Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημέρα σας...

Αν μπορείς και σκέτο να της δώσεις ακόμα καλύτερα αλλά επειδή είναι μικρή ακόμα βάλε λίγο περισσότερο λάδι στο φαγητό και μπορείς να βάλεις και λίγο λαδάκι στα φρούτα...Και με το νερό δώσε με ποτήρι κανονικό, με παιδικό, με χερούλια, με καλαμάκι

χωρίς, κάνε δοκιμές.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! Παρασκευη...κουραση...ουφ..θελω υπνο....

και ξεκουραση...

Τζουλακι τι εγινε η μικρη σου?? τα κανε?? χι χι χι....!!!

Ξανθουλα ολα καλα???

Αγγελικουλα τι κανεις?

Ριτακι? καλαααα?!?!?!!?

καλημερα! Παρασκευη...κουραση...ουφ..θελω υπνο....

και ξεκουραση...

Τζουλακι τι εγινε η μικρη σου?? τα κανε?? χι χι χι....!!!

Ξανθουλα ολα καλα???

Αγγελικουλα τι κανεις?

Ριτακι? καλαααα?!?!?!!?

Καλημέρα ΜΟυμούκα μας :) Άντε υπομονή λίγες ωρίτσες έμειναν και μετά ξεκουράση και αγκαλίτσες μπόλικες!! Που θα πάει θα περάσει η ώρα στο χέρι της είναι? Τι θα κάνετε το σ/κ? Εμείς λέμε να αφήσουμε τον μικρό και να πάμε σινεμαδάκι αυριο με τον συζηξ και παρεούλα? Εσεις πηγαίνετε καθόλου Μωλ?/

Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε κ πάμε.. κάποιες φορες ακόμα ξυπναέι ο Λεωνίδας τα βράδια και κάνουμε ολονυχτία αλλά οκ θα περάσει κ αυτό δόντια ειναι η αιτία!! Πάντως βρε κορίτσια μου το έλεγαν κ δεν το πίστευα.. Η πρώτη εγκυμοσύνη δεν εχει καμία απολύτως σχέση με την δευτερη.. στην πρώτη ειχα κουραστεί απο την ξεκούραση τώρα νιώθω συνέχεια πτώμα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κι από μένα στα γρήγορα!!!!!

Αγγελικούλα, Μινάκι υπέροχα τα νέα σας!!!!!!

Κισάκι, νομίζω κι εγώ πως τα δεύτερα παιδιά μεγαλώνουν κάπως μόνα τους ;)

Μουμούκα καλημερούδια!!!!Τί κάνεις αγάπη???

Ξανθούλα καλημέρα (κι ας μην μου μιλάς εσύ :(:(:(:(:(:(:(:(:( ).

Εγώ ετοιμάζομαι για το Πανεπιστήμιο, κι είμαι με ελάχιστο ύπνο. Έχει πάθει μια φοβερή δυσκοιλιότητα το μικρό!Πραγματικά δεν ξέρω πώς το έπαθε αυτό. Δεν αλλάξαμε τίποτα στο φαγητό ή στην ζωή της. Είναι 2 βδομάδες που υποφέρει, κλαίει το καημένο, ζορίζεται. Τί δαμάσκηνα της δώσαμε, τί ακτινίδια, τί αχλάδια, τί γιαούρτια, τίποτα μιλάμε δεν βοηθάει!!!! Πήγαμε τελικά στον gp και μας έδωσε ένα σιροπάκι αλλά θέλει 2-3 μέρες να δράσει. Την λυπάμαι να την βλέπω έτσι!!!

