Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλησπερα, ελπιζω να ειστε ολες καλά.

Τζουλακι φιλακια πολλα τι κάνετε? η μικρή?? πως πέρασε ο καιρος κοντευουν τα πρωτα γενεθλια βλέπω ετοιμαζεται παρτάκι??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα, ελπιζω να ειστε ολες καλά.

Τζουλακι φιλακια πολλα τι κάνετε? η μικρή?? πως πέρασε ο καιρος κοντευουν τα πρωτα γενεθλια βλέπω ετοιμαζεται παρτάκι??

Ναι!!!Κοντεύουν τα πρώτα γενέθλια, κι εγώ την βλέπω ώρες ώρες και λέω "πώς μεγάλωσε έτσι????". Μοιάζει πιο πολύ με παιδάκι πλέον :D

Για παρτάκι δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάτι γιατί δεν ξέρω και πολύ κόσμο με παιδάκια στην Οξφόρδη, συγγενείς δεν έχουμε εκεί, οπότε μάλλον 3 κι ο κούκος θα είμαστε :tongue:

Για πες εσύ νέα!!!!

6237481d19.png

Καλησπέρα εξαφανισμενες μου.

Ελπιζω να ειστε ολες καλά.

Τζουλακι ξεχασα οτι ειστε στα ξένα, δεν πειράζει εξάλλου νομίζω οτι και οι 3 σας μόνο πάλι θα περάσετε καλά και επειτα ειναι και μικρούλα πολυ, μην κοιτας που μας πιάνει ο ενθουσιασμος και ο πανικος και διοργανώνουμε σουπερ ντουπερ πάρτι ιδιαίτερα για τα πρώτα γενέθλια ενώ οι ειδικοί λένε ακριβως το αντίθετο οτι πρέπει να γίνεται.

Εμεις τώρα είμαστε μια χαρα, περασαμε δύσκολο χειμώνα οπως ξαναέγραψα απο τις ιώσεις. Το αντράκι μας σουπερ, μας έχει τρελάνει με τις ατάκες και τις γλύκες του. Ο Στέλιος ζορικα στην δουλεια λόγω του ανταγωνισμού αλλά δόξα τον θεό οι υποχρεωσεις βγαίνουν, δεν στριμωχτηκαμε πολύ, ειμαι ακόμη και στο ταμειο ανεργείας μέχρι τον Ιουλιο βοηθαει και αυτό.

Πολλα πολλα φιλια σε ολους.

Καλησπέρα εξαφανισμενες μου.

Ελπιζω να ειστε ολες καλά.

Τζουλακι ξεχασα οτι ειστε στα ξένα, δεν πειράζει εξάλλου νομίζω οτι και οι 3 σας μόνο πάλι θα περάσετε καλά και επειτα ειναι και μικρούλα πολυ, μην κοιτας που μας πιάνει ο ενθουσιασμος και ο πανικος και διοργανώνουμε σουπερ ντουπερ πάρτι ιδιαίτερα για τα πρώτα γενέθλια ενώ οι ειδικοί λένε ακριβως το αντίθετο οτι πρέπει να γίνεται.

Εμεις τώρα είμαστε μια χαρα, περασαμε δύσκολο χειμώνα οπως ξαναέγραψα απο τις ιώσεις. Το αντράκι μας σουπερ, μας έχει τρελάνει με τις ατάκες και τις γλύκες του. Ο Στέλιος ζορικα στην δουλεια λόγω του ανταγωνισμού αλλά δόξα τον θεό οι υποχρεωσεις βγαίνουν, δεν στριμωχτηκαμε πολύ, ειμαι ακόμη και στο ταμειο ανεργείας μέχρι τον Ιουλιο βοηθαει και αυτό.

Πολλα πολλα φιλια σε ολους.

Ναι το διάβασα πως ταλαιπωρηθήκατε φέτος :( Περαστικά να είναι!! Αφού βγαίνουν οι υποχρεώσεις, αυτό έχει σημασία!!Έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τα πράγματα δυστυχώς. Εγώ πάντα ορκιζόμουν ότι θα γυρίσω Ελλάδα μετά τις σπουδές κι έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πλέον γιατί φαίνεται αδύνατον να καταφέρω να βρω δουλειά αν γυρίσω...Θα δούμε...

Για πες μας καμιά ατάκα του μικρού να γελάσουμε χιχιχιχιχιχι!

6237481d19.png

Καλημέρα! Καλό μήνα!

