Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Μουμου νομίζω πως έχει γενικά ησυχία επειδή έχουν σήμερα απεργία τα ταξί.

Κι εγώ ήρθα γρήγορα στη δουλειά και γενικά έχει πολλή ησυχία.

Εγώ γενικά ψιλοέχω τον νου μου στο θέμα μου γιατί πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα της κρίσης.... αλλά προσπαθώ να μην ασχολούμαι και πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μουμου νομίζω πως έχει γενικά ησυχία επειδή έχουν σήμερα απεργία τα ταξί.

Κι εγώ ήρθα γρήγορα στη δουλειά και γενικά έχει πολλή ησυχία.

Εγώ γενικά ψιλοέχω τον νου μου στο θέμα μου γιατί πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα της κρίσης.... αλλά προσπαθώ να μην ασχολούμαι και πολύ!

καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι...αν ειναι να εγινε θα το μαθεις συντομα...ΧΑΛΑΡΑ θελει...σου το ευχομαι παντως!!!!!

οσο για τις απεργιες και οι δημοσιογραφοι εχουν σημερα...μαλλον γενικα ειναι μερα απεργιων εξου και η τοσο ησυχια...

xpcZp2.png

Ευχαριστώ πολύ βρε boukaki!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια ένα +.

Για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι άσχημα όταν βλέπω κοπέλες που προσπαθούν πολλά χρόνια για ένα παιδάκι κι εγώ γκρινιάζω καμιά φορά ενώ είμαι ήδη μανούλα.

Όμως και η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί είναι ιδιαίτερα ισχυρή.... Τελος πάντων... τι με έπιασε πρωι πρωί...

καλημερα κοριτσακια!!!τι κανετε?ολα καλα ελπιζω.....βρε κοριτσια για τα τεστ ωορηξιας τι γνωμη εχετε???

Sinia, καλημέρα. Εγώ μία φορά έχω κάνει μόνο και ήταν απόλυτα έγκυρο.

Και με βοήθησε κιόλας.

Από τύχη μάλλον (!) τη φορά που το χρησιμοποίησα έμεινα έγκυος στην κόρη μου!

Διαφημίσεις

Sinia, καλημέρα. Εγώ μία φορά έχω κάνει μόνο και ήταν απόλυτα έγκυρο.

Και με βοήθησε κιόλας.

Από τύχη μάλλον (!) τη φορά που το χρησιμοποίησα έμεινα έγκυος στην κόρη μου!

αληθεια????μπραβο εγκυριτητα!!!κατι τετοιο θα κανω μαλλον γιατι ο κυκλοσ μου ειναι πολυ σταθερος....38 μερεσ τι μια 34 την αλλη .....ποτε 28 ποτε 29...οτι να ναι!!αντε σου ευχομαι και σε ενα επομενο παιδακι!!

wMhKp2.png x3iPp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου!!!!

επεσε και το καστρο της boukie ....οπως το περιμενα σημερα το πρωι ειδα και το αιμα........νικησε και αυτη την φορα η περιοδος...

Χαθηκε ομως μια μαχη...ΔΕΝ χαθηκε ο πολεμος!!!!!!

Δεν με πειραξε (πολυ) γιατι ουτως ή αλλως για λογους ασφαλειας ειπα αυτον τον μηνα να μην δοκιμασουμε....προετοιμασια λοιπον για τις γιορτες με καλη ψυχολογια πανω απο ολα...καινουργια εσωρουχα χαχαχα...και νεες ελπιδες!!!!!!!!!

Δεν σας εχω πει το καλυτερο οσες απογοητευεστε...η αδερφη μου...το δευτερο παιδι το επιασε μετα απο 7 χρονια ελευθερων επαφων...οταν ειναι να ερθει θα ερθει ο κοσμος να χαλασει....!!!!!!!!ας μην απογοητευομαστε εμεις λοιπον στον 1 μηνα ή στα 1-2 χρονια επαφων.....

Φιλακιαααααααααααααα ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμεεεεε!!!!!

μπουκι μου τελικα συμπασχουμε.....!παλι καλα που δεν πηγεσ για χοριακη...!;)οπως λες θα ερθει και για εμας η ωρα μας....!:D

wMhKp2.png x3iPp2.png

Bonjour κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!

Bookie μου σε θαυμάζω για τον απίστευτο τρόπο που αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα εύγε!!!! Ελπίζω στις 22 να ειμαι και εγω το ιδιο ψύχραιμη με σενα βάλε κ κανένα χέρι αν χρειαστεί!!!

