Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μαράκι 3;;;μα 3;;;;;;έτσι ή κάνεις παιδιά ή δεν κάνεις χαχαχαχα....¨Ολα καλά να πάνε και να κρατήσεις στο τέλος γερά μωράκια αγκαλιά!!!!

Μούμου περιμένουμε νέα από τον δικό σου υπέρηχο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Μαρακι μου πολυ χαρηκα!!!!!!!! Να ειναι γερα τα μωρακιαααααα σου κουκλιτσα μου!!!!

μουμακι μου ανυπομονω και για τα δικα σου νεα!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Kαλημεραααα!!! καλη βδομαδααααααα!!!!! Χρονια Πολλα ευχομαι σε ολες τις αγαπες εδω μεσα και να ειναι ολοι υγιεις!

Εγω δυστυχως δεν εχω νεα να σας πω...ήταν πολυ νωρίας για να δούμε κάτι.....

αναμονή λοιπον και του χρονου θα σας πω νεα (στην κυριολεξια,αφου εχω ραντεβου στις 4 του μηνος)

Φιλια πολλά σε όλες!!!

Πολυτεκνη μανα που εισαι?!!??

Ευχαριστωωω πολυυυ κοριτσια!!!

Να ειστε καλα ολες !!!

ναι εγω ειναι μην παρω φορα χαχαχχααχχαχαχαχα

πραγματικα ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει.....:tongue::tongue::tongue:

Να ευχηθω σε ολες σας Καλα Χριστουγεννα , με υγεια , ευτυχια και πολλες πολλες χαρες στα σπιτια σας !!!

Θα ευχηθω ιδιαιτερα στη μουμουκα μας να της μπει καλα η χρονιά στις 4 του μηνα !!!

Αλλη μια ιδιαιτερη ευχη στο Ριτακι μου ,

Θα ερθει αυτο που σου αξιζει και οπως βλεπεις καμια φορα μπορει να ερθει και κατιτις παραπανω ;););)...στο ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ !!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

περιμενω 31 του μηνος ...με κυκλο 31 ημερων(αλλαξε εδω και 3 μηνεσ..,ηταν 28 ...και εγινε 31...)

ομωσ....νιωθω ..πονους περιοδου απο τωρα...βασικα εχθεσ βραδυ ....απο 24 δλδ ....και λεω εινια πολυ νωρισ απο τωρα...σε σχεση με 31 που περιμενω..,)

ποναει και λιγο στηθοσ....

λετε??? πειτε κατι ...ανεβαστηκο!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ath_gal1 σου ευχομαι να μη σου ερθει η ακατανομαστη!

Κι εγω παντως αυτα τα συμπτωματα που εχεις κι εσυ ειχα πριν δω τη θετικη χοριακη..Και μια ημερα πριν ερθει και την ημερα που ηταν να ερθει ειχα απιστευτα υγρα και συχνοουρια!Μακαρι να εχεις ενα σποακι κι εσυ στην κοιλιτσα! :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

ath_gal1 σου ευχομαι να μη σου ερθει η ακατανομαστη!

Κι εγω παντως αυτα τα συμπτωματα που εχεις κι εσυ ειχα πριν δω τη θετικη χοριακη..Και μια ημερα πριν ερθει και την ημερα που ηταν να ερθει ειχα απιστευτα υγρα και συχνοουρια!Μακαρι να εχεις ενα σποακι κι εσυ στην κοιλιτσα! :D

μου ηρθε 5 μερεσ νωριτερα...περιμενα 31 του μηνοσ! επειδη εχω αγχοσ γενικα αν εινια θα εχω καθυστερηση ...κανα δυο μερεσ ..νωριτερα και 5 μερεσ??? ποτε μα ποτε ..ορκιζομαι!!!!!

ειχα ωορηξια 17 του μηνοσ ...και σε 9 μερεσ (σημερα 26) να εχω περιοδο? κολλαει?

εχω πονακια σαν περιοδο τωρα..αλλα μου κανει εντυπωση οτι οταν ειναι να μου ερθει ...ποναει 3 μερεσ πριν ...και μετα ερχεται....εμενα πονακια με επιασαν λιγο...εχθεσ βραδυ και πονοκεφαλοσ ...και σημερα ροζ? παω ψαχνομαι συνεχεια..και εχω μονο ροζ στο χαρτι οταν κανω ..τσισα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Παρατηρησε το!Εαν δεις οτι δεν ερχεται κανονικα μεχρι και αυριο παρε ενα τηλ το γυναικολογο σου...Καποιες κοπελες εχουν ροζ οταν γινεται η εμφυτευση, υπαρχει τετοια πιθανοτητα?Ειχες επαφη κοντα? Καποιες παλι οταν ειναι να τους ερθει μια μικρη "αιμοραγια" εκεινη τη μερα...Ομως λες οτι ειναι πολυ νωριτερα!Δεν ξερω! Κι αν ειναι περιοδος παλι, μην στενοχωριεσαι..Τον επομενο μηνα βουρ στο ψητο και παλι!! :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά!

Ευχομαι σε όλες τις εγκυούλες να έχουν υπέροχες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Στις μανούλες να χαίρονται τα μωρά τους, να τα δείτε όπως ποθείτε!

Και σε εμάς γρήγορα να δούμε το θετικό και να φτάσουμε στην πηγή.

Μαράκι και Μουμούκα, εύχομαι να αποκτήσετε γερά Κατερινάκια και Μαράκια!

Διαφημίσεις

kalhmera koyklew elpizv na perasate teleia.....θα μπω τι βρασυ απο τη δουεια να δω νεα σας και παλι!φιλιααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημέρααα! Χρονια πολλά σε ολα τα κορίτσια!

Ριτάκο ευχομαι ενα θετικό σύντομα γιατι το αξίζεις..και πρεπει να κανεις κι εσυ Ριτακια1

χα χα χα

στα καινουρια τα κοριτσια ευχομαι οτι καλυτερο!

στα παλια κοριτσια..ευχομαι να βαλουν μυαλο και να μαζευτουν να μας πουν τα νεα τους!

Κισακο τι κανουν τα ζουζουνια???

εγω κοριτσια εχω μεγαλη ατονια... εχω χαμηλη πιεση και περιμενω να με παρει ο γιατρος να μου πει τι να κανω...ουφ....

moymoy me trelainoyn!!!!αχαχα αλλα μ'αρεσει!πανικος σπιτι,ολο ψαχνωπραγματα αλλα οκ!η μικρη κοκετα σε συνδυασμπ με αλητρω φορτωνται κοκαλακια και βρα;χιολια και μπιζου αλλα κατα ατ αλλα αγορι. ο μικρος ταλιμπαν σκαρφαλψνει πεφτει πηδαει περπαταει χωνεται τρωει οτι βρει κατω ...αλλα δε μασαμε!αχαχαχ !δουλευω βραδυ για ν α τα χαιρομαι το πρωι μια και η μικρ παει απογευνμταινο παιδικο _15,30-21,00) δεν κοιμαμαι αλλα οκ!ειμαι πολυ καλα!και ναι μημερωτησεις βρισκω χρονο για σεξ!!!!αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Χρόνια πολλά!

Μαράκι Μουμάκι και Λιάνα με το καλό τα μωράκια σας.

Ριτάκι εύχομαι ολόψυχα να έρθει το σπόρι και να το πάρεις επιτέλους αγκαλιά αυτή την φορά...

Κισσάκο τα παιδιά είναι ευτυχία λέμε!!!!χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλη Χρονια να εχετε τσουπρες!!!

Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τους αγαπημενους σας !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...