Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει δίκιο το μουμάκι. Έχουμε εξαφανιστεί όλες, είναι κρίμα να κλείσει το καφέ μας!!!

Να κάνουμε όλες μαζί μια προσπάθεια να το αναστήσουμε?

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά τελευταία, είχα διάφορα προβλήματα υγείας το τελευταίο εξάμηνο και υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πολύ σοβαρό αυτοάνοσο, θα ξέρω σε καμιά βδομάδα τα αποτελέσματα...

Το μωράκι μου όμως είναι μια χαρά δόξα τω Θεώ!!!!!!!

Ψάχνουμε να τη στείλουμε σε childminder για να μπορώ να δουλεύω/διαβάζω κι εγώ και τρέχουμε συνέχεια και συναντάμε διάφορες μέχρι να βρούμε κάποια που να μας αρέσει.

Τα δικά σας?

6237481d19.png

τα περισσοτερα πιτσιρικια έτσι κάνουν βλάπω και της κουμπάρας μου. αμα δει υπολογιστη τρεχει και παίρνει θέση.

Κι η δικιά μου ακόμα δεν βγήκε από το αυγό κι έχει κόλλημα με τον υπολογιστή!:tongue::tongue::tongue::tongue:

6237481d19.png

κοριτσια καλησπερα.τι κανετε ολες?ελπιζω να ειστε καλα.δεν μπορω να μπαινω συχνα γιατι με τα μεγαλα μου και την μικρη εχω γινει σαν το βεγγο!ολο κατι εχω να κανω ,δεν αντεχω αλλο.θελω βεβαια και αλλο δεν εχει φυγει η επιθυμια,βλεπετε δεν ειναι κατι που ξεχνιεται αλλα ο γλυκος μου αντρουλης δεν λεει να μου κατσει πια:twisted::twisted:

αχ! δεν θελω να κλεισει το θεμα ,γιατι μου αρεσε να μαθαινω νεα σας οποτε εμπαινα.η κισσα τι κανει με τα παιδακια της?

φιλακια κοριτσια!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Kαλημεραααα! τζουλακι τι εχεις αγαπη? ευχομαι να πανε ολα καλα και να το ξεπερασετε γρηγορα!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? παλι χιονιζει... κανει κρυο.... χθες λυσσαξε παλι με την βροχη.. μα ειναι δυνατον? ολα μαζι φετος?

Κισακο τι κανειιιις?

Ξανθουλα? τονινο? το Μινακι εχει εξαφανιστει με τα κοριτσια του...ολες εξαφανιστηκαν...Αγγελικουλα πως πααας?!

Διαφημίσεις

Kαλημεραααα! τζουλακι τι εχεις αγαπη? ευχομαι να πανε ολα καλα και να το ξεπερασετε γρηγορα!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? παλι χιονιζει... κανει κρυο.... χθες λυσσαξε παλι με την βροχη.. μα ειναι δυνατον? ολα μαζι φετος?

Κισακο τι κανειιιις?

Ξανθουλα? τονινο? το Μινακι εχει εξαφανιστει με τα κοριτσια του...ολες εξαφανιστηκαν...Αγγελικουλα πως πααας?!

Θα σου στείλω πμ με λεπτομέρειες Μουμάκι μου.

Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, μακάρι να μην είναι τίποτα...

Αχ κι εδώ σήμερα ξύπνησα κι έχει μια φοβερή ομίχλη, ευτυχώς δεν έχει πολύ κρύο.

Καλό μήνα :D

6237481d19.png

επ επ επ τι διαβαζω ? ποιοσ θα κλεισει το καφε? μουμακι εχεις δικιο ειμαστε γαιδαρες! χαχαχαχα αλλα συγχωραμε ο γλυκας ολη μερα θελει παιδικα και μου παιρνει το λαπτπ δεν τολμαω να καθησω και φωναζει τι να κανω μαζευω λευτα να του παρω δικο του χαχαχαχαχαχαχαχα

τζουλακι μου γλυκο τι συμβαινει ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να εισαι γερη σαν ατσαλι !η μικρη σου καλα?

