Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Geia sou Kisha! Pws paei h egkumosunh?

Ti glukaki kale? Egw pantws lew kalytera to souvlaki-kalamaki kotopoulo para to santouits nomizw einai pio elafry!

Exw ena filo pou prospathei na sampotarei thn uperprospatheia mou kai apo tote pou arxisa diaita mou stelnei syntages me sokolata! Oti thelisete koritsia exw syntages kolash!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε μπηκα να σας πω μια καλημερα εγω ολα καλα ακομα κραταω γερα τελικα μαλλον καλοβολευτηκε η μπουμπουκα και δεν θελει να βγει χιχιχιχιχι αν δεν καταφερω να μπω πριν την Δευτερα θα τα πουμε οταν γυρισω σπιτι φιλακιαααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε μπηκα να σας πω μια καλημερα εγω ολα καλα ακομα κραταω γερα τελικα μαλλον καλοβολευτηκε η μπουμπουκα και δεν θελει να βγει χιχιχιχιχι αν δεν καταφερω να μπω πριν την Δευτερα θα τα πουμε οταν γυρισω σπιτι φιλακιαααααααααααα

Minaki me ena pono eyxomai!!:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

καιρό εχω να σας μιλήσω.

Σας ευχαριστώ πολυ πολυ για τις ευχές να είστε ολες καλά και να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

Μινάκι με το καλό να υποδεχτεις την μπεμπούλα σου. Να πάνε όλα κατευχην και να γυρίσετε γρήγορα σπιτάκι σας.

Κισομπεμπη μας εσυ περιμενε λίγο ακόμη!!

Ριτακιιιι φιλια πολλαααααα και εχεις απολυτο δίκιο δεν χρειαζεται να σκαμε για την δουλεια, εγω δεν το κατάφερα βέβαια οσο δουλευα δυστυχως....

Ελενη καλως ήλθες και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε νοιωθωωωω και εγω ξεκίνησα σήμερα αλλά θέλω αρκετά να χάσω, αντε καλή μας δύναμη.

Ξανθουλα, Μαπακι, Μουμακι και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσάκια μου πολλα πολλα φιλια.

Οποια μάθει για το Μινάκι ας μας ενημερώσει.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλησπερα κοριτσια!!

Τονια σ ευχαριστω, ελπιζω οτι θα τα χασω τα κιλα ευκολα, ηδη

εχω χασει δυο!

Λεω να χασω αλλα 4 ακομα.

Σημερα δεν ειμαι κεφατη, μας τρακαραν το αμαξι χτες ενω ηταν παρκαρισμενο,

οποιος το εκανε φυσικα δεν αφησε σημειωμα και παει το αμαξακι μιας και δεν εχουμε λεφτα να το φτιαξουμε. Δε θα ανακαλυψω ομως ποιος το κανε...αν ειναι απο εδω απο τη γειτονια δηλαδη. θα φαει η μυγα σιδερο :mad:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγώ πηγα γιατρό κλειστόσ ο τραχηλος αλλά εχω πονακια κσι πονάει η μέση μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

NA SAI ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ενω στη μικρη δεν ειχα τιποτα και με το που με επιασαν πονακια μετα απο λιγο γεννησα,τωρα πονακαι εχω αρκετο καιρο,απλα σημερα με ταραξε η μεση...ολη μερ αποναει.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

to kefalaki ψηλα ακομη...ημαια με"ειδε¨απ οκατω δνεειναι και πολυ ψηλα αλλαο τραχηλος κλειστος...αναμενουμε,παθρνω και το χαπι πλεον μισο ανα 6ωρο,ο μικρος εινια 2800...δε νομιζω ν ατον βγαλω τον ιανουαριο...αλλα θ αδειξει!ναι ερημιες τις εφαγαν οι δουλειες τι ς τσουπρες...?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...