μου κανει και εμενα τετοια η δικια μου αλλα ειναι οταν τρωει σοκολατα,το εχω παρατηρησει,οχι βεβαια συνεχεια αλλα βοηθαει μια κουταλιτσα ελαιολαδο.και οταν κανει τρεις τεσσερις μερες να κανει μας ειπε ο παιδιατρος για μικροκλυσμα γλυκερινης για μωρα.κανει 2-3 ευρω στο φαρμακειο και μολις το βαλεις σε 4-5 λεπτα κανει κακακια.ταλαιπωρειται γιατι ειναι κλυσματακι αλλα δεν γινεται αλλιως.την λυπαμαι οταν ζοριζεται.ελπιζω να βοηθησει και την δικια σου!!!!και πολυ νερο θελει!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Καλημερα ,

καινουργια κι εγω στο forum το οποιο μ εχει βοηθησει πολυ κατα καιρους σε διαφορες αμφιβολιες μου..Αυτη τη φορα ομως ειπα να κανω εγγραφη μιας και εχω καποιες υποψιες και θα ηθελα τη γνωμη σας..Με τον συντροφο μου αποφασισαμε απ τον προηγουμενο μηνα να ξεκινησουμε ελευθερες επαφες χωρις να παρακολουθουμε τις γονιμες για να μην αγχωθουμε και οποτε θελει ας ερθει !

Το ιστορικο μου λοιπον εχει ως εξης .. Εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων . Τελευταια μου περιοδος ηταν στις 18.02 και ειχαμε ελευθερες επαφες καθημερινα απο 24.02 εως και 27.02..Μετα δυστυχως λογω δουλειας και κουρασης δεν ειχαμε αλλη .Την τελευταια εβδομαδα ζεσταινομουν υπερβολικα πολυ και πειναω συνεχεια . Τρωω αλμυρα και μετα γλυκα και γενικα οτι βρω μπροστα μου ! Προβλημα με την τουαλετα δεν ειχα αλλα ειναι 2 μερες τωρα που δυσκολευομαι..Ο καφες ( που τον λατρευω ) δε μ ενθουσιαζει πια , οπως και καποιες μερες το νερο μου φαινοταν πως ειχε μια περιεργη γευση..Περιμενω περιοδο κανονικα στις 16.03 αλλα σιγουρα φανταζεστε την αγωνια μου..Υπαρχει λετε καμια περιπτωση να ειναι καποιος εκει χαμηλα στη μητρα μου ?

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας..

κοριτσια καλημερα. ειμαι παλια στο φορουμ αλλα εχω να μπω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη (πριν 18 μηνες περιπου) αλλα βλεπω υπαρχουν και αλλες κοπελες που μιλουσαμε τοτε οπως η
Angelikig.
Αγγελικη μου φιλια. Αν καταλαβα καλα εισαι παλι εγκυος; με το καλο.

λοιπον να η απορια μου: επαιρνα αντισυληπτικα (γιασμινελ) περιπου 1 χρονο στις 5/2 ηταν η εβδομαδα που αδιαθετησα και στις 12/2 αρχισα το καινουριο κουτι πηρα για 11 μερες. στις 22/2 επρεπε να μπω στο νοσοκομειο λογο δισκοκυλης και επειδη μου δινανε 11 χαπια καθημερηνα ο γιατρος μου ειπε να μην παιρνω τα αντισυληπτικα για να μην επιβαρυνω τον οργανισμο μου επιπλεον χαπια. οπως καταλαβαινεται ειχα παλι αιμοραγια λογο διακοπης χαπιων. αφου εμεινα 11 μερες στο νοσοκομειο οταν γυρισα σπιτι και αφου ημουν λιγο καλυτερα ειχαμε την πρωτη επαφη μας με τον αντρα μου στις 5/3 (μετα απο 3 μηνες λογο του πονου μου).
ο φοβος μου ειναι ποσο πιθανη ειναι μια εγκυμοσυνη μετα απο διακοπη αντισυληπτικων;

ειχει τυχει σε καποια κατι παρομειο;
:?::?
:
:?:

ευαριστω για το χρονο σας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

κοριτσια καλημερα. ειμαι παλια στο φορουμ αλλα εχω να μπω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη (πριν 18 μηνες περιπου) αλλα βλεπω υπαρχουν και αλλες κοπελες που μιλουσαμε τοτε οπως η
Angelikig.
Αγγελικη μου φιλια. Αν καταλαβα καλα εισαι παλι εγκυος; με το καλο.