ξανθουλα! πως πας με τα πιτσιρικια? δεν δουλευεις τωρα?

μπαπακι! που εισαι ορε!

τονιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα περαστικα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κισακι να ζησει ο μπεμπαρος γερος να ειναι να σας κανει την ζωη δυσκολη με την αδελφουλα του χαχχαχαχαχα

μινακι! που εισαι και εσυ? η μπεμπα! σταρ ειναι δεν το συζητω!

φιλια σε ολες ελπιζω να μην ξεχασα καμια !

μουμακι βγαλε το τευτερι με τισ απουσιες μας ειδες μας τρομαξεσ και εμφανιστηκαμε χεχεχεχε

ttc72e7.aspx

Κι η δικιά μου ακόμα δεν βγήκε από το αυγό κι έχει κόλλημα με τον υπολογιστή!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα τζουλακι τελικα ειναι επιδημια τα παιδια ειναι προχωρημενα τι σαν εμας χαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

επρεπε να προβω σε εκβιασμους δηλαδη?

τι κανεις Μαιρουλαααα!!!!!

τουλαχιστον να ερχεστε να μας λετε τα νεα σας.

Τι λεει ο μικρος σας??

η Τονια ακομα τρεχουν με αρρωστιες?

Ξανθουλα η Αγγελινα εφτασε 6 μηνων?!?!?

πωπωπωωωω!!!

Ξανθοπουλου εχεις πεσει κατσαριδα απο τον πυρετο!?

χιιονιζει...παλι...το κρτ μου μεσα δηλαδη....

μεθαύριο πάμε 7 καλέ....Μαιρουλα όχι έχω άδεια ακόμα δεν δουλεύω....Με τα πιτσιρίκια μια χαρά ο Μεγάλος με βοηθάει πάρα πολύ απλά κάνοντας παρέα στην μικρή...ε πέφτει και καμιά ψιλή που και που αλλά οκ πταίσματα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

επρεπε να προβω σε εκβιασμους δηλαδη?

τι κανεις Μαιρουλαααα!!!!!

τουλαχιστον να ερχεστε να μας λετε τα νεα σας.

Τι λεει ο μικρος σας??

η Τονια ακομα τρεχουν με αρρωστιες?

Ξανθουλα η Αγγελινα εφτασε 6 μηνων?!?!?

πωπωπωωωω!!!

Ξανθοπουλου εχεις πεσει κατσαριδα απο τον πυρετο!?

χιιονιζει...παλι...το κρτ μου μεσα δηλαδη....

χαχαχαχαχα καλα ειναι τωρα πηρε εναν υπνακο και μια που εχω φαι απο χτες τεμπελιαζω και κοιταω τα ασιδερωτα μπας και γινει κανενα θαυμα χαχαχα και εμεις αρρωστοι με λαρυγγιτιδα ημασταν εχουμε καμια 10ρια μερεσ που στρωσαμε με τον κολοκαιριδη και η τονια μια απο τα ιδια ασε ρε ολοσ ο κοσμοσ αρρωστοσ

ξανθουλα μια χαρα σας βρισκω και καμια ψιλη ο μεγαλος να μην ξεχνιωμαστε χεχεχεχε

ttc72e7.aspx

Ολος ο κοσμος ειναι χαλια ρε συ.... τι ηταν κι αυτο φετος.

αντε να δουμε....ποτε θα εμφανιστει ο ηλιος.

σημερα εχει λιγη δουλεια, ευτυχως... και εμεινε μια μερα και μετα σκ...

Ολος ο κοσμος ειναι χαλια ρε συ.... τι ηταν κι αυτο φετος.

αντε να δουμε....ποτε θα εμφανιστει ο ηλιος.

σημερα εχει λιγη δουλεια, ευτυχως... και εμεινε μια μερα και μετα σκ...

ναι ναι να καλοκαιριαζει βαρεθηκαμε χειμωνα φετος! ουφφφφφφφφφφφφφφφ αντε τυχερουλα περασε η εβδομαδα! τι λες θα συντονιστουμε ποτε να πιουμε αυτον καφε??????????????????????????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...