Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

mprabo re koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaπολυ χαρηκααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!μπραβο μπραβο μπραβο!!!!με φτιαξατε!καλα ρε μουμ ου γιαυτο σταματς το σεξ???λαθοε κανεις κουκλα!το σεξ τωρα αρχιζει απλα οχι ελευθεροοοοοο!ελευθερο ξανα απο 36η εβδομαδα!!!!αχ ποσο χαρηκαααααααα!!!!με το καλο τα ζουζουνια γερα μωρα!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο υποκατασατημα ειμαι που δουλευει βραδια...βαλτε τικερ να χαιρομαστε!!!κοριτσια φυσιολογικ α μεινατε ταυτοχρονα αν και δεν εχει σημασια απλα πειτα τα ολα τψωρα πως το πηραν οι δικοι σας,πως το ανακοινωσατε , τι εγινε!ολα τωρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλησπερααααα, Γκαστρουλες!!! καλα θεες χαχαχαχαχαχα είσασταν που εισασταν τωρα και με τις ορμονες της εγκυμοσυνης ποιος σας πιανει χαχαχαχαχαα θεϊκο εκει που ανταλλασατε ευχες μονες σας χαχαχαχαχαχααχ μουρλοκομειαααααα!!!!!!

Να σας ευχηθω και επίσημα Να εχετε τελειες εγκυμοσυνες, να περασει ο καιρος γρήγορα και να κρατησετε τα μωρακια σας γερα στην αγκαλια σας.

Βαλτε και τικερακι!!!! αντε ήρθε η ωρα σας πια καλα λεει το Κισακι.. Γεια σου αγαπη τι κάνεις τα μικρά σου??

Ριτακοοο ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε και τα δικα σου.

Ξανθουλααα φιλια πολλα

Φιλιααα σε ολες

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω λόγια, ρε κορίτσια αλήθεια τώρα, έχω συγκινηθεί!!!!!!!!!!!!!

Αγάπες μου όμορφες συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την χαρά μου...Να έχετε μια υπέροχη υπέροχη εγκυμοσύνη και 2 γερά μωράκια στις αγκαλίτσες σας...Θα βάλω τα κλάματα δεν σας κάνω πλάκα...

Στέλνω στην καθεμιά σας μια τεράστια ζεστή ζεστή αγκαλιά με πολλή αγάπη και όλες μα όλες μου τις ευχές!

Να είστε εδώ, να μας λέτε τα νέα σας, να σας κάνουμε παρεούλα όσο μπορούμε...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι μου όμορφο είδες τα κορίτσια ε?????????

Όλα θα γίνουν καρδούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το είδα Τζουλάκι :D:D:D:D:D:D

Και τους είπα πως έχω βάλει κάρβουνα και έχω περάσει το αρνί στη σούβλαααα...

Ετσι δεν λέγαμε παλιά ;)

Καιρός ήταν να ζωντανέψει το καφέ μας.

Μόνο καλά απο δω και πέρα, μόνο καλά..;)

Είναι απίστευτο κορίτσια, χωρίς να έχουμε γνωρίσει η μια την άλλη πόσο δυνατά συναισθήμτα γεννιουνται :D:D:D:D:D

tonino soyper, h hmikrh mia glyka prosexei kiagaapei poly ton aderfo thw paei kai paidiko apogeymatino maw phran peidh kauariseκι ας ειναι τοσο μικρουλακιειναι με μεγαλυτερα παιδακαια και περναει ωραια τι απογευμα της η γλωσσα της εχει λυθει μιλαεικανονικαμε προτσαεις και ολα τα συμφωνα πολυ καθαρα, ειναι τρελη ψωναρα,ολο φορεματα θελει να φοραει και στο μαλλι της το τρελο κια νεμελο κοτσαρει οτι κοκαλακι κυκλοφορει κι οσα βρισκει εκεινη την ωρα...

ο μικρος ειναι μεγαλο παιδι τρωει αρκετα,πολυ ησυχο; φτου φτου με εκοψε 7,5 μηνωα απο θηλασμο και πινει συνπυκνωμενο ,δεντου αρεσειπολυ το γαλα σε αντιθεση με την αδερφη του ου τρελαινεται,τον βαφτισανε 11 νοεμβριου (το ονομα αυτου ΜΑΞΙΜΟΣ) μον; ς

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα...Έτσι Κισσάκο μαι μικρή κοκέτα η ομορφιά σου!!!

Να σας ζήσει και ο νεοφώτιστος σας!!!

Ριτάκι με το καλό να πάρεις το πτυχίο σου καλό διάβασμα!!!

Εγκυούλες φιλάκια!!!

Τόνια πως πάει το νηπιαγωγείο;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

mprabo re koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaπολυ χαρηκααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!μπραβο μπραβο μπραβο!!!!με φτιαξατε!καλα ρε μουμ ου γιαυτο σταματς το σεξ???λαθοε κανεις κουκλα!το σεξ τωρα αρχιζει απλα οχι ελευθεροοοοοο!ελευθερο ξανα απο 36η εβδομαδα!!!!αχ ποσο χαρηκαααααααα!!!!με το καλο τα ζουζουνια γερα μωρα!!!!!

ευχαριστουμε...αλλα να πω κατι??? εμενα ο γιατρος μου,μετα το θετικο, μου ειπε οτι μπορω να κανω σεξ κανονικα! μονο ο δικος μου ογιατρος ειναι τοσο προχω?