Τι κάνουν τα υπόλοιπα κορίτσια? Σήμερα επιστρέφει ο προιστάμενος (έλειπε ταξίδι) και ίσως να μην ειναι εύκολο να είμαι συνέχεια μέσα αλλά θα την παλέψω που θα πάει..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερααα σε ολες...τετοια αντιμετωπισει εχω για ολα οσα μου συμβαινουν στην ζωη μου!!!!!! θετικη σκεψη με μεγαλη δοση τρελας αλλιως δεν παλευεται!!!!!

εσυ ομως αγγελικη μου μην στεναχωριεσαι εσυ και η julie θα κανετε το θαυμα σας ετσι για σπασιμο στην περιοδο ..χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Angeliki, μαζί περιμένουμε! Κι εγώ 21-22/12/09 ΔΕΝ περιμένω!!

Λες να μπούμε ψηλά ψηλά στην τυχερή λίστα???

Ας μην ξεσηκώνομαι καλύτερα....

Αχχ Μargotte μαζί θα καρδιοχτυπήσουμε δεν λές τίποτα... Τι προγνωστικά έχουμε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αληθεια????μπραβο εγκυριτητα!!!κατι τετοιο θα κανω μαλλον γιατι ο κυκλοσ μου ειναι πολυ σταθερος....38 μερεσ τι μια 34 την αλλη .....ποτε 28 ποτε 29...οτι να ναι!!αντε σου ευχομαι και σε ενα επομενο παιδακι!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!

Και σ' εσένα.

Πάντως, το έχω ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπώ.

Εμένα με βοήθησε αρκετά και η μέτρηση της θερμοκρασίας μου. Μέτρησα για 3 κύκλους και μετά ήξερα τι μου γίνεται.

Τώρα που ξαναπροσπαθούμε μέτρησα άλλους δύο κύκλους, η ωορηξία μου γίνεται σχεδόν πάντα 13-14 μέρα, οπότε εκείνες τις μέρες (και λίγο πιο πριν) γίνεται ο "μαραθώνιος":tongue::wink:.

Δες αν θες στο gyn.gr.

Angeliki, μαζί περιμένουμε! Κι εγώ 21-22/12/09 ΔΕΝ περιμένω!!

Λες να μπούμε ψηλά ψηλά στην τυχερή λίστα???

Ας μην ξεσηκώνομαι καλύτερα....

Αχχ Μargotte μαζί θα καρδιοχτυπήσουμε δεν λές τίποτα... Τι προγνωστικά έχουμε?

Χμμμμμ.... ειλικρινά δεν ξέρω ακόμη!

Προσπαθώνα μην το πολυσκέφτομαι για να μην ξεσηκώνομαι.

Εσύ, αν θυμάμαι καλά, έχεις καλά προγνωστικά ε?

Αλλά και να μην πάνε όλα καλά ΔΕΝ εγκαταλείπουμε ούτε στεναχωριόμαστε, ετσι???

μπουκι μου τελικα συμπασχουμε.....!παλι καλα που δεν πηγεσ για χοριακη...!;)οπως λες θα ερθει και για εμας η ωρα μας....!:D

παιδι μου εγω το καταλαβα χθες....λεω αποκλειεται να ποναω τοσο πολυ και να ειμαι εγκυος.....και επειτα αυτα τα καφε υγρα μου φανηκαν περιεργα...αν δεν τα ειχα καθολου μπορει και να πηγαινα και ας μου ερχοταν μετα...αλλα με συγκρατησαν...

το πηρα ομως ποοολυ χαλαρα...αρχισα να κανω σχεδια για τις γιορτες και την εκδρομη που κανονισαμε...λιστα με τα νεα μου ψωνακια...και ειπα οτι θα το προσπαθησω αυτον τον μηνα για πρωτη φορα κανονικα..μεχρι τωρα δεν καναμε προσπαθειες να υπολογιζω γονιμες κτλ..

xpcZp2.png

καλημερααα σε ολες...τετοια αντιμετωπισει εχω για ολα οσα μου συμβαινουν στην ζωη μου!!!!!! θετικη σκεψη με μεγαλη δοση τρελας αλλιως δεν παλευεται!!!!!

εσυ ομως αγγελικη μου μην στεναχωριεσαι εσυ και η julie θα κανετε το θαυμα σας ετσι για σπασιμο στην περιοδο ..χαχαχαχα

Και πολύ πολύ καλά κάνεις κοριτσάκι μου!!! Την ζωή δεν πρέπει να την φοβάμαστε να μας φοβάται πρέπει ... (τέτοιες τρελάρες που είμαστε θα έπρεπε τουλάχιστον) χιχιχιιχιχιχιιχιχι

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοοοοοοοοοο θέλω να της την σπάσω της κυρίας!!! Είπαμε όμως...είναι θέμα χρόνου!! Ας συνεχίσουμε εμείς να είμαστε μια όμορφη παρεούλα και θα έρθει κ αυτό σου βάζω στοίχημα!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...