Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επ επ επ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα????????????????????????????????????/ ριτακι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οοοοοοοοοοοοοοολα να πανε καλα να εχεις την καλυτερη εγκυμοσυνη και να κρατησεισ το αγγελουδι σου αγκαλιτσα! σε παρακαλω να μην εχεις κανενα αγχος οοοοοοοοοοοοοοοολα καλα θα πανε ηρεμια και ομορφες σκεψεισ μονο ελπιζω να σε πετυχω αυριο να τα πουμε ! χεχεχεχεχε

τζουλακι μου και εσυ σε παρακαλω να σκεφτεσαι ομορφα πραγματα και να μας ενημερωσεισ οκ? αληθεια διαβασεισ ακομα χαχαχαχαχα καιρο εχω να σε μαλωσω που ξεμυαλιζεσαι στο ιντερνετι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Ριτάκι μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τί τέλεια έκπληξη ήταν αυτή!!!!!!!!!!!Μπράβο κούκλα μου, όλα θα πάνε τέλεια και σε 6 μήνες θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα :D:D:D:D:D:D:D:D

Όπως λέει και η Μαιρούλα να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ θετικά!!Όλες μου οι ευχές μαζί σου!!!!!

6237481d19.png

επ επ επ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα????????????????????????????????????/ ριτακι μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οοοοοοοοοοοοοοολα να πανε καλα να εχεις την καλυτερη εγκυμοσυνη και να κρατησεισ το αγγελουδι σου αγκαλιτσα! σε παρακαλω να μην εχεις κανενα αγχος οοοοοοοοοοοοοοοολα καλα θα πανε ηρεμια και ομορφες σκεψεισ μονο ελπιζω να σε πετυχω αυριο να τα πουμε ! χεχεχεχεχε

τζουλακι μου και εσυ σε παρακαλω να σκεφτεσαι ομορφα πραγματα και να μας ενημερωσεισ οκ? αληθεια διαβασεισ ακομα χαχαχαχαχα καιρο εχω να σε μαλωσω που ξεμυαλιζεσαι στο ιντερνετι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χεχεχεχε ναι, ακόμα διαβάζω, όσο με αφήνει το θηριάκι μου δηλαδή, μάλωνε εσύ μάλωνε, με βοηθάει χιχιχιχιχι!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ!!!!!!!! surpise!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστώωωωω

ουτε εγω το περίμενα.. μονο μια φορα αδιαθέτησα και..... τσουπ

Για αυχενική πηγαμε εχθές αλλά δεν μπορούσε να μετρήσει, μου εξήγησε ο γιατρός στο Μητερα(εκει πηγα) πως πρέπει να είναι 45 χιλιοστά για να μπορέσει να το μετρήσει αλλά ήταν 42,5 οπότε θα πάω την αλλη εβδομάδα, αν πήγαινα 2 μερες μετά θα ήμασταν οκ θα τα είχε πιάσει τα 45 χιλιοστά. αυτό συμβαίνει γιατί δεν πρόλαβε να σταθεροποιηθει ο κύκλος μου οπότε η σύληψη έγινε λιγο αργότερα από την ημέρα που υπολογίσαμε με τη γιατρό μας(4 μέρες)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΙΤΑΚΙ!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΟ!!!!

τι κανετε?χαθηκα τρεχω,με τη δουλει απαο το σπιτι και τα 2 μωρα...η μικρη τον αγαπαει τον αδερφο της-ακομη αρχη ειναι...ολο το χαιδευει και το φιλαει,με τη σκεψη του κοιμαται κα ιξυπναει...ο μικρος τρωει ανα 2ωρο...πλεον και οι 4 ωρες υπνου ειναι πολυθτιμες...αλλα οκ,ολα για καλο,ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κουκλες,θα ανεβασω φωτο συντομα,τζουλυ ευχομι να μην ειναι τιποτα ενημερωσε μας σε παρακαλωωωωωωω

Κισακο γυρισες δουλεια? το μωρο το παιρνεις μαζι?

πως τα κανεις καλε?!?!?!?