λοιπον να η απορια μου: επαιρνα αντισυληπτικα (γιασμινελ) περιπου 1 χρονο στις 5/2 ηταν η εβδομαδα που αδιαθετησα και στις 12/2 αρχισα το καινουριο κουτι πηρα για 11 μερες. στις 22/2 επρεπε να μπω στο νοσοκομειο λογο δισκοκυλης και επειδη μου δινανε 11 χαπια καθημερηνα ο γιατρος μου ειπε να μην παιρνω τα αντισυληπτικα για να μην επιβαρυνω τον οργανισμο μου επιπλεον χαπια. οπως καταλαβαινεται ειχα παλι αιμοραγια λογο διακοπης χαπιων. αφου εμεινα 11 μερες στο νοσοκομειο οταν γυρισα σπιτι και αφου ημουν λιγο καλυτερα ειχαμε την πρωτη επαφη μας με τον αντρα μου στις 5/3 (μετα απο 3 μηνες λογο του πονου μου).
ο φοβος μου ειναι ποσο πιθανη ειναι μια εγκυμοσυνη μετα απο διακοπη αντισυληπτικων;

ειχει τυχει σε καποια κατι παρομειο;
:?::?
:
:?:

ευαριστω για το χρονο σας.

ξεχασα να αναφερω οτι 5-6 μερες μετα την επαφη μας ειχα και υγρα με ενα χρωμα καφε να το πω; κοκκινο να το πω; καπως ετσι. θυμαμαι και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη κατι τετοιο και εχω αγχοθει πολυ.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Καλημερα! τι κάνετε; εμείς όλα οκ με την αυχενική. Το ρίσκο πολύ μικρό (αντε να δούμε…) πέσαμε και σε παραπολύ καλή γιατρό και με ξεψάχνισε.

Σορρυ που δεν μπαίνω αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο. Το πρωι δουλειά το απόγευμα ξεραίνομαι στον ύπνο.

Αγγελική εύχομαι τα καλήτερα και σε εσένα J με το καλό ένα γερό μωράκι.

Φιλιά σε όλες θα προσπαθήσω να μπω αργότερα.

Μουμου, δες μηπως τα καταφέρουμε την Παρασκευή ;)

Μπράβο Ριτάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όλα τέλεια, με το καλό κι όλα τα υπόλοιπα!!!

Καλημέρα καλημέρα κοριτσάκια!Ξανθούλα σε ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες που μου έδωσες, η μικρή ακόμα ταλαιπωρείται...πραγματικά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω πια, σκέφτομαι να της αλλάξω γάλα μήπως φταίει αυτό (αν και τόσο καιρό δεν είχε πρόβλημα...).

Μουμάκι τί κάνεις? Εμάκι χαίρομαι που μπήκες να μας γράψεις!!Τί κάνουν να μικρά σου??? ΜΑς έλειψες!

6237481d19.png

αχ σας εχω χασει ρε γμτ !

τι κανετε τσουπρες?

ημουν αρρωστη πολυ καιρο τωρα προσπαθω να αναρρωσω κ να σας διαβασω....

Ριτακι μουυυυυυυυυυυυυυ τι υπεροχα νεα ειναι αυτα???

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη καμαρι μου <3 <3 <3

αντε ρε Μουμουκα κ στα δικα μας :D

Κισα δεν θυμαμαι σου εχω ευχηθει? Να σας ζησει το μπεμπε!!!

πως πας με τα 2 τωρα?

οι υπολοιπες τι κανετε?....:D:D:D...σορρυ δεν εχω προλαβει να σας διαβασω :-(

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...