Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

βικυ καλωσόρισες!!!ευχομαι να τα καταφερες!κι εγω 3 θελω αλλα ...θα δειξει!με το καλο κοριτσι μου και ο θηλασμος δεν παιζει κανενα ρολο εγω οσο θηλαζα επιασα το μικρο.15 μηνων δε σε δαγκωνει?χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου μεγαλη δεσμευση!σουλα μου ελειψες ρε!!!φιλια σε ολες !σημερα ειχε ωραια μερα βγηκαμε βολτα μ ετη μικρη ετρεξε επαιξε,ηθελα να παρω και το μωρο αλλα ο αντρας μου φοιβαται μην κολλησει τιποτα,θεωρει οτι σπιτι ειναι πιο προστατευμενο,ξεχασε οτι τη μικρη την εβγαλα εξβ 7 ημερων καθμε μερα,με κρυο,βροχη αερα...τι ναπω!φιλιααααααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια οι εξετάσεις μου ήταν νορμάλ, οπότε για την ώρα χαλαρώνω κι ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί τίποτα περίεργο!!!

Ευτυχώς που βγήκαν τόσο γρήγορα γιατί είχα πιστέψει τα χειρότερα...

μπραβο Τζουλακι! μπραβο!!!! χαλαρωσε..δεν ειναι τιποτα.... ηρεμησε και θα πανε ολα καλα.

Mπραβο τζουλάκι :) χαίρομαι που όλα είναι καλά.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:D:D:D:D:D:D και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαστε γερές εσείς και οι οικογένειές σας.

ΜΟΥΜΟΥΚΑΑΑΑΑ!!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ:D:D:D:D:D:D με όλη μου την καρδιά.

(κανε εσυ αυτο που ξερεις και όλα θα γίνουν. πίστεψέ με πρέπει να το απολαμβάνεις....;);););););); είναι το μονο μυστικό)

Μπραβο Ριτακι μου! Σευχαριστω πραγματικα....!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!ΡΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΑΛ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ,ΜΙ ΑΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ...Δ ΕΓΥΡΙΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ -ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗς ΔΟΥΛΕΙΑς,ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΠΑΣΤΑ ΜΕΝ 4-5 ΩΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΚ,Τ ΑΠΑΟΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Τ ΑΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ!πολυ χαρηκ αμε τα νεα σας κοριτσια μπραβο μπραβο!

α ρε κισακο...κρατα γερα!!!! εισαι Θηριο! μπραβο!!

Καλημεραααα!

καλη Βδομαδαααα!!!

Χαιρομαι που βλεπω μια καποια κινηση....

Βικυ ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!

Καλά είναι ο Σωτήρης πήγε εκδρομή σήμερα η μικρή είναι τέζα γιατί είχαμε πάει και κοιμηθήκαμε στην μάνα μου το Σάββατο και το μικρό δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά σε ξένο σπίτι και έξω από την κούνια της και τώρα έχει πέσει ξερό ενώ κοιμήθηκε 8-8 τώρα ήθελε πάλι να αναπληρώσει για εχθές...

Γιατί να μην ελπίζεις καλέ;;;δεν πιστεύω να σε πήρε από κάτω...Δεν πρέπει και δεν στο λέω εκ του ασφαλούς.Δεν σε πήραν τα χρόνια και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα. Βύκακι καλως ήρθες και σε ευχαριστώ πολύ

τι κάνετε κοριτσάκια; εγω καλά, περιμένω πως και πως την παρασκευη που θα πάμε για αυχενική. Προσπαθω να είμαι χαλαρή.. αυτή η εβδομέδα προβλέπεται παραπολυ δουλειά (ειναι μαλσμενη) θα με κρατησει απασχολημένη και θα περάσει γρήγορα η εβδομάδα.

Διαφημίσεις

καλημεραααα!! τζουλακι ακουω!! πως δεν ακουω!!! αλλα.... κανω την χαζη..χι χι χι

Ριτακι με το καλο..θα σκασω ολο το σκ..

Κισακο τι κανεις?? τι κανει ο κισομπεμπης???

η μικρη σου?!?!!?

ola kala moumaki,τι κανεις εσυ κουκλα μου?η μικρη ολα αγκαλια να παρει το νινι θελει, ολο το ψαχνει το ζηταει...τον κακομοιρη τον εχω απομονωμενο λιγο...στον αυτοματο μεγσλωνει ετσι νιωθω...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ola kala moumaki,τι κανεις εσυ κουκλα μου?η μικρη ολα αγκαλια να παρει το νινι θελει, ολο το ψαχνει το ζηταει...τον κακομοιρη τον εχω απομονωμενο λιγο...στον αυτοματο μεγσλωνει ετσι νιωθω...

νομιζω οτι ολα τα 2α στον αυτοματο μεγαλωνουν!! χα χα χα

δεν πειραζει...τωρα η μικρη θελει λιγη περισσοτερη προσοχη γιατι εχει ανταγωνιστη...

γεννησε μια γνωστη προχθες, ειναι 3 ημερων το μωρο και το κοριτσι της 5 ετων..και ειπε προχθες ¨αισθανομαι οτι με πεταξατε εξω απο αυτο το σπιτι..." :shock::idea::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

καλα ειμαι κι εγω... κουρασμενη αρκετα..κυριως ψυχολογικα που μου βγαινει τωρα σωματικα...και κανω κουραγιο και υπομονη....

βικυ καλωσόρισες!!!ευχομαι να τα καταφερες!κι εγω 3 θελω αλλα ...θα δειξει!με το καλο κοριτσι μου και ο θηλασμος δεν παιζει κανενα ρολο εγω οσο θηλαζα επιασα το μικρο.15 μηνων δε σε δαγκωνει?χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου μεγαλη δεσμευση!σουλα μου ελειψες ρε!!!φιλια σε ολες !σημερα ειχε ωραια μερα βγηκαμε βολτα μ ετη μικρη ετρεξε επαιξε,ηθελα να παρω και το μωρο αλλα ο αντρας μου φοιβαται μην κολλησει τιποτα,θεωρει οτι σπιτι ειναι πιο προστατευμενο,ξεχασε οτι τη μικρη την εβγαλα εξβ 7 ημερων καθμε μερα,με κρυο,βροχη αερα...τι ναπω!φιλιααααααααααα

δεν ειναι το ιδιο οπως ηταν μερικα χρονια πριν.εμεις πηγαμε στον παιδιατρο και γινοταν ο χαμος απο τις ιωσεις.καλυτερα που τον αφησες τον κουκλο σπιτι,ετσι επαιξες και με την μικρη και να δεις οτι ουτε θα ζηλεψει!!!ελπιζω να κανεις 3-4 παιδακια,εμενα παντως ακομα να μου φυγει η ορεξη και ας εχουν γινει τοσα πολλα το τελευταιο διαστημα.προσπαθω να μπαινω οσο πιο συχνα μπορω,μου λειψατε ολες!!!φιλακια κοριτσαρες

Kαλημερα Ξανθουλα!! :tongue:

τι κανει ο Σωτηρακης? η μπουμπου?

ευχαριστω πολυ !!! ελπιζω ακομα......

να το πιστεψεις και να δεις που θα γινει.μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να εισαι η επομενη με ευχαριστα νεα!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...