Καλησπερααααα, Γκαστρουλες!!! καλα θεες χαχαχαχαχαχα είσασταν που εισασταν τωρα και με τις ορμονες της εγκυμοσυνης ποιος σας πιανει χαχαχαχαχαα θεϊκο εκει που ανταλλασατε ευχες μονες σας χαχαχαχαχαχααχ μουρλοκομειαααααα!!!!!!

Να σας ευχηθω και επίσημα Να εχετε τελειες εγκυμοσυνες, να περασει ο καιρος γρήγορα και να κρατησετε τα μωρακια σας γερα στην αγκαλια σας.

Βαλτε και τικερακι!!!! αντε ήρθε η ωρα σας πια καλα λεει το Κισακι.. Γεια σου αγαπη τι κάνεις τα μικρά σου??

Ριτακοοο ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε και τα δικα σου.

Ξανθουλααα φιλια πολλα

Φιλιααα σε ολες

φαντασου τι εχει να γινει σε κανα 6μηνο!!!

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω λόγια, ρε κορίτσια αλήθεια τώρα, έχω συγκινηθεί!!!!!!!!!!!!!

Αγάπες μου όμορφες συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την χαρά μου...Να έχετε μια υπέροχη υπέροχη εγκυμοσύνη και 2 γερά μωράκια στις αγκαλίτσες σας...Θα βάλω τα κλάματα δεν σας κάνω πλάκα...

Στέλνω στην καθεμιά σας μια τεράστια ζεστή ζεστή αγκαλιά με πολλή αγάπη και όλες μα όλες μου τις ευχές!

Να είστε εδώ, να μας λέτε τα νέα σας, να σας κάνουμε παρεούλα όσο μπορούμε...

χι χι χι!!! τζουλακιιιιι!! ευχαριστουμε!

tonino soyper, h hmikrh mia glyka prosexei kiagaapei poly ton aderfo thw paei kai paidiko apogeymatino maw phran peidh kauariseκι ας ειναι τοσο μικρουλακιειναι με μεγαλυτερα παιδακαια και περναει ωραια τι απογευμα της η γλωσσα της εχει λυθει μιλαεικανονικαμε προτσαεις και ολα τα συμφωνα πολυ καθαρα, ειναι τρελη ψωναρα,ολο φορεματα θελει να φοραει και στο μαλλι της το τρελο κια νεμελο κοτσαρει οτι κοκαλακι κυκλοφορει κι οσα βρισκει εκεινη την ωρα...

ο μικρος ειναι μεγαλο παιδι τρωει αρκετα,πολυ ησυχο; φτου φτου με εκοψε 7,5 μηνωα απο θηλασμο και πινει συνπυκνωμενο ,δεντου αρεσειπολυ το γαλα σε αντιθεση με την αδερφη του ου τρελαινεται,τον βαφτισανε 11 νοεμβριου (το ονομα αυτου ΜΑΞΙΜΟΣ) μον; ς

οσα χρονια κι αν περασουν,παντα θα διαβαζω 2 και μη σου πω 3 φορες τα μηνυματα σου για να καταλαβω τι γραφεις!! α ρε ΚΙΣΑ ΘΕΑ!!!

Το είδα Τζουλάκι :D:D:D:D:D:D

Και τους είπα πως έχω βάλει κάρβουνα και έχω περάσει το αρνί στη σούβλαααα...

Ετσι δεν λέγαμε παλιά ;)

Καιρός ήταν να ζωντανέψει το καφέ μας.

Μόνο καλά απο δω και πέρα, μόνο καλά..;)

Είναι απίστευτο κορίτσια, χωρίς να έχουμε γνωρίσει η μια την άλλη πόσο δυνατά συναισθήμτα γεννιουνται :D:D:D:D:D

ειπαμε, οταν ολοκληρωθει ο κυκλος της παρεας με το Ριτακι θα βαλουμε ολο το κοπαδι!! χα χα χα χα

Καλημερα

Διαφημίσεις

και μένα με αφήνει επαφές κανονικά αλλά όπως είπε και η Κίσσα όχι ελεύθερες μόνο στο τέλος ολοκληρωμένες επαφές.

Καλημερα Ξανθουλα... εμενα μου κανει εντυπωση που με αφηνει ελευθερα.... δεν μου ειπε τιποτα.. μονο μου ειπε, μην κανετε το Καμα Σουτρα! τιποτα αλλο!

και να σου πω την αληθεια φοβαμαι να κανω....

Να σου πω δεν αφήνουν εκσπερμάτηση εντός διότι το σπέρμα έχει ωοτυκίνη αν το λέω σωστά και προκαλεί συσπάσεις πράγμα που δεν θέλουμ εεκτός και να είμαστε για να γεννήσουμε οπότε και επιβάλλεται αν βοηθήσει και ο άντρας κάπως!

κοιτα, οταν εκανα την εμβρυομεταφορα, πηρε μια κοπελα τηλεφωνο, μπροστα μου και εκανε την ιδια ερωτηση. μολις ειχε παρει ενα θετικο. και της ειπαν κανονικα...οχι υπερβολες μονο! το ιδιο μου ειπαν και μενα!

δεν το χω κανει ακομα, για να ειμαι ειλικρινης, γιατι ειχα και κατι πονακια 2 μερες αλλα θα το επιχειρησω και δεν "ειμαι και πολυ καλα..."αν με πιανς!!!

Οκ όποτε και αν αισθανθείς επιθυμία είναι καιρός τώρα να προσέξεις εσένα και το ίδιο να κάνουν και όλοι οι άλλοι γύρω σου να προσέχουν ΕΣΕΝΑ!

Σε ποιά εβδομάδα είσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...