Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλε λιγες μερες ειχα να μπω κ εγινε χαμος;;;;;;;

Ριτακι;;;;;;;;; Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα βρε συ... Συγχαρητηρια κοπελα μου κι ευχομαι με το καλο να σφιξεις στην αγκαλιτσα το παιδακι σου! :)

Κισακι μου γλυκο να σου ζησει ο μπεμπαρος ειναι πολυ ζουζουνος..τωρα θα δεις τι ερωτα θα παθεις με την παρτη του κ θα με θυμηθεις ;) οσο για τον αυτοματο που λες αυτο νιωθω ηδη εγω κ ακομα ειναι στην κοιλιτσα μου...ειμαι περιεργη να δω πως θα εξελιχθουν τα δευτερα παιδακια...ειδωμεν! Αληθεια οταν θηλαζεις δεν ζηλευει η μικρη;

Τζουλακι μου χαρηκα πολυ με τα νεα σου με κοψωχολιασες αλλα χαλαλι σου τελος καλο ολα καλα! Η μικρη σου τι κανει;

Ξανθουλα μου τι κανουν τα ζουζουνια σου; Ποτε αλλαξες κρεβατι στον Σωτηρη σου; Να μου τα φιλησεις κ τα δυο πολυ!

Μουμυκα μου μην ακουω βλακειες....μην τυχων και σε παρει απο κατω μ ακους; Εσυ θα κανεις αυτο που ξερεις καλα...κ ολα τα υπολοιπα αστα στον θεο κ ολα θα γινουν..αλλα εννοειται χωρις αγχος γιατι αυτο το ρημαδι κανει ολη την διαφορα ακου με κ εμενα...;) γλυκο φιλακι κ απο τους 3 μας...( σαν πολυ δεν μαζευτηκαμε; Χαχαχχαχ)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το νινί μου ειναι καλά !!!!

Τα χθεσινά μας νέα απο τον γιατρό! Κοριτσάκια το νινί μας ειναι πολύ καλά!!! Με χαιρετούσε το λουλουδάκι μου απο τον υπέρυχο...κουνιόταν διαρκώς και έκανε και τούμπες αμέεεεεεε χαχαχαχαχαχαχα

Η αυχενική διαφάνεια εξαιρετική είπε ο γιατρός στα κατώτατα όρια οπότε να μην ανησυχω καθόλου, βέβαια εννοείται οτι περιμένω και τα αποτελέσματα του papp a και της κυστικής ίνωσης την οποία έκανα επίσης, αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ όλα θα πάνε καλά!!! Εντωμεταξύ το νινί μου υπερυχογραφικά δείχνει να είναι μια εβδομάδα μπροστά ειναι μεγάλο μωράκι οπότε παρόλο που χθες ήμουν 11 κ 4 ουσιαστικά ήμουν 12 κ 4 με τον υπέρηχο! Χμ... θα σας πω και κάτι ακόμα που βέβαια δεν είναι σίγουρο ακόμα... κάτι βλέπαμε ανάμεσα στα ποδαράκια του χαχαχαχα αλλά αυτό που ξένιζε τον γιατρό ειναι οτι δεν έβλεπε ακομα τουλάχιστον οσχεο οπότε μου δίνει ενα 70% για αγοράκι και ενα 30% για κοριτσάκι γιατί λέει η κλειτορίδα στα κοριτσάκια σ αυτές τιςηλικίες είναι πολύ πρησμένη σε σημείο που να φαίνεται πουλάκι...τι να πώ.. Εμενα αν με ρωτήστε απο την πρώτη ώρα νομίζω οτι είναι κορίτσι αλλά επειδή πέφτουμε έξω κι εμεις οι μανάδες θα περιμένω λίγο ακόμα για να το ανακοινώσω στα σίγουρα!

Θα ήθελα να ήταν κοριτσάκι αλλά ποιο πολύ απ όλα θέλω να ειναι γερό και τ αγαπώ πολύ ήδη ας εχει οτι θέλει!!! Αν είναι αγοράκι θα χαρεί πιο πολύ ο Λεωνιδάκος μου κ θα κάνουν παρεούλα οπότε ολα τέλεια!!!!!

Σας είπα οτι είμαι ευτυχισμένη??????????????? Αν οχι... ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Make a pregnancy ticker

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μπράβο Αγγελική μου όλα τέλεια μέχρι το τέλος....

Ο Σωτήρης ήταν ιδιάζουσα περίπτωση γιατί από μωρό δεν του άρεσε η κούνια οπότε 18 μηνών πήγε σε κρεβάτι και ανακουφίστηκε ο καψερός.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μπράβο Αγγελική μου όλα τέλεια μέχρι το τέλος....

Ο Σωτήρης ήταν ιδιάζουσα περίπτωση γιατί από μωρό δεν του άρεσε η κούνια οπότε 18 μηνών πήγε σε κρεβάτι και ανακουφίστηκε ο καψερός.

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ολα τα μωρακια του κοσμου να ειναι καλα!

