Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

• Καλή τύχη! 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι το αρνι το χεις ταξει!! αν και μολις θυμηθηκα και κατι κοψιδια που πετας στο τζακι εσυ...χμμμμ....

Ετοιμα τα έχω τα κοψίδια.... και απόψε όποια θέλει... σας περιμένω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα όχι λυπημένα προσωπάκια Ριτάκι μετά από όσα πέρασες όχι τέτοια προσωπάκια μόνο χαμόγελα από εδώ και πέρα....

Τα καλοκαιρινά παιδάκια είναι σουπερ...

Σας αφήνω σχόλασα...Μου φτιάξατε την μέρα μου!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ευχαριστώ πολύ Ξανθούλα μου... από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτι....

όχι δεν είμαι :(

Ριτακι εγω ενα θα σου πω , το εχω πει και στη μουμουκα ,το ειπα και στην αναστασια πιο πριν, μετα απο ολα οσα περασα προσωπικα για να φτασω εδω , τελικα λεω ειναι θεμα της στιγμης...ποτε θα ειναι η καταλληλη στιγμη...περιεργο ακουγεται αλλα να εισαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως κοντοζυγωνει η δικη σου η στιγμη , ολα για καποιο λογο γινονται

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Έλα όχι λυπημένα προσωπάκια Ριτάκι μετά από όσα πέρασες όχι τέτοια προσωπάκια μόνο χαμόγελα από εδώ και πέρα....

Τα καλοκαιρινά παιδάκια είναι σουπερ...

Δεν το βάζω κάτω... μάλλον έχω δυναμώσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν.

Και όσο ακούω καλά νέα γύρω μου με κάνει να κοιτάω μπροστά.

Τι να κάνουμε όλα για τους ανθρώπους είναι. Τη μοίρα μας δεν μπορούμε να την αλλάξουμε...

Διαφημίσεις

Ριτακι εγω ενα θα σου πω , το εχω πει και στη μουμουκα ,το ειπα και στην αναστασια πιο πριν, μετα απο ολα οσα περασα προσωπικα για να φτασω εδω , τελικα λεω ειναι θεμα της στιγμης...ποτε θα ειναι η καταλληλη στιγμη...περιεργο ακουγεται αλλα να εισαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως κοντοζυγωνει η δικη σου η στιγμη , ολα για καποιο λογο γινονται
αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το έχω φιλοσοφίσει πάρα πολύ και πλεον προσπαθώ να ζω τη στιγμή γιατι διαφορετικά χάνεις το νόημα

θα ξεχασω εγω τις 55 μερες καθυστερηση??? ειμαστε καλα?!?!?! ολα για καποιο λογο Ριτακο!! κι οταν μεινεις κι εσυ, ολο το κοπαδι θα σουβλισουμε!!

Τα καλοκαιρινά παιδάκια είναι σουπερ... πες κι αλλα! πες κι αλλα!!! για μας τα καλοκαιρινα παιδια!

θα ξεχασω εγω τις 55 μερες καθυστερηση??? ειμαστε καλα?!?!?! ολα για καποιο λογο Ριτακο!! κι οταν μεινεις κι εσυ, ολο το κοπαδι θα σουβλισουμε!!

Ποιος θα τα φάει όλα καλέεε;

Κοριτσια πρεπει να χαλαρώσω... μάλλον πρέπει να ρίξω ΟΛΟ το βαρος στο διάβασμα για να ξεχνιέμαι

Ποιος θα τα φάει όλα καλέεε;

Κοριτσια πρεπει να χαλαρώσω... μάλλον πρέπει να ρίξω ΟΛΟ το βαρος στο διάβασμα για να ξεχνιέμαι

χαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα

ορεξη εχουμε Ριτακιιι χαχαχα

τι διαβαζεις;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

χαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα

ορεξη εχουμε Ριτακιιι χαχαχα

τι διαβαζεις;;;;;;;;;;;;;;

τώρα στα γεράματα αποφάσισα να πάρω πτυχίο ΑΕΙ και έχω μπει στο ανοιχτό πανεπιστήμιο Διοίκηση Επιχειρήσεων. Θα το παλέψω για να πω οτι έκανα κάτι για μενα, μιας και πλέον οι εργοδότες δεν πληρώνουν τετοια πράγματα.

τώρα στα γεράματα αποφάσισα να πάρω πτυχίο ΑΕΙ και έχω μπει στο ανοιχτό πανεπιστήμιο Διοίκηση Επιχειρήσεων. Θα το παλέψω για να πω οτι έκανα κάτι για μενα, μιας και πλέον οι εργοδότες δεν πληρώνουν τετοια πράγματα.

ΕΥΓΕ Ριτακι !!!

καλα κανεις ;););)

εφυγα.....

στο καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :)

αντε κλεινω κ εγω

καλο απογευμα σε ολες σας και Ριτακι καλο διαβασμαααα !!!

και επειδη αλλαξε η σελιδα και δεν θα παρει καμια χαμπαρι

ξανα...

λοιπον θυμαστε που η Μουμου ειχε μια ζωη καθυστερηση ;;;

ειναι ΕΓΚΥΟΣ !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...