Τι κάνετε; ελπίζω να είσαστε όλες καλά J

Εγω την άρπαξα δεν τη γλίτωσα τελικά, έχω άσχημο μπουκωμα, χαλια λαιμό , πονο στα κοκαλα και λίγο πυρετο. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τιποτα. Τη βγαζω με φυσιολογικο ορό για τη μύτη και ζεστά. Δε με βλέπω να αντέχω για πολύ στη δουλειά σήμερα, σε κανα 2 ώρες μάλλον θα την κάνω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλό μήνα!

Τι κάνετε; ελπίζω να είσαστε όλες καλά J

Εγω την άρπαξα δεν τη γλίτωσα τελικά, έχω άσχημο μπουκωμα, χαλια λαιμό , πονο στα κοκαλα και λίγο πυρετο. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τιποτα. Τη βγαζω με φυσιολογικο ορό για τη μύτη και ζεστά. Δε με βλέπω να αντέχω για πολύ στη δουλειά σήμερα, σε κανα 2 ώρες μάλλον θα την κάνω.

Ριτάκι μου περαστικά!!!Να την κάνεις βέβαια από τη δουλειά, να πας σπιτάκι να ξαπλώσεις και να κοιμηθείς!!!!Εύχομαι αυριο να είσαι μια χαρά!!

6237481d19.png

Καλησπέρα, Καλή εβδομάδα και Καλό μήνα.

Ριτακι περαστικά, να πίνεις πορτοκαλαδα που εχει πολλες βιταμινες και θα σε βοήθησει και αν μπορεις κάτσε και λιγο απο την δουλεια να ξεκουραστεις. Φιλια στην κοιλιτσα

Φιλια Τζουλακι και σε ολες τις υπόλοιπες.

Καλησπέρα σας.Είμαι καινούργια στη παρέα σας και έχω κάποιες απορίες.

Προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδί περίπου 3 μήνες.Περιμένω να αδιαθετήσω τη Κυριακή στις 8/04, με σταθερότατο κύκλο 28 ημερών.Απο τη Παρασκευή έχω κάποιες ενοχλήσεις μια δεξιά, μία αριστερά.Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα αλλά αυτή τη φορά με έχει πιάσει μια ανυπομονησία.Το στήθος μου πονάει αρκετά απο το Σάββατο 31/03, 9 μέρες δηλαδή πρίν τη περίοδο (συνήθως ξεκινά να πονάει 3-4 μέρες πρίν). Σήμερα , 6 μέρες πρίν τη περίοδο, πήρα και έκανα πριν λίγο ένα τεστ, απο αυτά που ανιχνεύουν μέχρι και 4 μέρες πριν τη περίοδο.Έχω την εντύπωση ότι βλέπω μια πολυυυυυυυυυυυυύ αχνή γραμμή στο +. Δε μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί μία τη βλέπω και μία όχι....Τι λέτε έχω καμμιά ελπίδα αυτή τη φορά...?:oops:

Καλησπέρα σας.Είμαι καινούργια στη παρέα σας και έχω κάποιες απορίες.

Προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδί περίπου 3 μήνες.Περιμένω να αδιαθετήσω τη Κυριακή στις 8/04, με σταθερότατο κύκλο 28 ημερών.Απο τη Παρασκευή έχω κάποιες ενοχλήσεις μια δεξιά, μία αριστερά.Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα αλλά αυτή τη φορά με έχει πιάσει μια ανυπομονησία.Το στήθος μου πονάει αρκετά απο το Σάββατο 31/03, 9 μέρες δηλαδή πρίν τη περίοδο (συνήθως ξεκινά να πονάει 3-4 μέρες πρίν). Σήμερα , 6 μέρες πρίν τη περίοδο, πήρα και έκανα πριν λίγο ένα τεστ, απο αυτά που ανιχνεύουν μέχρι και 4 μέρες πριν τη περίοδο.Έχω την εντύπωση ότι βλέπω μια πολυυυυυυυυυυυυύ αχνή γραμμή στο +. Δε μπορώ να είμαι σίγουρη γιατί μία τη βλέπω και μία όχι....Τι λέτε έχω καμμιά ελπίδα αυτή τη φορά...?:oops:

Καλησπερα και εγω καινουρια ειμαι στην παρέα...και ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με σενα μονο που εγω περιμενω να μην ερθουν τριτη..Τα συμπτωματα ειναι ακριβως τα ιδια οπως οταν περιμενεις περιοδο και εχω και εγω ακριβως τα ιδια πολυ νωρις ηδη συνηθως τα εχω μια μερα πριν αδιαθετησω.Να ξανα επαναλαβεις το τεστ σε λιγες μερες ή ακομα καλητερα περιμενε μεχρι την κυριακη που δεν θα ερθουν χιχι..να κανεις την δευτερα η καλητερα μια χοριακη...Μεσουλα ποναει η κοιλιτσα σαν να περιμενεις περιοδο???? ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!!:-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Καλημερα Αγαπες! τι κανετε?