Σκευτομουν γυρω στους 20 μηνες να παρω κανονικο δωματιο του μικρου κ κρεβατι εννοειται με καγκελα για να χρησιμοποιησω την κουνια για υο μωρο λες ν ειναι νωρις; Αλλα να αγορασω κουνια; Κριμα δεν ειναι;

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σου είπα για μας από 18 μηνών σε κανονικό κρεβάτι...Πάντως κρίμα είναι να πάρεις κι άλλη κούνια νομίζω μπορεί να πάει σε κρεβάτι ξέρει να κατεβαίνει ήδη οπότε άνετος.Στην αρχή θα έχεις και το μωρό σε πορτ μπεμπέ κανά δίμηνο οπότε έχεις χρόνο

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα τι μου κανετε ειδα πολλα ευχαριστα νεα μπραβο ρε Ριτακι μου σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη αυτη τη φορα

Μουμουκα αμα ερθω εκει θα σε δειρω κι ας εισαι 2 μετρα σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα

Εμεις ειμαστε καλα εγω και ο αντρουλης μου περασαμε μια ιωση οι μικρες ειναι καλα το φυστικι μου εχει αρχισει και ζηλευει και μας λεει οτι αγαπαμε μονο την μπεμπα αλλα ευτυχως ολη την ζηλια την βγαζει πανω μας την μπεμπα την προσεχει σαν μεγαλο παιδι και με κανει και ξεχναω καμια φορα οτι ειναι κι εκεινη μωρο ακομα την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο θα σας ενημερωσω

αααααααααααα σας το ειπα? δεν σας το ειπα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

kalhsper akoyklew!mprbao minaki,mprabo aggelikh,aggelikhmoy ki egv krebati 1x2 phra sth mikrh se kanena dimhno u apaei ekei,ektow an to dei me to strvma kai paei kateyueian apo tvra!xixix

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

να το πιστεψεις και να δεις που θα γινει.μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να εισαι η επομενη με ευχαριστα νεα!!!

προσπαθω σουλα...προσπαθω...Ευχαριστω...!

Καλε λιγες μερες ειχα να μπω κ εγινε χαμος;;;;;;;

Ριτακι;;;;;;;;; Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα βρε συ... Συγχαρητηρια κοπελα μου κι ευχομαι με το καλο να σφιξεις στην αγκαλιτσα το παιδακι σου! :)

Κισακι μου γλυκο να σου ζησει ο μπεμπαρος ειναι πολυ ζουζουνος..τωρα θα δεις τι ερωτα θα παθεις με την παρτη του κ θα με θυμηθεις ;) οσο για τον αυτοματο που λες αυτο νιωθω ηδη εγω κ ακομα ειναι στην κοιλιτσα μου...ειμαι περιεργη να δω πως θα εξελιχθουν τα δευτερα παιδακια...ειδωμεν! Αληθεια οταν θηλαζεις δεν ζηλευει η μικρη;

Τζουλακι μου χαρηκα πολυ με τα νεα σου με κοψωχολιασες αλλα χαλαλι σου τελος καλο ολα καλα! Η μικρη σου τι κανει;

Ξανθουλα μου τι κανουν τα ζουζουνια σου; Ποτε αλλαξες κρεβατι στον Σωτηρη σου; Να μου τα φιλησεις κ τα δυο πολυ!

Μουμυκα μου μην ακουω βλακειες....μην τυχων και σε παρει απο κατω μ ακους; Εσυ θα κανεις αυτο που ξερεις καλα...κ ολα τα υπολοιπα αστα στον θεο κ ολα θα γινουν..αλλα εννοειται χωρις αγχος γιατι αυτο το ρημαδι κανει ολη την διαφορα ακου με κ εμενα...;) γλυκο φιλακι κ απο τους 3 μας...( σαν πολυ δεν μαζευτηκαμε; Χαχαχχαχ)

Φιλακια πηρα πολλα απο τα 3 ζουζουνια??? ζουπερ!!!

Το νινί μου ειναι καλά !!!!

Τα χθεσινά μας νέα απο τον γιατρό! Κοριτσάκια το νινί μας ειναι πολύ καλά!!! Με χαιρετούσε το λουλουδάκι μου απο τον υπέρυχο...κουνιόταν διαρκώς και έκανε και τούμπες αμέεεεεεε χαχαχαχαχαχαχα

