Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

EDV BYSSINAKI POY NA MAI...ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟΗ ΜΙΚΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ Τ ΑΔΟΝΤΙΑ ΠΙΑΑΑ1ΕΣΕΙ ςΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕ?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

egv efga ολα τα γλυκα και δεν εχω τιποτα να φοβηθω...μεχρι να ξαναγεμισω τα ντουλαπια με αποθεματα σοκολατας!χιχιχ!καλημερουδιαααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα παρεακι και στους μουσαφιραιους μας !

καλα επαθα κοκο-μπλοκο ....μπαινω...βλεπω αγνωστες φυσιογνωμιες...λεω ΟΚ ..αλλου μπηκα...ξαναμπαινω....ξανα-μανα αγνωστες φυσιογνωμιες :tongue:

μετα καταλαβα πως εχουμε μουσαφιραιους :tongue:

τι κανετε κοπελιες???

ζεστη και σημερα εεε??...Ουφφφ εσκασα :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερα παρεακι και στους μουσαφιραιους μας !

καλα επαθα κοκο-μπλοκο ....μπαινω...βλεπω αγνωστες φυσιογνωμιες...λεω ΟΚ ..αλλου μπηκα...ξαναμπαινω....ξανα-μανα αγνωστες φυσιογνωμιες :tongue:

μετα καταλαβα πως εχουμε μουσαφιραιους :tongue:

τι κανετε κοπελιες???

ζεστη και σημερα εεε??...Ουφφφ εσκασα :tongue:

αστα..κι εγω σημερα εχω ανοιξει και πορτα και παραθυρο να κανει λιγο ρευμα..δεν την παλευω αλλο!

ουφ... τι νεα Μαρακι?

κι εγω το παθα χθες το σοκ με τα κοριτσια... αλλα αντι αλλων διαβαζα... αχ χα χα

και λεω ποτε προλαβανε... μετα καταλαβα οτι ηταν περαστικες!

αστα..κι εγω σημερα εχω ανοιξει και πορτα και παραθυρο να κανει λιγο ρευμα..δεν την παλευω αλλο!

ουφ... τι νεα Μαρακι?

κι εγω το παθα χθες το σοκ με τα κοριτσια... αλλα αντι αλλων διαβαζα... αχ χα χα

και λεω ποτε προλαβανε... μετα καταλαβα οτι ηταν περαστικες!

κάψες κ εσυ μουμουκα εεε???...αντε ρε γμτ ΠΟΤΕ θα ερθουν τα Χριστουγεννα να δουμε λιγο κρυο??? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:...να ερθει και ο Σαντα :tongue:

καλα σου λεω εκαψα εγκεφαλο...δεν καταλαβαινα τι διαβαζω...:tongue:

γουατς απ Γιαδικιαρογλου???

ολα ΟΚ?:tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

καλησπέρα κούκλες :) τι κάνετε;

και εγώ το ίδιο έπαθα κορίτσια :?: μπαίνω βλέπω άγνωστα ονόματα.... μπά λεω κατι λάθος πάτησα... κοιάζω καλήτερα και μετα κατάλαβα τι παίζει... σκάλωσα σας λέω... :lol::lol:

κανένα νέο έχουμε;

Εμείς εδώ στα ίδια. Στη δουλειά έχουμε πολύ μουρμούρα αλλά δεν πολυ ασχολούμε προσπαθω να είμαι ήρεμη άλλωστε ότι είναι να γίνει θα γίνει, δεν θα χαλάω εγω τη ζαχαρένια μου για να τα οικονομάνε μερικοί, ούτε θα σπαω το στομάχι μου... Σήμερα, για να παρετε μια γεύση, έναν συνάδελφο μετά από έναν βαρβάτο τσακωμό με το μεγάλο αφεντικό, τον πήγανε στο νοσοκομείο (2 η φορα σε 6 μήνες, έχει καρδιά) . Ευτυχώς μάθαμε οτι είναι καλά.

Μετά από αυτό που πέρασα (με το μωρό) κατάλαβα πως δεν έχει νόημα να στεναχωριόμαστε με τίποτα! το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή και να είμαστε καλά στην υγεία μας, εμεις και οι άνθρωποι που αγαπάμε. Εχουμε χάσει το νόημα, δυστυχώς...

δεν είναι καμία μέσα :-(:sad::-(

ελπίζω να σας πετύχω κάποια στιγμη.

Μινάκι, δεν ξέρω αν θα σε πετύχω, αν όχι εύχομαι με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μπουμπουκάκι σου:D

Κισσάκι, εσύ περίμενε λίγο ακόμα, ναι;

Φιλάκια σε όλες :D:D:D

axaxa ι εμεννα μου αρεσει το κοκο μπ΄λοκο!!!!ριτακι μου κουραγιο ...δεν αξιζει να χαλας τη ζαχαρενια σου γι α κανενααααα!ελενη μπραβο γιατο ολοκληρο κιλο.εγω εφαγα ενα σαντουιτς-μην αρχισουε τα σουβλακαια καλαμακια ελεος! και εαν γλυκακιιιι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...