Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Αγγελικούλα λουκουμαδάκι μου αγάπη μου δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό κούκλα μου!Έμεινα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!Υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι εύχομαι!!!!!!!Μπράβο!!!!

Κισάκο!!!!!!!!!Με το καλό κι εσύ, σύντομα να κρατάς τον γιόκα αγκαλιτσα (αν δεν τον κρατάς ήδη!!). Πω πω, όλο χαρές το καφέ μας!!!

Τί κάνετε κούκλες???? Εγώ καλά, μεγαλώνει το μικρό μου, εγώ έχω διαλυθεί λίγο σωματικά, μία τα πόδια, μια η μέση...σαράβαλο έχω γίνει λέμε :D:D:D

Λοιπόν, πρέπει να μαζευτούμε ε?????

Μαράκι, μουμάκι αγαπίτσες όμορφες? Πείτε μου νεάκια σας!

Ριτάκι, Τόνια, Μπουκίτσα που είστε ωρέ???

Μαριεφάκι???Μινάκι είδα τη μπουμπού σου, μια θεά είναι!!!Να σου ζήσει κι από εδώ!!!!!!!!!!!!!Πώς τα πάτε? Η Ελισάβετ έχει τρελαθεί με το μωρό??

Το Εμάκι κι η Ξανθούλα μας? Ξανθούλα διαβάζω έχεις ενθουσιαστεί με την κόρη ε? Το Εμάκι καιρό έχω να το πετύχω!

ΕΛπίζω να μην ξέχασα καμιά σας, είμαστε και πολλές χαχαχα!

Σας φιλώ κοριτσάκια μου, ματς μουτς!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΧΙ ΡΕ ΞΑΝΘΟΥΛΙ ΑΚΟΜΗ...ολο κατι εχω καθε βραδυ συσπασεις εντονες ανα 5λεπτο μ επετρωμα και πονο!χτες τα χρειαστηκα,οπως ημουν ξαπλωμενη στην τηλεοραση στο σαλονι κατα η 1 αρχιζει το μωρο κατι σπαστικες κινησεις...απαππακαι μετα με στριφογυριζ εμε το κεφαλι του εκει κατω και μου προκαλουσε τοσο πονο σε κοιλια,απο κατω,μεση εντερο δνεμπορουσ αν ααναπνευσω νομιζα γενναω,ουτε να φωναω ουτε να αναπνευσω απο τονπονο...κρατουσε κανενα λεπτο,μετα σταματουσε για λιγα δευτερολεπτα ξανα απο την αρχη αυτο για καμια ωρα,μετα πηγα στο κρεβατι να δω τι κανει ο καλοςμου -ειναι με βρογχιτιδα και χτες ειχε δεκατα και οπως καθομαι μεενοχλουσε κατι απο κατω...λε ςκι επιανα τοκεφαλακι του...ασε πολυ δρμαα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ζόρικα τα δεύτερα κισσάκο.Και εμένα η μικρή μου την έσκασε...

Μούμου καλά είσαι;;;

Μαράκι πως πάει η προσπάθεια ξεκίνησες ή όχι ακόμα;;;Καλή επιτυχία εύχομαι...

Αγγελικούλα τρελαθήκατε με την καρδούλα;;;

Φιλιά σε όλες σας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΡΕ ΞΑΝΘΟΥΛΙ ΑΚΟΜΗ...ολο κατι εχω καθε βραδυ συσπασεις εντονες ανα 5λεπτο μ επετρωμα και πονο!χτες τα χρειαστηκα,οπως ημουν ξαπλωμενη στην τηλεοραση στο σαλονι κατα η 1 αρχιζει το μωρο κατι σπαστικες κινησεις...απαππακαι μετα με στριφογυριζ εμε το κεφαλι του εκει κατω και μου προκαλουσε τοσο πονο σε κοιλια,απο κατω,μεση εντερο δνεμπορουσ αν ααναπνευσω νομιζα γενναω,ουτε να φωναω ουτε να αναπνευσω απο τονπονο...κρατουσε κανενα λεπτο,μετα σταματουσε για λιγα δευτερολεπτα ξανα απο την αρχη αυτο για καμια ωρα,μετα πηγα στο κρεβατι να δω τι κανει ο καλοςμου -ειναι με βρογχιτιδα και χτες ειχε δεκατα και οπως καθομαι μεενοχλουσε κατι απο κατω...λε ςκι επιανα τοκεφαλακι του...ασε πολυ δρμαα!

Κισάκι μάλλον είσαι πολύ κοντά, με το καλό!!!!!!!

6237481d19.png

κοριτσια καλημερα!! αρχιζω απο το μινάκι!!! Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου παντα γερή να ειναι!

Αγγελική μου τα ειπαμε και απο το φβ να σου ευχηθω και απο εδώ!!! με το καλό το αδελφάκι του Λεωνίδα!!!!

κισσάκι!!! ελεγα τοσο καιρο που εχω να μπω θα σε εβρισκα με τον μπεμπη αγκαλιά!! τι εγινε βολευτηκε και δεν λεει να βγει???.. δεν το αδικώ κανει και τόσο κρυο!! άντε με το καλό!!

οι υπολοιπες όλες καλά??

εμεις οπως ειπε και η ξανθη αλλάξαμε σπιτάκι!! για αυτο και χαθηκα τοσο καιρό! κατα τα άλλα μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε!!χαχα

φιλιά σε όλες ελπίζω να τα λέμε συχνοτερα και πάλι..

DE GENNHSA καλε θα ενημερωνα!σιδερωσα 3 πλυντηρια,οηγα σουπερ μαρκετ δουλεψα απο το σπιτι και ειχα και τημικρη,περασε η μερα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κισακοοοοοοο να σας ζησει ο παιδαρος!!! γερος δυνατος και καλοτυχος! κι εσυ ευτυχισμενη μανουλα με τα ζουζουνια σου και συζυγος για τον αντρουλη σου!!!

φιλιαααα!!!

Kισσακο! Να σου ζήσει ο μπέμπαρος!

Ευχομαι ολόψυχα να είναι γερος, δυνατός και φυσικά τυχερός στη ζωή του.

με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας. φιλιά πολλά

καλημεραααα!!!

τι κανετε?

Κισακο γυρισατε σπιτακι? ολα καλα? τι λεει ο παιδαρος?? η μικρη γοργονα?

ολα ενταξει...? πες μας νεα οποτε μπορεσεις

ΕΜΑΚΙΙΙΙΙΙΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ? τι κανουν τα ζουζουνια σου? ειστε καλα?

Τζουλακι?η δικια σου η γοργονα τι κανει?

Ξανθουλα?!?!?

μηπως εχει καμια σας νεα απο την Μαρια εφη?

Την συνταξιουχα???

ουφ... το Μινακιιιι?!?!?!!?

χαθηκατε ωρεεε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...