Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Η μικρή προχθές που πήγαμε έκανε μακροβούτια παραλίγο....Χαχα όχι την κρατάω εγώ αγκαλιά και έχω πισίνα μικρή που την γεμίζω νερό και την αφήνω εκεί να κάθεται κάτω από την ομπρέλα.Ο μεγάλος είναι ανεξάρτητος πλέον..Ιντερνετ δεν θα έχω καθόλου. Τα παιδιά θα μου τα κρατήσει η μαμά μου αν κλείσει η δουλειά της γιατί δεν πάνε καλά αλλιώς λίγο με τις άδειες που έχω μπόλικη λίγο με την πεθερά κάτι θα γίνει.Ο μεγάλος θα πάει νήπιο φέτος οπότε κάποιες ώρες θα λείπει και την μικρή λυπάμαι να την στείλω από τώρα παιδικό είναι μικρή και θα μου αρρωσταίνει συνέχεια και δεν θέλω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια γεια σας...ξεπηδησα απο ενα αλλο φορουμ του παρεντς....χαχαχα..καλως σας βρισκω...θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια....περιμενω περιοδο μεχρι την παρασκευη 22/6 και ηρθαμε με τον συζυγο σε επαφες μεσα στις γονιμες...πειτε μου σχετικα με ενα συμπτωμα τρελο που ειχα πριν απο μια με δυο μερες...πονουσα σαν να μου ερχεται η περιοδος-αλλα αρκετα δηλαδη να ερθει αμεσα-και το στηθος πολυ πρηξιμο και πονος στα πλαινα...να μην το αγγιζω σε φαση...τρελη κουραση δε(να σημειωσω πως δεν δουλευω) και κραμπες στις γαμπες και πονος στη μεση....σημερα ησυχια στο προσκηνιο σαν να μη συνεβη τιποτα απο ολα αυτα εχθες....μονο υποκωφα πονακια ερχομου περιοδου....κι επειδη προσπαθουμε οχι εντατικα μεν αλλα ελευθερα απο τον σεπτεμβριο του 2011, οσο να'ναι μπορει να ειμαι μερικες φορες και κατα φαντασιαν εγκυος...ωστοσο αυτο τη φορα επειδη ερχεται και το καλοκαιρακι και επειδη κουραστηκα να περιμενω και να ανυπομονω , ημουνα ηρεμη πολυ σε φαση δεν με νοιαζει κιολας...αλλα τωρα που ειμαι στα προθυρα του ερχομου της περιοδου ενιωσα αυτο και λιγο ταρακουνηθηκα ...και ηθελα να σας ρωτησω...τι μπορει να ειναι????ευχαριστω εκ των προτερων...φιλακια !!!!

2kMip2.png

κοριτσια γεια σας...ξεπηδησα απο ενα αλλο φορουμ του παρεντς....χαχαχα..καλως σας βρισκω...θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια....περιμενω περιοδο μεχρι την παρασκευη 22/6 και ηρθαμε με τον συζυγο σε επαφες μεσα στις γονιμες...πειτε μου σχετικα με ενα συμπτωμα τρελο που ειχα πριν απο μια με δυο μερες...πονουσα σαν να μου ερχεται η περιοδος-αλλα αρκετα δηλαδη να ερθει αμεσα-και το στηθος πολυ πρηξιμο και πονος στα πλαινα...να μην το αγγιζω σε φαση...τρελη κουραση δε(να σημειωσω πως δεν δουλευω) και κραμπες στις γαμπες και πονος στη μεση....σημερα ησυχια στο προσκηνιο σαν να μη συνεβη τιποτα απο ολα αυτα εχθες....μονο υποκωφα πονακια ερχομου περιοδου....κι επειδη προσπαθουμε οχι εντατικα μεν αλλα ελευθερα απο τον σεπτεμβριο του 2011, οσο να'ναι μπορει να ειμαι μερικες φορες και κατα φαντασιαν εγκυος...ωστοσο αυτο τη φορα επειδη ερχεται και το καλοκαιρακι και επειδη κουραστηκα να περιμενω και να ανυπομονω , ημουνα ηρεμη πολυ σε φαση δεν με νοιαζει κιολας...αλλα τωρα που ειμαι στα προθυρα του ερχομου της περιοδου ενιωσα αυτο και λιγο ταρακουνηθηκα ...και ηθελα να σας ρωτησω...τι μπορει να ειναι????ευχαριστω εκ των προτερων...φιλακια !!!!