Η αυχενική διαφάνεια εξαιρετική είπε ο γιατρός στα κατώτατα όρια οπότε να μην ανησυχω καθόλου, βέβαια εννοείται οτι περιμένω και τα αποτελέσματα του papp a και της κυστικής ίνωσης την οποία έκανα επίσης, αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ όλα θα πάνε καλά!!! Εντωμεταξύ το νινί μου υπερυχογραφικά δείχνει να είναι μια εβδομάδα μπροστά ειναι μεγάλο μωράκι οπότε παρόλο που χθες ήμουν 11 κ 4 ουσιαστικά ήμουν 12 κ 4 με τον υπέρηχο! Χμ... θα σας πω και κάτι ακόμα που βέβαια δεν είναι σίγουρο ακόμα... κάτι βλέπαμε ανάμεσα στα ποδαράκια του χαχαχαχα αλλά αυτό που ξένιζε τον γιατρό ειναι οτι δεν έβλεπε ακομα τουλάχιστον οσχεο οπότε μου δίνει ενα 70% για αγοράκι και ενα 30% για κοριτσάκι γιατί λέει η κλειτορίδα στα κοριτσάκια σ αυτές τιςηλικίες είναι πολύ πρησμένη σε σημείο που να φαίνεται πουλάκι...τι να πώ.. Εμενα αν με ρωτήστε απο την πρώτη ώρα νομίζω οτι είναι κορίτσι αλλά επειδή πέφτουμε έξω κι εμεις οι μανάδες θα περιμένω λίγο ακόμα για να το ανακοινώσω στα σίγουρα!

Θα ήθελα να ήταν κοριτσάκι αλλά ποιο πολύ απ όλα θέλω να ειναι γερό και τ αγαπώ πολύ ήδη ας εχει οτι θέλει!!! Αν είναι αγοράκι θα χαρεί πιο πολύ ο Λεωνιδάκος μου κ θα κάνουν παρεούλα οπότε ολα τέλεια!!!!!

Σας είπα οτι είμαι ευτυχισμένη??????????????? Αν οχι... ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Make a pregnancy ticker

μπραβο Αγγελικουλααααα!!!! γερο και δυνατο μωρο...και να μαθουμε τελικα τι ειναι.... χι χι χι...

κοριτσακια μου καλησπερα τι μου κανετε ειδα πολλα ευχαριστα νεα μπραβο ρε Ριτακι μου σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη αυτη τη φορα

Μουμουκα αμα ερθω εκει θα σε δειρω κι ας εισαι 2 μετρα σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα

Εμεις ειμαστε καλα εγω και ο αντρουλης μου περασαμε μια ιωση οι μικρες ειναι καλα το φυστικι μου εχει αρχισει και ζηλευει και μας λεει οτι αγαπαμε μονο την μπεμπα αλλα ευτυχως ολη την ζηλια την βγαζει πανω μας την μπεμπα την προσεχει σαν μεγαλο παιδι και με κανει και ξεχναω καμια φορα οτι ειναι κι εκεινη μωρο ακομα την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο θα σας ενημερωσω

αααααααααααα σας το ειπα? δεν σας το ειπα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

που εισαι ρε Μινακι... που χαθηκες? τρεχετε? ολο λεω να σου στειλω μηνυμα αλλα ειχα διαφορα κι εγω....

τι κανει το μωρο??

το φυστικακι μας ζηλευει???? χι χι χι

μας ελειψες Μινακιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα στα γρήγορα!!!!!

Αγγελικούλα, Μινάκι υπέροχα τα νέα σας!!!!!!

Κισάκι, νομίζω κι εγώ πως τα δεύτερα παιδιά μεγαλώνουν κάπως μόνα τους ;)

Μουμούκα καλημερούδια!!!!Τί κάνεις αγάπη???

Ξανθούλα καλημέρα (κι ας μην μου μιλάς εσύ :(:(:(:(:(:(:(:(:( ).

Εγώ ετοιμάζομαι για το Πανεπιστήμιο, κι είμαι με ελάχιστο ύπνο. Έχει πάθει μια φοβερή δυσκοιλιότητα το μικρό!Πραγματικά δεν ξέρω πώς το έπαθε αυτό. Δεν αλλάξαμε τίποτα στο φαγητό ή στην ζωή της. Είναι 2 βδομάδες που υποφέρει, κλαίει το καημένο, ζορίζεται. Τί δαμάσκηνα της δώσαμε, τί ακτινίδια, τί αχλάδια, τί γιαούρτια, τίποτα μιλάμε δεν βοηθάει!!!! Πήγαμε τελικά στον gp και μας έδωσε ένα σιροπάκι αλλά θέλει 2-3 μέρες να δράσει. Την λυπάμαι να την βλέπω έτσι!!!

6237481d19.png

Kαλημερα Τζουλακι.... η μαμα μου στον μικρο του αδερφου μου εβαζε με την μπατονετα λιγο λαδακι στον ππ της...και τσουπ...χαμος! χα χα χα

αφου σκεφτομαι να το δοκιμασω κι εγω! χα χα χα χ χα χα

Ξανθουλα τρεχα τρεχαααα!

Νεράκι δεν πίνει Ξανθούλα μου!!Δυστυχώς, δεν της αρέσει καθόλου!Κάθε μέρα της δίνω και κάθε μέρα δεν το πίνει :(. Όταν λες ελαιόλαδο εννοείς σκέτο ή στο φαγητό? (στο φαγητό της βάζω). Μουμού θα το δοκιμάσω αυτό με την μπατονέτα , μακάρι να βοηθήσει!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...