Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Γεια σας!

ειμαι νεα εδω και χρειαζομαι βοηθεια απο σας τις εμπειρες..!

δεν εχω πολυ σταθερο κύκλο και η τελευταια μου περιοδος αρχισε στις 16/6, στις 13/7 και ενω αρχισα να εχω πονους περιοδου δλδ. πονουσε η μεση μου το στηθος και η κοιλια μου χαμηλα και ημουν σιγουρη πως θα αδιαθετησω. Την ιδια μερα ήρθα σε επαφη με τον συντροφο μου και τελειωσε μεσα..

Απο την επομενη μερα δεν ειχα πια εξαφανιστηκαν ολοι οι πονοι...Τωρα με ποναει ελαχιστα το ενα στηθος μου νιωθω συνεχεια κουρασμενη τρωω οτι να 'ναι και ζεστενομαι πολυ, μετρησα θερμοκρασια χτες 37,4 και κατι ψιλοτσιμπιματα χαμηλα. Εκανα 2 τεστ, ενα χθες και ενα σημερα...αρνητικα.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? ΤΙ ΛΕΤΕ???

icon_user_profile.png icon_contact_pm.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ;; ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ!ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΘΑ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ!!!! ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!

• 3 months later...

Μαργκοτακιιιιιιιιιι, τι κανεις κοριτσάκι μου? Ειχα πολυ καιρο να μπω και κοιτα συμπτωση είσαι η τελευταια που περιμενα να βρω στο καφε? Πως είσαι? Ο άντρας σου η μικρή?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!Είμαι ολοκαίνουρια στο forum!!!Αρχικά δίσταζα να γράψω....το θεωρούσα κάπως..να σας πω την αλήθεια...αλλά μόνο ομοιοπαθούσες αντιλαμάνονται τη κατάστασή μας!!!!

Είναι κανείς εδώ??????????????????
Μαργκοτακιιιιιιιιιι, τι κανεις κοριτσάκι μου? Ειχα πολυ καιρο να μπω και κοιτα συμπτωση είσαι η τελευταια που περιμενα να βρω στο καφε? Πως είσαι? Ο άντρας σου η μικρή?

εγωωωωωωωωωωωωωω παρουσααααααααα

ρε κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααα τι κανετεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

χαθηκαμε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

εγωωωωωωωωωωωωωω παρουσααααααααα

ρε κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααα τι κανετεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

χαθηκαμε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

εδωωωωωω!!! ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ??

Μαργκοτακιιιιι?!?!?!?! τι κανειιιιις?

Τονίνο???

οι αλλες οι γαιδαρες γινανε μαναδες και μας γραψανε στα ..... μην πω!!!

αντε λεμεεεε!!!!!

Καλησπέρα ναμαι και εγω. Δροσοσταλίτσα καλή επιτυχία σου εύχομαι, εχεις δικιο αν δεν το εχει ζήσει κάποιος δεν το καταλαβαίνει. Περιμένουμε νέα σου.

Μουμουκα και Μαπακι καλησπέρα, μια γαίδουρομανα σας χαιρετα χαχαχαχαχαχα

Ελατε και οι υπολοιπες, Μινακι, Κισακι, Ξανθούλα, Μαριαεφη, Τζουλακι, Μπουκιτσα, Γιωργίτσα, δεν θυμαμαι αλλες συγχωρειστε με να τα ξαναπουμε λίγο. Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!!!!!!!Καινούρια και εγώ & φυσικά θέλω να γίνω μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κορίτσια προσπαθώ απο τον Ιούλιο. Δεν πτοούμαστε φυσικά. Όπως κάθε μήνα έτσι και τώρα έχω αγοράσει το τυχερό τεστ κτλ. Αυτή τη φορά όμως (εκτός και αν τα έχω προκαλέσει εγώ) νομίζω πως έχω συμπτώματα. Καταρχήν η προηγούμενη περίοδος ήταν στις 12/11 (μέρα της επετείου μας). Η κοιλίτσα μου κάτω απο τον αφαλό έχει πρηστεί, έχω πονάκια χαμηλά (σαν σφάχτες), έχω πολύ λίγες αναγούλες, χτες το απόγευμα και σήμερα το πρωί έκανα και τον εμετούλη μου, κρυώνω πολύ,αλλά έχω υγρά (υποτίθεται σε λίγες μέρες θα αδιαθετήσω,μακάρι όχι).

τι λέτε εσείς???????????

SO9Np3.png

Kαλημέρα Αναστασία, καλως ήρθες και εύχομαι με ενα μωράκι γρήγορα!

τι λέμε.... τι να πουμε...εχουμε περασει χρονια που κάθε μήνα είμαστε εγκυες...κάθε μήνα έχουμε συμπτώματα.... καθε μήνα είμαστε...μέχρι που δεν είμαστε!

το μόνο που έχεις να κάνεις ειναι να περιμένεις....να περάσουν οι μέρες!!!!

μόνο αυτό!!

Ευχομαι να μην σου ρθει !!!

Τονινο καλημέρααααααααα!!! τι κάνει ο Νούλης!?!?!?!!? χι χι χι

Καλήμερα Αναστασία καλως ορισες. Δυστυχώς τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μοιάζουν με τα συμπτώματα της ακατανόμαστης. Εγω έχω καταλήξει ότι το μονο σχεδον σίγουρο συμπτωμα είναι η καθυστέρηση αν και το παρελθον μας έχει δειξει ότι μερικές φορές ούτε αυτό παίζει.... Καλήμερα Μουμακι θυμασαι νομιζω!!!!!

Καλημερα σε ολες οπου και να ειστε και πολλα φιλιααααα

Μαργκοτάκι ξαναελα να τα πουμε λιγο

Κανενα συμπτωμα κοριτσια και ειδικα η καθυστερηση , μας εχει κανει να χασουμε τα μισα χρονια απο τη ζωη μας εδω μεσα μια ψυχη , ονοματα δε λεμε....χαχαχαχχααχχαχαχαχαχα ΧΑΛΑΛΙ της ομως !!!!

μονο η χοριακη θα σας δειξει τι συμβαινει ;)

που στε ρεεεεεεεεεεεεε ;;;;;

ελατε να σας πω κατιιιιι

γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ που ειστε;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...