Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Μια χαρά είμαστε βαφτιστήκαμε και είμαστε και επίσημα Αγγελική.

Ρίτα έχω φρικάρει...Την επόμενη φορά να κάνεις περίδεση να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο...Απίστευτο γιατί όλα σε σένα ρε γαμώτο.

Μουμάκι δεν αναφέρθηκα στις υπόλοιπες χθες γιατί νευρίασα στεναχωρήθηκα όλα μαζί.

Καλά είσαι;Μινάκι τι λέει η μικρή;Η μεγάλη;;;Μαράκι όλα καλά;;;Τόνια συνταξιούχα;;;;

Τζουλάκι γενέθλια ε;;;πέρασε κιόλας ένας χρόνος...

Να σας ζησει η ΑΓγελικουλαααα!!!

Τι να πω τώρα??!! Μίλησα με την Μουμου και μου το ειπε...

Ριτάκι λυπαμαι πολυ, κουραγιο, ευχομαι να φανεις δυνατη και να ξεπερασεις γρήγορα και αυτή την δοκιμασία. Άγκαλια μεγαλη σου στέλνω.

Τζουλακι περαστικα στην μικρή, χρονια πολλα για αυριο να την χαιρεσαι να ειναι γερη, καλοτυχη και να την καμαρωνεις πάντα.

Ξανθούλα, Μινάκι, Εμακι τι κάνετε, τα μικρά σας?

Μαπακι πολλα φιλια

Κοριτσακια υπολοιπα τι κάνετε?

τι κανεις Τονινο???

kalhmera koritsia.....ριτακι δεν το πιστευω!!!βαλε μπρος οταν εισαι ετοιμη και κανε περιδεση τραχηλου οπωσδηποτε!!!κι εμενα θα μου εκαναν αλλα ημουν προχωρημενη σε εγκυμοσυνη!πραγματικα λυπαμαι πολυ...κοριτσιαελπιζωνα ειστε καλα...ριτα...δεν εχω λογια τι να πω παλι...

Κισακο τι κανεις αγαπη? πως πανε τα πραγματα?

Μπάάάάάάάά έτσι όπως είναι, σπίτι θα τη βγάλουμε οι 3 μας. Ήθελα να την πάμε βόλτα σε έναν ζωολογικό κήπο γιατί τρελαίνεται για όλα τα ζωάκια και νομίζω θα της άρεσε αλλά τώρα κλαψ σνιφ!Θα κόψουμε τούρτα πάντως, να σου κρατήσω ένα κομμάτι?

Εγώ καλά είμαι, εσύ κούκλα μου???

που ειναι η τουρτα μουουουουουουουουου???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalofvtisto januoyli moy!moymoy mia xara eimaiο αντρας μου βρηκε δουλεια,παλι στον τομεα που ηταν αλλα τα πραγματα ζορικα...κοριτσια 8 χρονια προηπυρεσια στον ιδιο τομεα-γιατι εχει κανει και διαφορα αλλα, εγγαμος 762 μικτα!καλο ε?ργω καλα,ο μικρος μια γλυκα,πολυ καλο παιδια,μονος οτυ κοιμαται ,μονοα του ξυπναει δεν γκρινιαζει,πολυ ησυχος, ημικρη θηριακι,αξιολατρευτη , σε ολους στελνει φιλια,ειναι παντα με το χαμογελο...ειναι σκετη τρελα!εβγαλε και μπουτια εξω...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σας κοπελιές! Περιμένω περίοδο 19 του μήνα και μου φαίνεται περίεργο γιατί χθες ξεκίνησε να πρήζεται το στήθος μου και σήμερα με πονάει πααααρα πολύ. Έχω πολλές μέρες ακόμα μπροστά μου και θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα. Σήμερα παίζαμε με τον άντρα μου και μου παιξε μια καταλάθος (ίσα ίσα που με ακούμπησε) και πέθανα στον πόνο! :shock: Πείτε μου τη γνώμη σας!!!!

Γεια σας κοπελιές! Περιμένω περίοδο 19 του μήνα και μου φαίνεται περίεργο γιατί χθες ξεκίνησε να πρήζεται το στήθος μου και σήμερα με πονάει πααααρα πολύ. Έχω πολλές μέρες ακόμα μπροστά μου και θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα. Σήμερα παίζαμε με τον άντρα μου και μου παιξε μια καταλάθος (ίσα ίσα που με ακούμπησε) και πέθανα στον πόνο! :shock: Πείτε μου τη γνώμη σας!!!!

Καλημέρα και καλωσηρθες!

