Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλησπερα ομορφες τι μου κανετε? μινακι μου να χαθρεσαι τον κοριτσαρο αντε ποιος σε πιανει χεχεχεχε με το καλο να γυρισετε σπιτακι και στην αλλη την κουκλαρα και να ειστε ευτιχισμενοι οι τεσσερις σας! περιμενουμε νεα σας!

κισακι με το καλο σου ευχομαι και με εναν πονο τεσ πα ξερεις εσυ! χαχαχαχα

ελενακι καλως ηλθες και καλο κουραγιο με την διαιτα να συμβουλευτεις την θεια μπαπ κανει θαυματα χαχαχα που εισαι καλε? σε χασαμε!

μουμακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τονιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα θα το λεω παντα δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε χαχαχαχαχαχα φιλακια σε οοοοοοοοοοοοοολα τα κοριστσια και αγορια μικρα και μεγαλα!

ttc72e7.aspx

Καλημερααααα καλημεραααα

Να μας ζησειιιιιιιιιιιιιι!!!

Μινακι να σας ζησει κοριτσι μο!!! φιλι μεΓΑλο απο θεια μπαπ !!!

με το καλο να πατε σπιτι σας...κ περιμενουμε ΟΛΑΑΑ τα νεα σου !!!

Οι υπολοιπες τι κανετε Ωρεεεε ?

Καλως ορισες Ελενα ...μια χαρα τα πας βλεπω....αντε με το καλο και αλλα μειον ;)

Μαιρουλαααααααααααα που σαι ρε?????????????

τι θαυμα εκανα μαρη???....ποσα εχασες?:tongue:

Κισσααααααα μαρηηηηηη Κισααααααααααααααααααααα ευχομαι ολα καλα!!!

ανυπομονο το γκομινακι εεε??/ θελει να βγει οξω:tongue:....να ξεκουραζεσαι εεεε....χαΛΑΑΑΑρα ! Φιλι !!!

Μουμουκαααααααααααα.....γιουχουυυυυυυυυυυυ :tongue:

ολα ΟΚ?

Τονιααααααααααααααααααααα οβερρρρρρρρ!!!

που σαι παιδι μου?...ο μικρος???

Ξανθουλαααα τι κανεις??? τα μικρακια σου???

Εμακιιιιιιι που σαι????

Ριταααααα Ριτακιιιιιιιιι λαλαλλαλαλαα...τι κανεις κοριτσι μου?

Καλα η Μαριαεφη εχει χαθει ρε γμτ....που σαι??????????????????? φιλιααα

Μαργκοττακι ελπιζω να μας διαβαζεις....ΦΙΛΙ !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

καλημερααααα!!!!!

Αγγελικκουλα εμφανισου και πες! πες! το σκαρωσες?!?!!?!?

μπραβο αγγελικουλα!!! παρεπιπτοντως ο μικρος σου κουκλος!!! εκανες το θαυμα σου παλι ετσι????? αντε με το καλο !

Μινακιιιιιιιιιιι!!!!!

Μαιρουλα τι κανεις αγαπη? τι κανει ο ανταρτης?

κοριτσια που ειστε?

η Μαριαεφη χαθηκε οντως!

η συνταξιουχα??? που ειναι?

Μαργκοτακι?

Ριτακι?

Ξανθουπουλουουουουουουουου!!!

(ποια ξεχασα?)

\Ξανθουλα?τζουλακι?μπουκιτσα?

ελενη καλως ηρθες... και ακου την ακριδα-ξανθοπουλου και θα γινεις φιτ!

πφφφφιτ!

Καλως σας βρηκα κοριτσια!

Ευχαριστω Μουμου για τις ευχες, ευχομαι στην καθε μια εδω μεσα οτι ποθει η καρδουλα της!

Εγω περιμενω τον συζυγο να ερθει απο τη δουλεια, και σκεφτομαι..να καθαρισω..να το αφησω...τι να κανω?

