Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε?χαθηκα τρεχω,με τη δουλει απαο το σπιτι και τα 2 μωρα...η μικρη τον αγαπαει τον αδερφο της-ακομη αρχη ειναι...ολο το χαιδευει και το φιλαει,με τη σκεψη του κοιμαται κα ιξυπναει...ο μικρος τρωει ανα 2ωρο...πλεον και οι 4 ωρες υπνου ειναι πολυθτιμες...αλλα οκ,ολα για καλο,ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κουκλες,θα ανεβασω φωτο συντομα,τζουλυ ευχομι να μην ειναι τιποτα ενημερωσε μας σε παρακαλωωωωωωω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τζουλάκι ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να τελειώσει η αγωνία σου εδώ.

Μαιρούλα έτσι είναι, τωρα τα πιτσιρίκια μεγαλώνουν με τα ipad και τα touch :tongue: ξερουν να τα χρησιμοποιούνκαλητερα από εμάς.

Ξανθούλα αν νομίζεις πως δεν θα πλακωνονται... κάνεις μεγαααλο λαθος. όλα τα αδερφακια έτσι είναι, έτσι ήμουν και εγω με τον αδερφο μου, μια αγαπες και λουλούδια μια τσακωμος και μετα παλι απο την αρχη. Μην αγχόνεσαι καμια 15αρια χρόνια θα ειναι ετσι μετά θα ηρεμήσουν :tongue:

Διαφημίσεις

Ρίτα μη μου πεις;;;;Μπράβο ρε πολύ χάρηκα...Εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά και να πάρεις ένα γερό μωράκι αγκαλιά!!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Αυχενική έκανες;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ΝΑΙ!!!!!!!! surpise!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστώωωωω

ουτε εγω το περίμενα.. μονο μια φορα αδιαθέτησα και..... τσουπ

Για αυχενική πηγαμε εχθές αλλά δεν μπορούσε να μετρήσει, μου εξήγησε ο γιατρός στο Μητερα(εκει πηγα) πως πρέπει να είναι 45 χιλιοστά για να μπορέσει να το μετρήσει αλλά ήταν 42,5 οπότε θα πάω την αλλη εβδομάδα, αν πήγαινα 2 μερες μετά θα ήμασταν οκ θα τα είχε πιάσει τα 45 χιλιοστά. αυτό συμβαίνει γιατί δεν πρόλαβε να σταθεροποιηθει ο κύκλος μου οπότε η σύληψη έγινε λιγο αργότερα από την ημέρα που υπολογίσαμε με τη γιατρό μας(4 μέρες)

ευχαριστώ πολύ :D:D:D:D:D

ναι βέβαια με την Πέννυ δεν κάνω πειράματα, άλλωστε μου στάθηκε σαν να με γνώριζε χρόνια και ότι απορίες και αν έχω λύνονται. Εκήνη να ακουγες πως έκανε όταν την πήρα τηλ. και της είπα πως έκανα χοριακή και ήταν θετική. Με έχει εντυπωσιάσει:)

Διαφημίσεις

Να ξέρεις ότι το κάνει με την καρδιά της και αλήθεια χάρηκε....Είναι θησαυρός μόνο αυτό σου λέω....Αισθάνομαι πολύ τυχερή που την βρήκα και που γέννησα τα παιδιά μου μαζί της....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αυτό με έκανε να την εμπιστευτώ,νιώθεις άνετα μαζί της.

Δεν νομίζω να την αλλάξω τώρα που τη βρήκα, δεν έχω κανένα λόγω άλλωστε.

Ελπίζω αυτή τη φορά να φτάσω στον 9ο, την πρωτη πήγα μέχρι τον 3ο τη δευτερη μέχρι τον 6ο τι στο καλό....

Καλησπέραααααα,

πωπω τι χαρά ειναι αυτηηηηη, να έχω τόσο καιρό να μπω και τσουπ να μπαινω στα πιο ευχαριστα νεααα!!!!!

Ριτακιιιιιι, με το καλο κοριτσάκι μου, ολα να πανε καλά και να κρατήσεις γερό το μωρακι σου στην αγκαλια σου. Υπομονη και ψυχραιμια οσο μπορεις.

Κισακιιιι να σου ζήσει ο γιοκας σου. Να τον καμαρωνεις γερο και δυνατο, να χαιρεσαι και τα δυο τα παιδακια σου. Συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα πιο νωρις αλλά μια οι ιωσεις, μια τα προβληματα στην συνδεση και δεν μπορεσα να μπω.

Τζουλακι ελπιζω να μην ειναι τίποτε κουκλα, κρατησε μας ενημερες.

Ξανθουλα ολα καλά?

Ελπιζω ολες να ειστε καλα, σας φιλω ολες. Αν εχω σύνδεση θα μπω αυριο, ελπίζω να σας πετυχω.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...