Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαβι γιου του !!!

χα χα χα

μονες μας χαιρομαστε!! χα χα χα χα

χαχαχαχαχχααχα μια ζωη χαζοχαρουμενα ρε συυυ χαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε και στα δικά μας.μπράβο κορίτσια. ότι καλύτερο!τέτοια να ακούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασια αν και εισαι καινουρια στο καφε μας (εχουμε περασει ενδοξες εποχες εδωμεσα.... αν θα βρεις ποτε χρονο κατσε να διαβασεις τι γινοταν στις αρχες), ευχαριστουμε και ευχομαι και στα δικα σου και γρηγορα!

Διαφημίσεις

Τέλεια νέα.....Χάρηκα πάρα πάρα πολύ και για τις δύο σας!!!!!!!!!Τρομερά νέα!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχετε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και ζουμπουρλούδικα μωράκια στα χέρια σας.....

Πότε με το καλό περιμένουμε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε και στα δικά μας.μπράβο κορίτσια. ότι καλύτερο!τέτοια να ακούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σαι καλα κοριτσι!!!

και στα δικα σου , οταν ερθει η καταλληλη στιγμη , γιατι πιστεψε με τελικα αυτο ειναι ...η στιγμη!!!

αλήθεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αληθειαααα Ξανθουλααααααααααααααααα :D:D:D :D:D:D :D:D:D

Τέλεια νέα.....Χάρηκα πάρα πάρα πολύ και για τις δύο σας!!!!!!!!!Τρομερά νέα!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχετε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και ζουμπουρλούδικα μωράκια στα χέρια σας.....

Πότε με το καλό περιμένουμε;;;

τον Αυγουστο που ναι παχιες οι μυγες...και τωρα που το σκεφτομαι και εμεις δεν θα πηγαινουμε πισω...σαν τις μυγες κ εμεις χαχαχαχχααχχα :tongue::tongue::tongue:

εσυ ποτε με το καλο;;;

Άντε μπράβο πολύ πολύ χάρηκα!!!!!!!! Αυγουστιάτικη είναι η μπεμπέ μου τέλεια!!!ΚΑι εσύ μούμου μαζί;;;;;

Εγώ αρχές ιούνη αν όχι τέλη Μαίου.

Αναστασία με το καλό και εσύ κοπέλα μου!!!

Ριτάκι και εσύ με το καλό αν δεν είσαι ήδη και αυτή την φορά να το πάρεις και αγκαλιά!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Να πάνε όλα τέλεια κορίτσια.

Ετοιμάζω το αρνί για τη σούβλααααα. Ετσι δεν είχαμε πεί; ήρθε η ώρα αν και Χριστούγεννα να σουβλίσουμε αρνι :)

Άντε μπράβο πολύ πολύ χάρηκα!!!!!!!! Αυγουστιάτικη είναι η μπεμπέ μου τέλεια!!!ΚΑι εσύ μούμου μαζί;;;;;

Ριτάκι και εσύ με το καλό αν δεν είσαι ήδη και αυτή την φορά να το πάρεις και αγκαλιά!!!

με το καλο Ξανθουλα !!!

τα μικρα σου πως το εχουν παρει;;;

ευχομαι με τη σειρα μου τα καλυτερα στο Ριτακι μας γιατι ΤΟ αξιζει!!!!

Ετοιμάζω το αρνί για τη σούβλααααα. Ετσι δεν είχαμε πεί; ήρθε η ώρα αν και Χριστούγεννα να σουβλίσουμε αρνι :)

ναι το αρνι το χεις ταξει!! αν και μολις θυμηθηκα και κατι κοψιδια που πετας στο τζακι εσυ...χμμμμ....

Άντε μπράβο πολύ πολύ χάρηκα!!!!!!!! Αυγουστιάτικη είναι η μπεμπέ μου τέλεια!!!ΚΑι εσύ μούμου μαζί;;;;; ναι κι εγω!!!! καλοκαιρινο θα γινει!!

Εγώ αρχές ιούνη αν όχι τέλη Μαίου. Διδυμακιιι! σαν κι εμενα!! με το καλο Ξανθουλα! ενα γερο μωρακι!

Ευχαριστώ πολύ Ξανθούλα μου... από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτι....

όχι δεν είμαι :(

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

οντως ρε Ριτακι σε καθε θετικη χοριακη σουβλιζαμε χαχαχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...