Και πανω απο ολα μ απασχολει που δεν εχω λεφτα και χρειαζομαι επισκεψη στην αισθητικο :-(

Eleni

bd5c7983f7.png

καλημερααααα!!!!!

Αγγελικκουλα εμφανισου και πες! πες! το σκαρωσες?!?!!?!?

μπραβο αγγελικουλα!!! παρεπιπτοντως ο μικρος σου κουκλος!!! εκανες το θαυμα σου παλι ετσι????? αντε με το καλο !

Μινακιιιιιιιιιιι!!!!!

Μαιρουλα τι κανεις αγαπη? τι κανει ο ανταρτης?

κοριτσια που ειστε?

η Μαριαεφη χαθηκε οντως!

η συνταξιουχα??? που ειναι?

Μαργκοτακι?

Ριτακι?

Ξανθουπουλουουουουουουουου!!!

(ποια ξεχασα?)

\Ξανθουλα?τζουλακι?μπουκιτσα?

ελενη καλως ηρθες... και ακου την ακριδα-ξανθοπουλου και θα γινεις φιτ!

πφφφφιτ!

Χαχχαχαχχαχα Μουμουκα ελιωσα με το σχολιο σου χαχαχχαχχαχα εγω το εκανα το θαυμα μου η ο αντρουλης μου ο οποιος μου λεει ε ας κανουμε ελευθερα μηπως θα κατσει με την μια:confused: ε μαντεψε λοιπον....... Ε ναι εκατσε με την μια!!!! Θα γινω παλι μαμα τοπιστευεις;;;;;;;

Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το αγορινι μου καλος δεν ειναι; Τον ρουφαω ανελεητα στα φιλια δενντο συζητω! Τωρα για το σπορι..δεν το περιμενα ουρανοκατεβατο ηρθε...καλοδεχουμενο και ευχομαι να πανε ολα καλα..τωρα κανω υπομονη ως την αλλη Τεταρτη να ακουσουμε την καρδουλα με το καλο!!!

Ευχομαι ψυχη μου συντομα στην αγκαλιτσα σου ενα γλυκο ολοδικο σου μωρακι που τοσοοοοο αξιζειςςςς!!!! :)

Να ξερετε σας αγαπω πολυ ολες, δεν σας ξεχνω ποτε και παντα θα σας ευχαριστω για ολα οσα εχουμε μοιραστει!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αχαχαχ αγγελικουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι!μπραβο με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο κουκλιτσ αμου!!!!!!μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ν αεχεις !ελενη τα λεφτα πονεμενη υποθεση κι εγω για αισθητικο θα ηθελα,,,τα εκοψα σχεδιον ολα αποτομα ...τι να πεις...οτι μπορεις κανεις μονος σου...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Τι κανεις Κισσα?

Εγω μωρε θελω να παω για αποτριχωση, ξυραφι δε βαζω εδω και χρονια. Τα μανικιουρ και τα πεντικιουρ τα κανω μονη μου, εχω κοψει την αισθητικο σ αυτα.

Θελω ομως και να ψωνισω καλλυντικα...ουφ!! Εσεις τι κρεμες χρησιμοποιειτε ρε παιδια? Εγω δοκιμασα μια της Ντεκλεορ και ειναι πολυ καλη!

Eleni

bd5c7983f7.png

Χαχχαχαχχαχα Μουμουκα ελιωσα με το σχολιο σου χαχαχχαχχαχα εγω το εκανα το θαυμα μου η ο αντρουλης μου ο οποιος μου λεει ε ας κανουμε ελευθερα μηπως θα κατσει με την μια:confused: ε μαντεψε λοιπον....... Ε ναι εκατσε με την μια!!!! Θα γινω παλι μαμα τοπιστευεις;;;;;;; μπραβο Αγγελικουλα μου! συγχαρητηρια κοριτσαρα! πολυ χαρηκα οταν το ειδα! να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη κι ενα γερο παιδακι.. (στειλε μπεπεδοσκονη..ξερεις ....)

Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το αγορινι μου καλος δεν ειναι; κουκλακος ειναι!!! Τον ρουφαω ανελεητα στα φιλια δενντο συζητω! Τωρα για το σπορι..δεν το περιμενα ουρανοκατεβατο ηρθε...καλοδεχουμενο και ευχομαι να πανε ολα καλα..τωρα κανω υπομονη ως την αλλη Τεταρτη να ακουσουμε την καρδουλα με το καλο!!! με το καλο !!

Ευχομαι ψυχη μου συντομα στην αγκαλιτσα σου ενα γλυκο ολοδικο σου μωρακι που τοσοοοοο αξιζειςςςς!!!! :)ευχαριστωωωω!!!

Να ξερετε σας αγαπω πολυ ολες, δεν σας ξεχνω ποτε και παντα θα σας ευχαριστω για ολα οσα εχουμε μοιραστει!! κι εμεις σ'αγαπαμε....!!

αχαχαχ αγγελικουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι!μπραβο με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο κουκλιτσ αμου!!!!!!μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ν αεχεις !ελενη τα λεφτα πονεμενη υποθεση κι εγω για αισθητικο θα ηθελα,,,τα εκοψα σχεδιον ολα αποτομα ...τι να πεις...οτι μπορεις κανεις μονος σου...κισα! συγκεντρωσου!!! βαλε την κισοκορη να σε ξεπουπουλιασει!! χι χι χι χι

καλημερα ......!!!

τι κανετε?

Κισακο πως παμε? θα ρθει ο παιδαρος?

που ειναι τα αλλα τα κοριτσια?

ελατεεεεεεεεεε!!

Α οι εγώ μπικίνι αποτρίχωση. Νύχια χτιστα έκανα επειδή τα τρω ω αλλά εχω βα ρα κάνω3 μήνες φαντάρου και τα κάνω από τσ 18 μου. Εγώ έβαζα vichy. Τώρα βάζω nivea όταν θυμάμαι.χτες πονούσα μέχρι τις 3.30 σπό κάτω, η μέση, η κοιλιά,συσπασεις τώρα είναι. Καλύτερα. Έχουμε εμβόλια σημερα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχαχ αγγελικουλιιιιιιιιιιιιιιιιιι!μπραβο με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο κουκλιτσ αμου!!!!!!μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ν αεχεις !ελενη τα λεφτα πονεμενη υποθεση κι εγω για αισθητικο θα ηθελα,,,τα εκοψα σχεδιον ολα αποτομα ...τι να πεις...οτι μπορεις κανεις μονος σου...

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις τον αντρα της ζωης σου :) εσυ που εισαι πιο εμπειρη για πες τι γινετε με τα δυο; Ειναι next level? περνεις αγκαλιτσα την μικρη; Εμενα στην αρχη μου ειπε οχι ο γιατρος αλλα οπως καταλαβσινεις αυτο δεν γινετε παντα παρολο που εχω την μαμα για βοηθεια! Σου λεει κατι η μικρη; Εχει καταλαβει;

Αγγελικη με το καλο και το δευτερο! Θελεις κορη αυτη τη φορα?

Ποτε το μωρακι? Φανταζομαι γυρω στο Νοεμβριο, Σκορπινακι..:cool:

Ευχαριστω πολυ Ελενακι ευχομαι με το καλο και στα δικα σου :) η αληθεια ειναι πως θα τπ ηθελα παρα πολυ αλλα γερο να ναι κ οτι θελει ας ειναι!!! Πητ εχω 25 Σεπτεμβριου αλλα επειδη θα ειναι καισαρικη λογω προηγουμενου τοκετου θα γεννησω με το καλο γυρω στις 15 Σεπτ οποτε παρθενακι!!

καλημερα ......!!!

τι κανετε?

Κισακο πως παμε? θα ρθει ο παιδαρος?

που ειναι τα αλλα τα κοριτσια?

ελατεεεεεεεεεε!!

Καλημερα μουμουκααααααααα με θελετε κι εμενα στην παρεα σας; :tongue::tongue::tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...