Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είμαι σπίτι με την μικρή σήμερα, οπότε γενικά δεν θα μπορώ να γράψω και πολλά!

Ριτάκι τέλεια θα πήζουμε μαζί με το διάβασμα χεχε!!!

Τί κάνουν οι όμορφες εγκυούλες?

Τόνια ναι, άλλαξα κραγιόν, σήμερα έχει καλύτερο καιρό!!Η εργασία καλά, προχωράει αργά αργά αργά αλλά προχωράει!

6237481d19.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Είμαι σπίτι με την μικρή σήμερα, οπότε γενικά δεν θα μπορώ να γράψω και πολλά!

Ριτάκι τέλεια θα πήζουμε μαζί με το διάβασμα χεχε!!!

Τί κάνουν οι όμορφες εγκυούλες?

Τόνια ναι, άλλαξα κραγιόν, σήμερα έχει καλύτερο καιρό!!Η εργασία καλά, προχωράει αργά αργά αργά αλλά προχωράει!

Γειά σου Τζουλάκι! άστα πολύ πηξιμο έχω να παραδώσω 3 εργασίες μέχρι τις 22 ιανουαριου και με βλέπω πάλι να τρέχω τελευταία στιγμή. Βλέπεις νόμιζα όταν δήλωσα θεματικές οτι θα έχω περισσότερο χρόνο αλλά τελικά.. την πάτησα. Πήρα το ανώτερο που μπορουσα να πάρω.

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα οι τσουπρες μου ειναι εγκυουλες ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σορρυ ρε κοριτσια που χανομαι αλλα τρεχω στους γιατρους βρε παλιοκοριτσα τι ωραια νεα μου φτιαξατε την μερα:-D:-D:-D:-D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μουμου όχι ελεύθερα το σπέρμα έχει προσταγλανδινη που προκαλεί συσπασεις. Καλησπέρα κούκλες παω δουλειά

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπππππππππππππ ποποποποποποπο πολυλογουδες γλυστριδα φαγατε? τι μου κανετε κοριτσακια ομορφα? εγω εβαλα για υπνο τον μικρο ο οποιος επεσε ξερος χεχεχε γιατι αραγε χεχεχε και εχω μπει κρυφα στο πσ του μιχαλη χεχεχεχ γιατι εγω δεν εχω πια κλαψ ας ειναι καλα το λουλουδι μου μην τα θυμαμαι και μου ανεβαινει η πιεση τεσ πα μουμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

μπαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και απο δω τα συγχαρητηρια μου μανταμες μου ομορφεςςς αυγουστο εεεεεεεεεε? χεχεχεχεχεχ θα καλοπερασετε και το αγγελουδι μου αυγουστο ειναι σας ευχομαι να ειναι τοσο ησυχα οσο ο κωνσταντινοσ μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

οι υπολοιπεσ τι μου κανετε? ξανθουλα αντε και τα κοντευεις τα παιδια του πειραια χαχαχαχ συγχαρητηρια κοπελα μου με το καλο ευχομαι

τζουλακι παλι με αυτες επιασες την πολυλογια και δεν διαβαζεις αχ κακομοιρα μου και να ερθω εκει η κουκλα σου τι κανει? πολλα φιλια σε ολες σας παω να πιω το καφεδακι μου στην ησιχια τωρα που κοιμουντε τα αγορια θα ξαναμπω μες την εβδομαδα να πουμε φιλια σε οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!περιμενω κι εγω να μην αδιαθετησω σημερα-αυριο!!αν και εχω ασταθη κυκλο, το τελευταιο 6μηνο δεν περασα τις 29μερες κυκλο!

εχω καμια 10αρια μερες πριξιμο και πονο στο στηθος, πονακια χαμηλα και απο εχθες παω συνεχως τουαλετα νομιζοντας οτι μου ηρθε αλλα τιποτα! Πολυ συχνοουρια!Σημερα ειμαι 28η μερα κυκλου!Λεω να περιμενω μεχρι την παρασκευη κι αν δεν ερθει να παω για μια χοριακη!Τι λετε?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Χαλοοοοοοοο τσουπρες!!!!

τι κανετε;

Λιανα ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα και αν εχεις ακαταστατο κυκλο , μην βιαστεις , κανε τη χοριακη σε μερα που θεωρεις οτι θα ειναι ηδη καθυστερηση , με το καλο !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χθες και σημερα δεν μπορεσα να μπω μπηκα να δω νεα απο τα κοριτσια μας αλλα τιποτα ρε κοριτσακιααααααα τι γινετε χαθηκατε παλι

εχουμε κ εμεις δουλειες κυρια μου , τι ειμαστε τιποτα ακαματρες χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανεις ω ρε Μινακι;;;;;;;;;;;;

ευχαριστουμε για τις ευχες αγαπακι!!!

τι κανουν τα μωρα σου;;; μικρα και μεγαλα;;

πως εισαι;;

Ρε τσουπρες η Μαριαεφη μας τι γινεται , εχει καμια κανα νεο;;

η Αγγελικουλα;;;

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπππππππππππππ ποποποποποποπο πολυλογουδες γλυστριδα φαγατε? τι μου κανετε κοριτσακια ομορφα? εγω εβαλα για υπνο τον μικρο ο οποιος επεσε ξερος χεχεχε γιατι αραγε χεχεχε και εχω μπει κρυφα στο πσ του μιχαλη χεχεχεχ γιατι εγω δεν εχω πια κλαψ ας ειναι καλα το λουλουδι μου μην τα θυμαμαι και μου ανεβαινει η πιεση τεσ πα μουμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

μπαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και απο δω τα συγχαρητηρια μου μανταμες μου ομορφεςςς αυγουστο εεεεεεεεεε? χεχεχεχεχεχ θα καλοπερασετε και το αγγελουδι μου αυγουστο ειναι σας ευχομαι να ειναι τοσο ησυχα οσο ο κωνσταντινοσ μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

οι υπολοιπεσ τι μου κανετε? ξανθουλα αντε και τα κοντευεις τα παιδια του πειραια χαχαχαχ συγχαρητηρια κοπελα μου με το καλο ευχομαι

τζουλακι παλι με αυτες επιασες την πολυλογια και δεν διαβαζεις αχ κακομοιρα μου και να ερθω εκει η κουκλα σου τι κανει? πολλα φιλια σε ολες σας παω να πιω το καφεδακι μου στην ησιχια τωρα που κοιμουντε τα αγορια θα ξαναμπω μες την εβδομαδα να πουμε φιλια σε οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεε Μαιρουλα

ναι Αυγουστο μαζι με τους κολλιους κ εμεις χαχαχαχαα

ναι ο δικος σου πολυ ησυχο παιδακι :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!

Αχ Μαιρούλα Μαιρούλα τί κάνεις αγάπη???????????????????? Να υποθέσω ότι είναι αεικίνητος ο μικρός σου ε?????

Λιάνα καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!Όπως λέει και το mpapaki περίμενε λιγουλάκι για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα της χοριακής!

Έλα μου ντε, τί κάνει η Μαριέφη?? Κι η Αγγελικούλα? Φαντάζομαι τρελαμένη με τα μωρά της χεχε!

Μινάκι γιουχου!!

Ριτάκι πώς πάει το διάβασμα? Αχ και βαχ, εγώ πρέπει να στρωθώ!!!!!!

Μαράκι Μουμάκι Ξανθούλα πώς πάνε τα σποράκια?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...