Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

ελπιζω να ειστε ολες καλά.

Ξανθουλα γρηγορη η μικρή!! να τα χαιρεσαι!!!

Εμακι, Τζουλακι φιλια σε εσας και στα παιδακια σας.

Μουμουκαααα φιλιααα πολλαααα

Φιλια πολλα και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια, να περνατε καλά.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλησπέρα καλησπέρα!!

Ουφ Παρασκευή σήμερα!!!Σήμερα ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα childminder!Μου αρέσει που έλεγα πως τώρα που δεν θα έχω όλη μέρα τη μικρή θα κουράζομαι λιγότερο, χα χα ας γελάσω, είμαι 10 φορές πιο κουρασμένη από πριν. Βέβαια λογικό αφού ξεκίνησα ουσιαστικά δουλειά!

Πάντως νομίζω πως περνάει πολύ καλά το μωρό μου (ευτυχώς!) κι έχει ήδη προσαρμοστεί όπως φαίνεται. Χθες τις πήγε βόλτα και μπουσούλησε σε ολόκληρο το πάρκο η δικιά μου, σήμερα πήγε τραμπολίνο!

Εδώ κι ένα μήνα της έχει ανοίξει φοβερά και η όρεξη!Επιτέλους γιατί μέχρι 8-9 μηνών δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου!Νομίζω βασικά πως δεν της άρεσαν τα αλεσμένα και δεν τα έτρωγε, μόλις άρχισα να της δίνω finger food άρχισε να ενδιαφέρεται.

Ξανθούλα τέλεια που περπάτησε!!!Τώρα δεν θα σταματάει τις εξερευνήσεις!!

Εμάκι, Τόνια τί κάνετε?

Μουμού, μια χαρά η ανάποδη οδήγηση, μην σου πω πως με βολεύει περισσότερο!Εδώ ευτυχώς η λιακάδα καλά κρατεί, αχ είναι τέλεια!Μακάρι να συνεχίσει έτσι!Κάθε απόγευμα έρχεται κι ένα βανάκι έξω από το σπίτι και πουλάει παγωτό μηχανής, θα πάω να πάρω μου φαίνεται!(πάλι για παγωτό μιλάω, βγάζει μάτι πως μου έχει κάτσει έτσι?).

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια ειπα μια και δεν μπαινω να σας γραψω οταν μπορει αν σας πετυχω να μπω να σας πω τα νεα μας

ειμαστε πολυ καλα τελος του μηνα σταματαει τον παιδικο η μεγαλη να παμεκαι κανενα μπανιο μια και ειμαι και επισημα απολυμενη απο τις 30/4 παλευω να τελειωσω τις μπομπονιερες μας γιατι μεινανε μονο 2 μηνες περναει γρηγορα ο καιρος το μικρακι εχει πααααααααααρα πολλα σαλια και προσπαθει ηδη να σηκωθει να κατσει ολα γρηγορα τα κανουν τα δευτερα η μου φαινετε περιττο να σας πω οτι ψιλομπουσουλαμε ηδη και γυρναμε γυρω γυρω ολο το κρεββατακι οταν κοιμομαστε και ετσι η μαμα κοιμαται με το 1 ματι παντα ανοιχτο!!!! μου λειψατε τα νεα τα δικα σας? φιλακιααααααααααα και καλυνυχτα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχ minaki μου θυμισες τα δικα μας με την μικρη!!!!ειδες ποσο γρηγορα τα κανουν ολα τα δευτερα και τα τριτα στην περιπτωση μου?εμενα στις 25 κλεινει τα τρια και εμενα μου φαινεται σαν χτες που ακομα ηταν στην κοιλιτσα τετοια εποχη!!!!

με το καλο να το βαφτισεις το μωρακι σου.τωρα θα τα ευχαριστηθεις και τα δυο αφου θα εχεις και την μεγαλη στο σπιτι!!!

να το διασκεδασεις και να χαρειτε το καλοκαιρι αν αποφασισει να ερθει επιτελους κανονικα!!!

φιλακια πολλα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Γεια σου Ξανθούλα!!!

Τί καλά που αρχίσατε μπανάκια, εμάς εδώ ξαναχάλασε ο καιρός κι έχουμε βροχές, οπότε για την ώρα τσαλαβουτάμε στις λακούβες, χιχι!

Θύμισέ μου είσαι σε άδεια? Για πόσο ακόμα θα μείνεις σπίτι?

6237481d19.png

Θα γυρίσω στην δουλειά τον Νοέμβριο οπότε έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε διακοπές διαρκείας μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα πάμε στο χωριό που είναι παραθαλάσσιο να χορτάσουν μπάνια τα μικρά....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Θα γυρίσω στην δουλειά τον Νοέμβριο οπότε έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε διακοπές διαρκείας μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα πάμε στο χωριό που είναι παραθαλάσσιο να χορτάσουν μπάνια τα μικρά....

Αχ τέλεια θα περάσετε!!!!!Μπράβο Ξανθούλα!!Θα έχεις σύνδεση να μας λες τα νέα σας? Την μικρή πώς θα την βάλεις μέσα? Έχεις κάποιο σωσίβιο? Ο μεγάλος κολυμπάει κανονικά?

Από Νοέμβρη τη μικρή θα τη στείλεις παιδικό σταθμό ή θα έχεις κάποιον να σου την κρατάει?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...