Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

λοριτσια καλωσορισατε ευχομαι να ειστε εγκυουλες!φιλια σε ολες τηνκαλησπερ αμουυυυυυυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? Εμεις προσαρμοστηκαμε επιτελους αν και η μικρουλα τις περισσοτερες ωρες της ημερας με εχει στο τρεξιμο αλλα ευτυχως κοιμαται πλεον ολη την νυχτα

εσεις τι κανετεεεεεε?????????? μου λειψατε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου,

σας ευχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολα τα επίπεδα, οπου επιθυμει η καθεμια μας.

Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να περάσετε τέλεια ότι και αν κάνετε.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κι από εμένα!Κοριτσάκια μου υγεία και χαρά και να είστε όλες πολύ πολύ πολύ ευτυχισμένες, μέσα από την καρδιά μου!Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά ε?????

6237481d19.png

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη να έχουμε όλοι μας υγεία.

Κισσάκο Χαχαχα η θα ξυπνάει και πιο μετά εμένα ακόμα θηλάζει μια φορά και το βράδυ.Τον θηλάζεις τον μικρό ε;;;;Εσύ μινάκι θηλάζεις ή έτοιμο;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Χριστος Ανέστη, Χρόνια Πολλά,

να χαιρόσαστε τις οικογενειες σας, τα παιδάκια σας, Ριτακι μας με το καλό το μωράκι, Μαπακι, Μουμακι και οποιο αλλο κοριτσάκι επιθυμεί να γίνει μανούλα γρήγορα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Τι κανετε ω ρε κοπελιες???

χαθηκαμε....εγω δλδ σιγουρα χαθηκα βαλτε με τιμωρια μου αξιζει :tongue::tongue::tongue:

για να μαζευομαστεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;););)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαθηκαμε....εγω δλδ σιγουρα χαθηκα βαλτε με τιμωρια μου αξιζει :tongue::tongue::tongue:

καλημέρα Μαρακι, τι κάνεις; πες τα νέα σου...

παει το καφέ μας βάρεσε κανόνι.....

εμεις δεν έχουμε καλά νέα...:(:(:( (οπως βλεπεις δεν εχω το τικερακι...) η μπέμπα μου αποφάσισε να κάνει παρέα με τα αδερφάκια της. την προηγούμενη εβδομάδα ήμουνα στο νοσοκομείο :? τωρα προσπαθω να συνέλθω και σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.Το παλέυω όμως.

μαρρηρηηηη ξανθοπουλου που εισαιιιιι?!?!!??!

εμεις δεν έχουμε καλά νέα...:(:(:( (οπως βλεπεις δεν εχω το τικερακι...) η μπέμπα μου αποφάσισε να κάνει παρέα με τα αδερφάκια της. την προηγούμενη εβδομάδα ήμουνα στο νοσοκομείο :? τωρα προσπαθω να συνέλθω και σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.Το παλέυω όμως.

Ριτακο.... αγκαλια! μονο αυτο!!!

ελα Πναγια μου! Ριτακι μου δεν εχω λογια....οτι και να πω θα φανει μλκια σιγουρα ! (((((((((((((((((Ριτακι))))))))))))))))))))))) αγκαλια !

μαρρηρηηηη ξανθοπουλου που εισαιιιιι?!?!!??!

ειχαμε κοσμο σπιτι κυρια...εεε οχι μλκια δικαιολογια....καλα ειμαι Γιαδικιαρογλου εσυ?????????????????????:tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...