ποσό αυτό τα 15 ευρώ τα έγραφε πάνω στη συνταγή στη συμμετοχή

Τόνια φιλιάαααααααααααααα

Μουμου δεν έχεις εοππυ; δεν στις έγραψε;εγώ πλήρωσα για όλο τον προγεννητικό 15 ευρώ σε τοπικό κιόλας μικροβιολογικό μη τρέχω και το ποσό αυτό τα 15 ευρώ τα έγραφε πάνω στη συνταγή στη συμμετοχή

Τόνια φιλιάαααααααααααααα

ναι μου γραψε...αλλα μερικες δεν γραφονται..και επειδη ειναι ψειρας...αυτες οπυ ζητησε τις βρηκα πολυ ακριβες (ειναι για ερπη,λιστερια,μοριακο γονιδιακο ελεγχο-διαφορα γονιδια,συν κυστικη ινωση)

ασε...εγκεφαλικο ....

συν 225 ευρω η αυχενικη!!!

Καλημέρα.Ειδικά για την αυχενική σου είπε πάρα πολλά νομίζω για κάνε έναν έλεγχο.Πάρε ένα τηλ ΛΗΤΩ ΙΑΣΩ κλτ να δεις. Για κυστική ίνωση δες στο ΛΑΙΚΟ νοσοκομείο έχει εξειδικευμένο κέντρο τώρα τα άλλα που λες δεν ξέρω αν τα έχω κάνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...