Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας ειμαστε σπιτι μας απο προχθες το μεσημερι και ειμαστε ολοι καλα το φυστικι ειναι μες την τρελη χαρα ολο παει και χαιδευει την μπεμπα και γενικα ειναι με ενα χαμογελο στα χειλακια της

Αγγελικη μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου

Ελενη αν δεν υπαρχει προβλημα στην εγκυμοσυνη οι γιατροι επιτρεπουν το σεξ αλλα συνηθως μετα το 1ο τριμηνο και το γαλα δεν τρεχει στην εγκυμοσυνη οκ προς το τελος κατι λιγο αλλα συνηθως κατεβενει κανονικα μετα την 3η μερα αφου γεννησεις

καλησπερα κοριτσακι μου.πως περνατε τωρα στο σπιτι σας ? σου εστειλα π.μ. κουκλιτσα μου

φιλακια πολλα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

kisha εχω την εντυπωση οτι πολυ γρηγορα θα γεννησεις κουκλα μου.με το καλο !!!!

να προσεχεις και να μην κουραζεσαι.

Αγγελικη συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου.να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

ελενη απο οτι ξερω εκτος και αν σου πει διαφορετικα ο γιατρος το σεξ επιτρεπεται και συνηθως οι εγκυες εχουν και ανεβασμενη λιμπιντο χαχαχαχα.

φιλακια κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλησπερα κοριτσια!

Ευχαριστω που μου λυσατε τις αποριες! Μια φιλη μου στο πρωτο της, μπορουσε να κανει σεξ αλλα ο αντρας της δεν ηθελε. Την καημενη καθοταν και μου ελεγε τι σεξο ονειρα βλεπει καθε βραδυ και οτι τον παρακαλαει αλλα αυτος..τιποτα!9 μηνες μιλαμε τωρα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλημερεςςςςς!!!! Μα που ειστε ολες καλε; Εξαφανιζολ; :tongue:

Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου ολα τα κοριτσακια για τις ευχες τους κ ευχομαι κι εγω με την σειρα μου να φουσκωσουν γρηγορα ολες οι κοιλιτσες :)

Ουφ σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο για να ακουσουμε καρδουλα πρωτα ο θεος και μια αγωνια την εχω κ δεν παιρνουν οι ωρες...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελική μου με το καλό το μωράκι σου να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος...

Τι κάνετε κορίτσια καλά είσαστε;;;

Μινάκι πως πάτε σπίτι με τις 2 κόρες;;;Κισσάκο κοντεύουμε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αγγελική μου με το καλό το μωράκι σου να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος...

Τι κάνετε κορίτσια καλά είσαστε;;;

Μινάκι πως πάτε σπίτι με τις 2 κόρες;;;Κισσάκο κοντεύουμε;;;

Ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσι μου κι εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!! Πως πατε για πες!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ξερω γω..ποθ υ απαει,εγω θελω να βγει τωρα που ειναι 2800 μημεγαλψσει αλλο και ζοριστω...την μικρη 2860 την ξεπεταξα...,ε καλομαθε.με το καλο ν ακαουσετε καρδουλα αγγελικη μου!πως το πηραν οι δικοι σου?κοντα ΚΟΝΤΑ ΚΙΕΣΕΙς!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Λοιπόν όσο και αν σας φανεί παράξενο με τα 2 είναι πολύ καλύτερα από ότι με ένα.Περνάει πιο γρήγορα η μέρα και πιο γεμάτα δεν προλαβαίνω να βαρεθώ έχω συνέχεια κάτι να κάνω και αν τα δείτε πως παίζουν.Και η μικρή μόλις ακούει τον αδερφό της γελάνε και τα μουστάκια της κάνει σαν τρελή....Δεν ξέρω έχω ερωτευθεί και την μικρή με τόσο νάζι και με τα καμώματά της έχω πάθει την πλάκα μου.Επίσης τώρα το απολαμβάνω πραγματικά γιατί δεν είχα το άγχος της πρωτάρας πλέον ξέρω και πάμε σούπερ....Θα το δείτε εσύ κισσάκο σε λίγες μέρες και εσύ Αγγελική οσονούπω...

Κατά τα άλλα ο Σωτήρης όληηηη μέρα γράφει το όνομα του το όνομα μου και όλο κάτι θέλει να γράφει η μικρή μασουλάει ότι βρει πλέον τρώμε και φρουτόκρεμα και με τον θηλασμό όλα σούπερ...Ε δεν θέλω και τίποτα άλλο.Πλέον αρχίζω προετοιμασία βάπτισης κλείσαμε εκκλησία και τα άλλα αργότερα.29 Απριλίου με το καλό θα την βαφτίσουμε την μικρή μας Αγγελική.

Αγγελικούλα με το καλό να ακούσετε καρδούλα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! κισακο πως παμε??

Ξανθουλα σουπερ η μικρη σας! μπραβοοοο!! ο Σωτηρακης θεος μου ακουγεται!

Μινακι τι κανουν τα κοριτσια σου?

Αγγελικουλα τι εγινε? ακουσαμε καρδουλα? ολα καλα????

τι κανετε κοριτσια? πως πατε με το κρυο?

εγω την παλευω...μ'αρεσει....οταν ειμαι μεσα .... γιατι εξω κανει πολυ κρυοοοοο

μπρρρρρ.....

Γεια σας κοριτσια!!

Τι κανετε? Μουμου το νικ απο που βγαινει? Ειχα διαβασει ενα μυθιστορημα παλια στο οποιο Μουμου λεγανε ενα γατο :P

Κισσα πως παει η εγκυμοσυνη? Τι ειπε ο γιατρος?

Παιδια εγω κρυωνω πολυ, -7 εχει εδω...τα καλοριφερ τα αναβουμε και ολη νυχτα αναγκαστικα..

Eleni

bd5c7983f7.png

Apapa ψοφοκρυο!εδω ειναι μαλακος καιρος ,κρυο αλλα οχι υπερβολες ισως φταιν και οι ορμονες...ο γιατρος δε λεει κατι ο μικρος ειναι 2800 εκανα καλλιεργεια μπα ςκαι υπαρχει ακνενα μικροβιο μην τρεχουμε και ολα καλα!περιμενουμε....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...