Καλησπέραααααα,

πωπω τι χαρά ειναι αυτηηηηη, να έχω τόσο καιρό να μπω και τσουπ να μπαινω στα πιο ευχαριστα νεααα!!!!!

Ριτακιιιιιι, με το καλο κοριτσάκι μου, ολα να πανε καλά και να κρατήσεις γερό το μωρακι σου στην αγκαλια σου. Υπομονη και ψυχραιμια οσο μπορεις.

Κισακιιιι να σου ζήσει ο γιοκας σου. Να τον καμαρωνεις γερο και δυνατο, να χαιρεσαι και τα δυο τα παιδακια σου. Συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα πιο νωρις αλλά μια οι ιωσεις, μια τα προβληματα στην συνδεση και δεν μπορεσα να μπω.

Τζουλακι ελπιζω να μην ειναι τίποτε κουκλα, κρατησε μας ενημερες.

Ξανθουλα ολα καλά?

Ελπιζω ολες να ειστε καλα, σας φιλω ολες. Αν εχω σύνδεση θα μπω αυριο, ελπίζω να σας πετυχω.

καλως την συνταξιουχα..... τι κανεις? ο Κωνσταντινουλης?!?!?!

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, εννοείται πως θα σας ενημερώσω, κι ελπίζω όλο αυτό που πέρασα να ήταν απλώς ένας εφιάλτης και όλα να φτιάξουν!

κανε κουραγιο Τζουλακι...ολα καλα θα πανε θα δεις..

Μαιρουλααααα!! θα πιουμε καφε οταν συνελθει η συνταξιουχα!!

χα χα χα χα

καλημερα! τι να πω! ωραιο πρωινο με ηλιο και ενα μωρο στην κοιλιτσα της Ριτας! δεν εχω λογια!

Ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια οι εξετάσεις μου ήταν νορμάλ, οπότε για την ώρα χαλαρώνω κι ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί τίποτα περίεργο!!!

Ευτυχώς που βγήκαν τόσο γρήγορα γιατί είχα πιστέψει τα χειρότερα...

6237481d19.png

ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!ΡΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΑΛ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ,ΜΙ ΑΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ...Δ ΕΓΥΡΙΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ -ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗς ΔΟΥΛΕΙΑς,ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΠΑΣΤΑ ΜΕΝ 4-5 ΩΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΚ,Τ ΑΠΑΟΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Τ ΑΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ!πολυ χαρηκ αμε τα νεα σας κοριτσια μπραβο μπραβο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Mπραβο τζουλάκι :) χαίρομαι που όλα είναι καλά.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:D:D:D:D:D:D και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαστε γερές εσείς και οι οικογένειές σας.

ΜΟΥΜΟΥΚΑΑΑΑΑ!!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ:D:D:D:D:D:D με όλη μου την καρδιά.

(κανε εσυ αυτο που ξερεις και όλα θα γίνουν. πίστεψέ με πρέπει να το απολαμβάνεις....;);););););); είναι το μονο μυστικό)

καλησπέρα κορίτσια!!μόλις γράφτηκα αν και είμαι άσχετη εντελώς..τους τελευταίους 8 μήνες προσπαθούμε για το 3ο μας παιδάκι αλλά τίποτα ακόμα.ίσως είναι και ο θηλασμός του μικρού(όχι αποκλειστικός-είναι 15μηνών)αν και έχω κανονικά περίοδο και ωορρηξία.. 4/3 περιμένω περίοδο και μέχρι τώρα δ έχω κανένα σύμπτωμα περιόδου μόνο κάτι υγρά και δέκατα.κάποιες φορές με ενοχλεί η μέση μου και νιώθω σαν τράβηγμα δεξιά στην κοιλιά..λέτε ρε κορίτσια να τα καταφεραμε???? :lol::lol::lol::lol:

ευχαριστώ πολυυυυ

ριτα σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου.

τζουλακι μπραβο !!ευχαριστα τα νεα σου!!

κισα δεν πειραζει,χαλαλι του του μικρου.να κοιμασαι οποτε μπορεις και να ξεκουραζεσαι.μην σκοτωνεσαι να τα προλαβαινεις ολα.χαλαρα

φιλακια σε ολες κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...