Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Χαχαχχαχαχαχ ειπα να ρωτησω τοσο καιρο πυ δεν ειχα μπει μπορει καποια να μην με θελει :tongue:

Καλα ειμαι κοριτσαρα μου ευτυχως οπως την πρωτη φορα ετσι και τωρα δεν εχω καθολου εμετους και ανακατωσουρες μονο ζαλαδες και απειρη εξαντληση...σαν να εχω τρεξει μαραθωνιο ενα πραγμα; Ξυπνησαμε στις 8 ταισα τον Λεωνιδα μετα τον αλλαξα μετα ηπια το γαλα μου, μετα τον ξανα αλλαξα διοτι εκανε ξανα κακα και τωρα αφου εφαγα το τοστακι μου την αραξα λιγο στον καναπε γιατι ανεβηκε η μαμα μου για να του δωσει το φρουτο του! Δεν λες καλα που εχω βοηθεια τωρα; Εσυ πως τα πας με τον αντρουλη σου; Πως τα περνατε; Μαρη κανεις σουξ μουξ;;;

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγραφα εγραφα και τα χασα....

ευτυχως που δεν εχεις εμετοςυ και τετοια... μονο αυτα εχεις απο συμπτωματα?

τα χεις μερες ή τωρα ξεκινησαν?

ευτυχως που εχεις την μανουλα σου!!!

με το καλο Αγγελικουλα μου!!!

εγω καλα ειμαι.... με τον χαμπι ολα καλα...σουξ σε εσωτερικους χωρους τωρα που κανει κρυο..μολις ανοιξει ο καιρος θα βγουμε παλι στα περβαζια,στη σκεπη κτλ..ξερεις....

Χαχαχχαχαχχαχααχ δεν υπαρχεις κοπελιαααααααααααα χαχαχχαχαχαχα

Ξερω αμ πως ;) ε που θα παει θ ανοιξει ο καιρος !!!!

Οσογια τα συμπτωματα αυτα εχω συν στηθος παμελα που ομως ειναι χαρτογραφημενο απο φλεβες χαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Χαχαχχαχαχχαχααχ δεν υπαρχεις κοπελιαααααααααααα χαχαχχαχαχαχα

Ξερω αμ πως ;) ε που θα παει θ ανοιξει ο καιρος !!!!

Οσογια τα συμπτωματα αυτα εχω συν στηθος παμελα που ομως ειναι χαρτογραφημενο απο φλεβες χαχαχαχα

εισαι μια παμελααααα?!?!?!?!?!!?

μ'αρεσει..και σε καποιον αλλον φανταζομαι αρεσει!!

χα χα χα χα

σε φιλω στη μουρη γιατι πρεπει να φυγω! χαρηκα που τα παμε..να ρχεσαι να μαςλ ες τα νεα σου...

φιλια πολλα αγαπη!!!

καλη συνεχεια

Κοπελες καλησπερα!!!

Σκεφτομαι να βαλω ενα θεματακι καινουργιο σχετικα με κρεμες και καλλυντικα και να δω τις εμπειριες σας. Αληθεια, συγχωρεστε με αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μπορεις να χρησιμοποιεις οτι καλλυντικο/κρεμα θες?

Οι κρεμες της Vichy καλες ηταν αλλα μου αρεσε περισσοτερο μια αλλη μαρκα του φαρμακειου, η St' anggelica. Οπως και η La Roche-Posay ειναι καλη και αρκετα οικονομικη.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

η ροκ μου πεφτουν βαριες...η vichy απλωνεται πολυ καλα και δενειναι βαρια...απο φαρμακειο μου ειχαν δωσει και δειγματα απο κρεμα με εκχυλισμα σαλιγκαριου...κι αυτη καλη αλλα δε θυμαμαι ονομασια...κρεμες ενυδατικες μπορεις να χρησιμοποιεις...απαγορευονται οι αντικυτταριτιδικες και αυτες για αδυνατισμα τοσο στην εγκυμοσυνη οσο και στο θηλασμο.

αγγελικουλα παλι αγορακι νομιζω εχεις,καλα ειμαι καλημου βρισκεις τροπους να το σηκωνεις το μικρο,βαζε το στο γοφο σου να μην ενοχλει την κοιλιτσα και να μην επιβαρυνονται μση και χερια...η μικρη νομιζω κατι καταλαβαινει με κοιταει πςεριεργα στην κοιλια και κουλουριαζειται πανωμου,ενω εχει αδυναμια στονμπαμπα της...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οαλι η μεση μου,παλι ποναω απο κατω ουθστε στο κρεβατι δνεμπορωνα ναεβω...αχ πλησιαζβ ωεπικινδυνα νμομιζω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μινάκι :D:D:D:D:D:D:D να σας ζήσει :D :D:D:D:D:D

να δείς και τις δυο όπως ποθείς. Να είναι γερές και τυχερές στη ζωή τους;););)

οι οιπόλοιπες τι κάνετε;

Κισσάκι; πως είσαι ποτε εχεις ραντεβου με γιατρό;

Διαφημίσεις

Κοπελιες να ρωτησω κατι..ατακτο. Κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κανετε σεξ κανονικα δηλαδη δεν ποναει?

Γιατι πχ εγω και πριν την περιοδο κατι ποναλακια τα εχω, ποσο μαλλον σε εγκυμοσυνη..φανταζομαι.

Επισης και αυτο ειδικα ψιλοντρεπομαι που το ρωταω αλλα.. το στηθος δεν βγαζει γαλα? Οταν ζουμπιεται κλλπ :oops:

Eleni

bd5c7983f7.png

καλημερα σας ειμαστε σπιτι μας απο προχθες το μεσημερι και ειμαστε ολοι καλα το φυστικι ειναι μες την τρελη χαρα ολο παει και χαιδευει την μπεμπα και γενικα ειναι με ενα χαμογελο στα χειλακια της

Αγγελικη μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου

Ελενη αν δεν υπαρχει προβλημα στην εγκυμοσυνη οι γιατροι επιτρεπουν το σεξ αλλα συνηθως μετα το 1ο τριμηνο και το γαλα δεν τρεχει στην εγκυμοσυνη οκ προς το τελος κατι λιγο αλλα συνηθως κατεβενει κανονικα μετα την 3η μερα αφου γεννησεις

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ελενη μου το σεξ απαγορεύεται μόνο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και στο απαγορεύει ο γιατρός.εγώ πάντως τοεξασκώ δεόντως.τελευταία φορά που έκανα σεξ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν τη μέρα που γέννησα...πρωτόγάλα έχεις ίσως μετά τον έβδομο αλλά δεν τρέχει...το πρώτο τρίμηνο τ θηλασμού τρέχει άφθονο και συνήθως κατά τη διάρκεια του σεξ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...