Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσεξε, ψηνει μπριζολες, φτιαχνει φακες, κοτοπουλο με πατατες, τα ψάρια του φουρνου όλα αρκει να τα εχω καθαρισμένα, διαφορα ζυμαρικα, ομελέτες και φασολαδα εχει φτιαξει, μεχρι και γιουβετσι.

τα πολυπλοκα τα αφηνει σε μένα.

κανει κιάλλα σκουπίζει , σφουγγαρίζει, ξεσκονίζει (εδω θελει δουλειά κανει τα μισά) κανει τα μπαλκονια,μπανια, νεροχυτη... όλα εκτος από σιδερο γαμωτο που ειναι το χειρότερό μου.

μου κανεις πλακα ετσι?

ηταν εκπαιδευμενος ή εσυ τον εκπαιδευσες?

και όταν του λέω αστα θα τα κάνω οταν σχολάσω η απάντηση είναι ''ασε ρε αφου έχω περισσοτερο χρονο θα κανω εγω οτι είναι, εσυ θα φτιαξεις καφέ ''

συγχαρητηρια! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

οι υπόλοιπες που έχουν χαθει; η Κισσα οκ έχει τα μωρα, οι άλλες;

παει το καφέ μας ;

Τι να σου πω..δεν ξερω.... ουτε που ειναι ουτε τι κανουν...

εγω μπαινω βγαινω..ερημια...

η κισα και με τα μωρα γραφει!!!

δεν κανω καθόλου πλάκα. ήταν λίγο εκπαιδευμένος αλλά τα περισσοτερα τα έμαθε όταν ήμουνα έγκυος.

εγω δεν πολυμπαίνω γιατι στη δουλειά μου τη λένε και δεν γουστάρω. σήμερα λειπουν καποια ατομα και ειναι χαλαρα

δεν κανω καθόλου πλάκα. ήταν λίγο εκπαιδευμένος αλλά τα περισσοτερα τα έμαθε όταν ήμουνα έγκυος.

εγω δεν πολυμπαίνω γιατι στη δουλειά μου τη λένε και δεν γουστάρω. σήμερα λειπουν καποια ατομα και ειναι χαλαρα

καλη εκπαιδευση μπραβο!

οχι στην δουλεια μην τσιτωνεις καταστασεις...

...

αλλα οπως το βλεπω..ειναι θεμα χρονου να τελειωσει (το καφε)

Διαφημίσεις

:-(:-(:-( Δε θέλω... και σε ποιον θα λεω τον πονο μου ?

Τι ωρα σχολας;

ουτε κι εγω θελω...αλλα δεν σου κρυβω , κι ας το δουνε οτι εχω ψιλοενοχληθει που εχουν εξαφανιστει... οκ , κανα 2-3 μειναμε που δεν καναμε παιδια... αλλα....

τελοσπαντων....

στις 3... κοντευω..και σημερα ηταν τραγικη μερα..τιποτα δεν εγινε!

Διαφημίσεις

σας διαβαζωωωωωω αλλα δεν προκαμωωω ρε κουριτσΑΑΑΑ :tongue:

τελευταιως πηζω αγρια...ειχαμε μετακομηση γραφειου σε αλλο χωρο κ καταλαβαινετε τι συνεπαγεται αυτο ετσι???

να ζησει ο Κισσομπεμπης!!! Κισσααααααααααααααααα μαρηηηηη να σας ζησειιιι :D

Ριτακιιιι γιουχουυυ:D τι κανεις βρε κοριτσι?

Γιαδικιαρογλου που πας? να κανεις τη κατσαριδα??? αυτα ειναι :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ριτάκι χάρηκα που εμφανίστηκες πάλι.Μουμου φασολάδα και ρέγγα ε;;;τέλεια θέλω και εγώ αλλά κάνω δίαιτα όσο μπορώ να γίνω άνθρωπος μέχρι την βάφτιση...

Εγώ εδώ με τα μικρά μια ομορφιά, η μικρή έγινε ανθρωπάκι διεκδικεί και αυτή πράγματα να παίξει και ο μεγάλος τα παίρνει αγρίως....Με το φαγητό πάμε καλά ευτυχώς γιατί δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς η μικρή αλλά τώρα έστρωσε ευτυχώς γρήγορα.

Είπα στη Κίσσα να ανεβάσει φώτο του μικρού να τον δούμε και είπε όταν προλάβει θα το βάλει.

Κατά τ' άλλα όλη μέρα είμαι στην κουζίνα και μαγειρεύω ή για εμάς ή για την μικρή και πλένω πλένω πλένω στοίβες πιάτα....τέλεια ε;;;;αλλά δεν παραπονιέμαι με τόσο κρύο μια χαρά περνάω σπιτάκι μου...

Σας ζάλισα λιγάκι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλως τα κορίτσια! τι μου κάνετε;

αντε να μη χανόμαστε.

Μαρακι καταλαβαίνω η μετακόμιση είναι κούραση και βαβούρα. Τωρα είσαστε οκ;

Ξανθούλα κάτσε όσο περισσότερο μπορείς με τα πιτσιρίκια, δεν νομίζω οτι υπάρχει καλήτερο.

Προσπαθώ να μην χάνομαι αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να δίνω δικαιώματα στη δουλειά, είναι περίεργα τα πράγματα.

Τα απογεύματα σπάνια είσαστε μέσα.

όχι απλά δύσκολα παν δύσκολα μην δίνεις δικαιώματα γιατί δεν θέλουν και πολύ τώρα οι εργοδότες....

Εγώ μπαίνω κομήτης πολλές φορές την μέρα αν αφήσει ο μικρός το λαπτοπ που βλέπει μπάκουγκαν στο γιουτιουμπ αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω παντού φωνάζει ο μπαγάσας.....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...