Καλησπερα και απο μενα!Και εγω συνηθως γραφω σε αλλο θεμα αν και εχω καιρο να μπω στο forum, αλλα μιας και ειδα την ερωτηση σου,ειπα να ενωσουμε τις αποριες μας και τα συμπτωματα μας.Ειμαι και εγω ακριβως στην ιδια μερα κυκλου με εσενα στην 25η.Μονο που εγω περιμενω λογικα στις 20/6 ή το πολυυυ στις 21.Εχω και εγω πονους περιοδου εδω και δυο μερες.Ειναι έντονοι κρατανε λιγα δευτερολεπτα και νιωθω την αισθηση οπως οταν μου ερχεται περιοδος,αφου καθε τρις και λιγο ελεγχω το κυλοτακι μου.Καποιες φορες νιωθω και κραμπες στην κοιλια ή μικροπονακια γυρω απο τον αφαλο.Επισης με παραξενεψε το γεγονος οτι νιωθω μια αισθηση αναγουλας οταν μυριζω αρωματα,μαλακτικα,απορυπαντικα.Α και μια μικρη συχνοουρια και το στηθος πρησμενο αλλα ποναει ανα διαστηματα.Οπως και εσυ ετσι κι εγω φοβαμαι μηπως παλι τα δημιουργει ολα αυτα το κεφαλι μου...αν και αυτη τη φορα οι πονοι δεν εχουν καμια σχεση με τις αλλες φορες.

Εγω πηγα σημερα και αγορασα ενα τεστ, γιατι θα φυγω ταξιδι και θελω να το εχω μαζι μου, αλλα θα περιμενω ως τις 21 για να το κανω.Δε θελω να βιαστω.

Ευχομαι λοιπον να ειναι ο τυχερος μας μηνας αυτος!!:)

κορτσακια μου καλημεραααααα τι κανετε? εμεις ειμαστε καλα οι μικρη μεγαλωνει με γοργους ρυθμους εγω ειμαι εξαντλημενη εχω και την μεγαλη στο σπιτι και ολη την ωρα ειναι μαμαααααααααα μαμαααααα οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι γινετε ετοιμαζω και την βαφτιση θελω να φτιαξω και την δηλωση για την εφορια!!!!

Κουκλιτσες aggelmike και mon amour μετα απο πολυ καιρο που σκεφτομασταν εχω αυτο το συμπτωμα η το αλλο βγαλαμε το συμπερασμα οτι το μονο συμπτωμα που μπορει να σημαινει ειμαι εγγυος ειναι η καθυστερηση και αυτο οχι παντα ελπιζω να μην σας απογοητευω καντε λιγη υπομονη και συντομα θα ξερετε αν παλι βιαζεστε να μαθετε μια δυο μερες πριν την ακατανομαστη μπορειτε να κανετε μια χοριακη αυτη θα δειξει στα σιγουρα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κορτσακια μου καλημεραααααα τι κανετε? εμεις ειμαστε καλα οι μικρη μεγαλωνει με γοργους ρυθμους εγω ειμαι εξαντλημενη εχω και την μεγαλη στο σπιτι και ολη την ωρα ειναι μαμαααααααααα μαμαααααα οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι γινετε ετοιμαζω και την βαφτιση θελω να φτιαξω και την δηλωση για την εφορια!!!!

Κουκλιτσες aggelmike και mon amour μετα απο πολυ καιρο που σκεφτομασταν εχω αυτο το συμπτωμα η το αλλο βγαλαμε το συμπερασμα οτι το μονο συμπτωμα που μπορει να σημαινει ειμαι εγγυος ειναι η καθυστερηση και αυτο οχι παντα ελπιζω να μην σας απογοητευω καντε λιγη υπομονη και συντομα θα ξερετε αν παλι βιαζεστε να μαθετε μια δυο μερες πριν την ακατανομαστη μπορειτε να κανετε μια χοριακη αυτη θα δειξει στα σιγουρα

