Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλά ρε Μουμάκι, όλα καλά!!!Εσύ κούκλα?? Έχω ένα θεώρημα να αποδείξω χαχαχαχαχαχαχα (τρόπος του λέγειν εννοείται), μου το έβαλε homework ο καθηγητής μου την Παρασκευή, αν χάσω την μέρα γράφοντας στο φόρουμ θα του πω να έρθει να σας ζητήσει τα ρέστα!

πες του να ρθει!!!

απο ρεστα αλλο τιποτα!!!

τι κανει η μικρη σου!?!?!?! ολα καλα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ρε Μουμάκι, όλα καλά!!!Εσύ κούκλα?? Έχω ένα θεώρημα να αποδείξω χαχαχαχαχαχαχα (τρόπος του λέγειν εννοείται), μου το έβαλε homework ο καθηγητής μου την Παρασκευή, αν χάσω την μέρα γράφοντας στο φόρουμ θα του πω να έρθει να σας ζητήσει τα ρέστα!

χαχαχχα εμενα πες του να ζητησει , θα του εξηγησω , ειμαι η αρμοδια χαχαχχααχχαχα :tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια σας αφήνω σχολάω πάω σπίτι!!!Ελπίζω να σας πετύχω και αύριο ή τουλάχιστον πιο σύντομα ε;;;φιλιά πολλά σε όλες!

στο καλο Ξανθη!!!

εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε

φιλιααααα

Τσα! και εγώ εδώ :D

Τί κάνετε; πώς πάνε τα κέφια;

Ξανθούλα μετο καλόοοοοοοο...!!!!!!!

βρε καλως το κοριτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλά είναι, απλώς έχει αποφασίσει πως ο ύπνος το βράδυ δεν είναι απαραίτητος στη ζωή μας. Το αποτέλεσμα είναι να είμαι σαν ζόμπι όρθιο, κι αυτή να είναι μέσα στην τρελή χαρά (γιατί βέβαια η κυρία ρίχνει κι έναν τρικούβερτο ύπνο το πρωί στην childminder) ενώ εγώ διαβάζω. Κατάλαβες ρε Μουμού? Το βράδυ τραγουδάμε, το πρωί η μαμά κι ο μπαμπάς πληρώνουν την κοπέλα για να μας κοιτάει να κοιμόμαστε ;) Αμέ, έτσι πάει! Χαχαχαχαχαχα, anyway, θα την στρώσω πού θα μου πάει!

6237481d19.png

Καλά είναι, απλώς έχει αποφασίσει πως ο ύπνος το βράδυ δεν είναι απαραίτητος στη ζωή μας. Το αποτέλεσμα είναι να είμαι σαν ζόμπι όρθιο, κι αυτή να είναι μέσα στην τρελή χαρά (γιατί βέβαια η κυρία ρίχνει κι έναν τρικούβερτο ύπνο το πρωί στην childminder) ενώ εγώ διαβάζω. Κατάλαβες ρε Μουμού? Το βράδυ τραγουδάμε, το πρωί η μαμά κι ο μπαμπάς πληρώνουν την κοπέλα για να μας κοιτάει να κοιμόμαστε ;) Αμέ, έτσι πάει! Χαχαχαχαχαχα, anyway, θα την στρώσω πού θα μου πάει!

μαλιστα! δεν την πας σε κανα μπαρ? να πιει κανα σφηνακι???

το παιδι γλενταει τη ζωη του κι εσυ θες να κοιμηθεις!

χι χι χι

δειτε, εχω λυθει

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/ksekardistiko_vinteo_mpemphs_synomilei_me_skulo.2042335.html

Κοριτσάκια θα την κάνω για τώρα γιατί έχω άπειρη δουλειά :D

Θα μπαίνω όμως να σας τσεκάρω, ελπίζω να μην εξαφανιστείτε ε? Φιλάκια πολλά πολλά, χάρηκα πολύ ρεεεεεεεεεεεε!

Υ.Γ. Μαράκι εσύ κάτι έχεις να μας πεις από ότι κατάλαβα??? Χμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Υ.Γ.2 Ριτάκι πες κανένα νέο!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχχααχχαα βρε Τζουληηη ειναι ξενυχτρω η μικρη εε;;;

και το πρωι χανγκοβερ το μωρο και κοιμαται χαχαχχαχαχα

ποσο ειναι τωρα;;;

Χαχαχαχαχαχχααχχαα βρε Τζουληηη ειναι ξενυχτρω η μικρη εε;;;

και το πρωι χανγκοβερ το μωρο και κοιμαται χαχαχχαχαχα

ποσο ειναι τωρα;;;

Χαχαχαχαχαχαχα σωστά το έθεσες!!!!

Είναι 19 μηνών η ξενύχτρω μας, φαντάσου τί θα μου κάνει όταν θα είναι 16:shock::shock::shock::shock:

6237481d19.png

Κοριτσια χαιρετω κ εγω, αυριο παντως θα ερθω μια βολτιτσα ελπιζω να σας δω :D:D:D

φιλια και καλο μεσημεριιιιιιι

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

δεν φευγω χαιρετώ όσες φευγουν.

με πεταει έξω γμτ κάθε τόσο γιατι;

γιατι επρεπε εδω και καιρο να εχεις κανει ενα ταττου αν θυμασαι !!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλιααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...