όλα ίναι πιθανά αν και όπως είπες και εσύ είναι αρκετά νωρίς, το πιθανότερο κατα τη γνώμη μου είναι να έχεις ωορρηξία. Συνέχισε τη ζωή σου κανονικά και προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι.Αν έχεις πολύ σταθερό κύκλο περίμενε μέχρι τις 22-23 και αν δεν σου έρθει βουρ για χοριακή. Τα τεστ δεν τα πολυεμπιστευομαι, ενώ η χοριακή είναι σίγουρη και η διαφορά τιμής πολύ μικρή. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος.

Σου εύχομαι να έχεις τα νέα που θές σύντομα.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; που χανόσαστε; Μου φαίνεται θα φτιάξω απουσιολόγιο :)

Διαφημίσεις

Αγαπες καλημερα ξεκλεψα λιγο χρονο για να μπω απο το κινητο μην φανταστειτε απο τον η/υ τρεχω και δεν φτανω ετοιμαζω και την βαφτηση θα μπω το βραδυ να βαλω φωτογραφιες της μπεμπας και απο της δημιουργιες μου για την βαφτηση! Ξανθουλα μου καλοφωτηστη η Αγγελικουλα σας! Κισακο ετσι ειναι τα 2α μονα τους μεγαλωνουν η δικια μου επρεπε να φτασει 3 μηνων για να με τρεχει! Μουμουκα μου μου ελειψες θα σε παρω τηλ να τα πουμε! Σας αγαπαω και μου λειπετε φιλακια σε ολες! Τζουλακι μου να την χαιρεστε παραλιγο να το ξεχασω:$<3

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ελααααααααααααααααααααααααααα :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

τι κανει η ζουζουνα? καλυτερα?!?!?!?

Ναι ευτυχώς!!!!Αύριο λέμε να την πάμε ζωολογικό κήπο επειδή δεν κάναμε τίποτα στα γενέθλιά της που ήταν αρρωστούλα. Έχει τρελό κόλλημα με ό,τι ζώο δει μπροστά της - Μόλις το βλέπει ξεκαρδίζεται στα γέλια, οπότε ελπίζω να της αρέσει :D

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μουμάκι!!!!!!

Εμείς μια χαρούλα!Η μικρή ξεκίνησε childminder (είναι μια κοπέλα που της πηγαίνουμε την μικρή και την κρατάει στο σπίτι της). Συνήθως κρατάνε κι άλλα παιδάκια (3-4 συνολικά) οι childminders αλλά η δικιά μας για την ώρα έχει μόνο την κόρη μου και την κόρη της που είναι και στην ίδια ηλικία οπότε έχει βολέψει πολύ. Έχει αρχίσει να προσαρμόζεται τώρα, σήμερα τα πήγανε πολύ καλά και πέρασε καλά το μωρό μου :D:D:D

Την αφήνω εκεί 5 ώρες κι έτσι κι εγώ πηγαίνω και διαβάζω στη σχολή!

Έμαθα και να οδηγώ ανάποδα (αμέ!) για να την πηγαινοφέρνω.

Κατα τα άλλα ήσυχα, σήμερα μετά από έναν ολόκληρο μήνα βροχής και συυνεφιάς είδαμε ήλιο :cool:. Θέλω παγωτό!

6237481d19.png

Γεια σου Μουμάκι!!!!!!

Εμείς μια χαρούλα!Η μικρή ξεκίνησε childminder (είναι μια κοπέλα που της πηγαίνουμε την μικρή και την κρατάει στο σπίτι της). Συνήθως κρατάνε κι άλλα παιδάκια (3-4 συνολικά) οι childminders αλλά η δικιά μας για την ώρα έχει μόνο την κόρη μου και την κόρη της που είναι και στην ίδια ηλικία οπότε έχει βολέψει πολύ. Έχει αρχίσει να προσαρμόζεται τώρα, σήμερα τα πήγανε πολύ καλά και πέρασε καλά το μωρό μου :D:D:D

Την αφήνω εκεί 5 ώρες κι έτσι κι εγώ πηγαίνω και διαβάζω στη σχολή!

Έμαθα και να οδηγώ ανάποδα (αμέ!) για να την πηγαινοφέρνω.

Κατα τα άλλα ήσυχα, σήμερα μετά από έναν ολόκληρο μήνα βροχής και συυνεφιάς είδαμε ήλιο :cool:. Θέλω παγωτό!

Tζουλακιιιι! μπραβο που η μικρη σου προσαρμοστηκε! το ξερω οτι στο συστημα εκει ειναι ετσι! καλο ειναι αυτο. κι εσυ να κανεις τις δουλειες σου και η μικρη να κοινωνικοποιειται!

οδηγεις αναποδα?!?!? χα χα χα χα χα χα

κι εδω λιακαδα εχει σημερα..γενικα ειναι αναποδος ο καιρος....

καλοκαιρι δεν εχουμε δει ακομα...αλλα οπυ θα παει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...