Εχεις δικιο minaki η καθυστερηση ειναι το πιο σιγουρο συμπτωμα.Οποτε κι εγω θα περιμενω να περασουν οι μερες για να κανω το τεστακι...ουτως η αλλος οτι ειναι να γινει θα γινει... ;)

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο minaki η καθυστερηση ειναι το πιο σιγουρο συμπτωμα.Οποτε κι εγω θα περιμενω να περασουν οι μερες για να κανω το τεστακι...ουτως η αλλος οτι ειναι να γινει θα γινει... ;)

Τελικά θετικο μου βγηκε το τεστ και ειμαι 4 1/2 εβδομαδων!!:D:D:D

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες!!! Εκανα το τεστ με μια μερα καθυστερηση και εδειξε 2-3 εβδομαδων και τωρα εχω ραντεβου την Παρασκευη για να με δει η γιατρος.Τελικα τα συμπτωματα που ειχα ηταν σωστα αυτη τη φορα!

Διαφημίσεις

Τελικά θετικο μου βγηκε το τεστ και ειμαι 4 1/2 εβδομαδων!!:D:D:D

συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη!!θα περιμενουμε νεα σου οταν θα πας στον γιατρο σου!!!:D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη!!θα περιμενουμε νεα σου οταν θα πας στον γιατρο σου!!!:D

Σ'υχαριστώ πολύ!!! Θα σας ενημερωσω οταν παω! Αντε πια δεν περνανε κι αυτες οι μερες...

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλες τις επίδοξες μανούλες.

Είμαι νέα στο γκρουπ. Είμαι 32 ετών, αρραβωνιασμένη και με τον αρραβωνιαστικό μου προσπαθούμε εδώ και 1.5 περίπου χρόνο να κάνουμε ένα παιδάκι. Νομίζω ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχω χρησιμοποιήσει άπειρα τεστ για πιθανές εγκυμοσύνες, έχω κάνει τουλάχιστον 5 β' χοριακές, έχω κάνει άπειρες εξετάσεις αίματος, υστεροσαλπιγγογραφίες κτλ και ακόμα τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτό τον 1.5 χρόνο που προσπαθούμε, στην αρχή κάμποσους μήνες ήμουν εγώ αρνητική σε μια πιθανή σύλληψη και μετά, όταν πλέον άρχισα να το θέλω δεν βρισκόμασταν πάντα τις γόνιμες ημέρες μου, γιατί πλέον εργάζεται σε άλλη πόλη. Η περίοδος μου δεν είναι σταθερή, δεν έχω σταθερό κύκλο και αυτό προκαλεί επίσης ένα μπέρδεμα.

Αυτό το μήνα, συμβαίνει κάτι παράξενο. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 13/06/2012. Κανονικά θα πρέπει να έρθει από 13/7- 18/7. Εδώ και μιαμιση εβδομάδα όμως, το στήθος μου πρήστηκε απίστευτα πολύ, και πονάει με το παραμικρό άγγιγμα. Έχω εδώ και μιαμιση βδομάδα αναγούλες ιδιαίτερα τις απογευματινές- βραδυνές ώρες και πολύ μειωμένη όρεξη. Νιώθω ότι με το παραμικρό θα ανακατευτώ. Επιπλέον, έχω μειώσει απελπιστικά πολύ το τσιγάρο, καθώς μου είναι ιδιαιτέρως απεχθές πλέον. Η θερμοκρασία μου δεν με έχει απασχολήσει, αλλά δεν νομίζω να είναι ανεβασμένη. Είχα όλο αυτό το χρονικό διάστημα πόνους χαμηλά στην κοιλιά σαν τσιμπήματα και δυστυχώς σήμερα με έπιασαν χαμηλά στην κοιλιά πόνοι, σαν αυτή της περιόδου και αισθάνομαι ότι μπορεί να μου έρθει περίοδος. Δεν ξέρω και αν είναι από τους πόνους που νιώθω, αλλά έχω και απίστευτες αναγούλες τώρα.

Θέλω τόσο πολύ να μείνω έγκυος, αλλά είναι σαν να μην γίνεται. Έχω κάποια συμπτώματα, αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να είμαι, γιατί αν δεν είμαι θα απαγοητευτώ. Όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω/είχα είναι φυσιολογικά σε μια πιθανή εγκυμοσύνη ή εμφανίστηκαν πολύ νωρίς για να είναι όντως εγκυμοσύνης; Τεστ δεν θέλω να κάνω, γιατί φοβάμαι την απάντηση (ξέρω, ακούγεται ηλίθιο) και γιατί δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία έναρξης της περιόδου μου... Βοήθεια ρε κοπελιές...