Chirs33 και picolino ευχομαι να δειτε το θετικο πολυ πολυ γρηγορα!

Ριτακο περαστικα αγαπη! Τζουλακι? Ξανθουλα? τονινο? Μπακι??

δεν μπαινω τελευταια στο καφε...για πολλους και διαφορους λογους! σας σκεφτομαι και σας αγαπω.... χι χι χι.

και μπηκα τωρα που ειναι ησυχα εδω να σας ευχηθω καλο Πασχα με τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας.... Με Υγεια!

Θα τα πουμε μετα τις γιορτες γιατι εγω δεν θα ειμαι εδω.....

φιλια πολλα σε οοοοολες!!

Χάθηκα αλλά η μικρή με έχει τρελάνει θέλει να την περπατάω να κρατάω χεράκια και να κάνει βήματα.Κοψομεσιάστηκα...Δεν κοιμάται πλέον την μέρα πάνω από 10λεπτο ευτυχώς έφτιαξε ο καιρός και την πάω βόλτες και ηρεμεί.

Καλό πάσχα σε όλες και όσες φύγετε καλά να περάσετε...

Φιλιάαααααααααααααααααα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα Αγαπες! τι κανετε?

Chirs33 και picolino ευχομαι να δειτε το θετικο πολυ πολυ γρηγορα!

Ριτακο περαστικα αγαπη! Τζουλακι? Ξανθουλα? τονινο? Μπακι??

δεν μπαινω τελευταια στο καφε...για πολλους και διαφορους λογους! σας σκεφτομαι και σας αγαπω.... χι χι χι.

και μπηκα τωρα που ειναι ησυχα εδω να σας ευχηθω καλο Πασχα με τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας.... Με Υγεια!

Θα τα πουμε μετα τις γιορτες γιατι εγω δεν θα ειμαι εδω.....

φιλια πολλα σε οοοοολες!![/QUOΤΕ

Καλημερα κοριτσαρες!!!!! τι κανετε εμεις εδω βλεπουμε ντορα χαχα!!!Ο γιος ειναι στα 3 και η κορη 16 απριλιου γινετε ενος και θελω κιαλο..... βιτσια που εχω να ξεπατωνομε χαχαχα!!!!!

Λοιπον ειμαι στην 23 μερα του κυκλου με κυκλο 29-30 ημερων θα με πειτε ηληθια που εκανα τεστ σαν πρωταρα χεχε... ε ναι τα ειχα μποληκα αυτα τα home test και λεω δεν κανω ενα για πλακα......Τι το ηθελα βγηκε μια γραμμη αχρωμη στο αποτελεσμα αλλα πιο μακρια απο την γραμμη του αποτελεσματος τωρα τι ειναι αυτο?????? ξερω θα το ξανα κανω σε 3 μερες αν κρατηθω και δεν κανω ενα καθε μερα μεχρι να ερθουν οι ρωσοι...τα εχω παιξει και ολα τα συμπτωματα τα εχω!!!!!

Κορίτσια καλημέρα...Περιμένω με αγωνία να έρθει η Κυριακή..Μάλλον θα μου έρθει η περίοδος όμως.Προχθές είχα πολύ έντονες ενοχλήσεις δεξιά, χθές και σήμερα ήπιους πόνους περιόδου και σήμερα το στήθος δε πονάει τόσο...Μάλλον θα μου έρθει και πιο νωρίς..Τεστ δε κάνω άλλο μέχρι τη Κυριακή..

Κορίτσια καλημέρα...Περιμένω με αγωνία να έρθει η Κυριακή..Μάλλον θα μου έρθει η περίοδος όμως.Προχθές είχα πολύ έντονες ενοχλήσεις δεξιά, χθές και σήμερα ήπιους πόνους περιόδου και σήμερα το στήθος δε πονάει τόσο...Μάλλον θα μου έρθει και πιο νωρίς..Τεστ δε κάνω άλλο μέχρι τη Κυριακή..

καλημερα κ με το καλο να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου εγω λεω να περιμενεις να κανεις ενα τεστακι απο δευτερα αν δεν εχεις αδιαθετηση ή καλητερα μια χοριακη τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου ειναι σχεδον τα ιδια οποτε υπομονη.....κ εγω περιμενω την τριτη αχω μερες ακομα για να δουμε!!!!!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...