Καλησπέρα σε όλες τις επίδοξες μανούλες.

Είμαι νέα στο γκρουπ. Είμαι 32 ετών, αρραβωνιασμένη και με τον αρραβωνιαστικό μου προσπαθούμε εδώ και 1.5 περίπου χρόνο να κάνουμε ένα παιδάκι. Νομίζω ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχω χρησιμοποιήσει άπειρα τεστ για πιθανές εγκυμοσύνες, έχω κάνει τουλάχιστον 5 β' χοριακές, έχω κάνει άπειρες εξετάσεις αίματος, υστεροσαλπιγγογραφίες κτλ και ακόμα τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτό τον 1.5 χρόνο που προσπαθούμε, στην αρχή κάμποσους μήνες ήμουν εγώ αρνητική σε μια πιθανή σύλληψη και μετά, όταν πλέον άρχισα να το θέλω δεν βρισκόμασταν πάντα τις γόνιμες ημέρες μου, γιατί πλέον εργάζεται σε άλλη πόλη. Η περίοδος μου δεν είναι σταθερή, δεν έχω σταθερό κύκλο και αυτό προκαλεί επίσης ένα μπέρδεμα.

Αυτό το μήνα, συμβαίνει κάτι παράξενο. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 13/06/2012. Κανονικά θα πρέπει να έρθει από 13/7- 18/7. Εδώ και μιαμιση εβδομάδα όμως, το στήθος μου πρήστηκε απίστευτα πολύ, και πονάει με το παραμικρό άγγιγμα. Έχω εδώ και μιαμιση βδομάδα αναγούλες ιδιαίτερα τις απογευματινές- βραδυνές ώρες και πολύ μειωμένη όρεξη. Νιώθω ότι με το παραμικρό θα ανακατευτώ. Επιπλέον, έχω μειώσει απελπιστικά πολύ το τσιγάρο, καθώς μου είναι ιδιαιτέρως απεχθές πλέον. Η θερμοκρασία μου δεν με έχει απασχολήσει, αλλά δεν νομίζω να είναι ανεβασμένη. Είχα όλο αυτό το χρονικό διάστημα πόνους χαμηλά στην κοιλιά σαν τσιμπήματα και δυστυχώς σήμερα με έπιασαν χαμηλά στην κοιλιά πόνοι, σαν αυτή της περιόδου και αισθάνομαι ότι μπορεί να μου έρθει περίοδος. Δεν ξέρω και αν είναι από τους πόνους που νιώθω, αλλά έχω και απίστευτες αναγούλες τώρα.

Θέλω τόσο πολύ να μείνω έγκυος, αλλά είναι σαν να μην γίνεται. Έχω κάποια συμπτώματα, αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να είμαι, γιατί αν δεν είμαι θα απαγοητευτώ. Όλα αυτά τα συμπτώματα που έχω/είχα είναι φυσιολογικά σε μια πιθανή εγκυμοσύνη ή εμφανίστηκαν πολύ νωρίς για να είναι όντως εγκυμοσύνης; Τεστ δεν θέλω να κάνω, γιατί φοβάμαι την απάντηση (ξέρω, ακούγεται ηλίθιο) και γιατί δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία έναρξης της περιόδου μου... Βοήθεια ρε κοπελιές...

κοπελα μου ολα αυτα ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης. βλεπω ποσο το θελεις αλλα αν δεν κανεις καποιο τεστ ή χοριακη δεν θα μαθεις. θα σου ελεγα να κανεις κατευθειαν χοριακη που ειναι κ αλανθαστη. ελπιζω να ειναι αυτο που θελεις και επιθυμεις τοσο. ενημερωσε μας.

Koρίτσια πρήζεται σε καμία από εσάς η κοιλίτσα όταν περιμένετε περίοδο? Και αν ήσασταν έγκυος και είχατε ψευτοπονάκια περιόδου, πρήστηκε και σ' αυτή την περίπτωση η κοιλίτσα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...