Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μπονζουριααααααααααα :D

τι κανουμε?

Σουλα συλληπητηρια ...να ζησετε κ να τον θυμαστε με αγαπη!!!

Κισα θα βαλεις κανα κ@λο κατω...αντςε μην ερθω εγω επανω :tongue::tongue::tongue:

9 δοντια???....ατσαααααα???...ετοιμη για μπριζολα στα καρβουνα το Ηλιανακι !!!.....αντε κ στα 32 :tongue::D:D:D

Μαριεφηηηηηηηη....θελω ηθικο ανεβασμενοοοοοοοοοοοο !!!:cool:

και τωρα μια χαρα εισαι...ακους εκει?! εχεις 2 υπεροχα πλασματα !!!

ΟΚ δεν μπορω ακριβως να πω πως σε καταλαβαινω (που λειπει ο χαμπυ σου)...θα ηταν κουταμαρα να πω πως σε καταλαβαινω....ομως ολα γινονται για καποιο λογο και στη συγκεκριμενη περιπτωση να κανεις το σταυρο σου που εχει δουλεια....κ ας ειναι μακρια...θα ερθει....καλα ταξιδια να εχει ο ανθρωπος.....οπλισου με υπομονη και ψυχραιμια :D

κ ασε τις ευχαριστιες κ τα τυπικα....χαρα μου!!! ;):D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριαεφη μου καλημερα κοριτσακι μου δυστυχώς ειναι δυσκολοι οι καιροι και πρεπει να κανουμε ολοι υπομονη. Το να λειπει ο συντροφος σου ειναι δυσκολο αλλα ειναι για το καλο ολων σας. Απλα καταλαβαινω οταν λειπει το στυριγμα σου ειναι δυσκολο. Μπαπουλακι μου καλημερααα

NM1Mp2.pngcNIHp2.png

481640egvd6cm8o5.gif

αυτο που εχω να σας συμβουλεψω ολες σας ειναι να ειστε γροθια με τους αντρες σας κ να μιλατε να συζητατε αληθινα οτι σας απασχολει να κανετε αγκαλιες κ να μην χαλιεστε με μικρα πραγματακια που δεν εχουν πραγματικη αξια!

να τους προσεχετε ειναι στηριγμα!

καλημερα κοριτσι γλυκο κουταλιου !

Μαρακι μου ετσι ειναι οπως τα λες !!!

Διαφημίσεις

Χελοου Χελοου σε ολες

Μαρια εφηηηηηη μην χανεσαι κοριτσακι μου, είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη τα παιδάκια σου αλλά να χαίρεσαι γι'αυτα που έχεις τα παιδια σας και την υγεια σας.

Ασε που ανανεώνεσται βρε χαζούλι...οταν γυρίσει το στεφάνι σου από τα ξένα σε βλέπω για 3ο χαλαρααααα... αν εννοεις τι εννοοω.. να πούμε καμια μαμακία να το ελαφρύνουμε λίγο. Φιλια πολλά.

Μαπακι, Βυσσινακι, Σουλιτσα, Κισακι και λοιπη ομάδα φιλια φιλια πολλα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

σε τσακωσααααααααααααααα :tongue:

φφφ....φφφ....1....2......1....2 ΟΒΕΡΡΡΡΡ Τονιαααααααα :D

τι κανεις παιδι???

πες τα νεα σου

ο μικρος????

Αν και λιγο καθυστερημενα (Ξανθοπουλου προσεξε τι θα πεις) Μαρια Εφη κανε κουραγια φιλεναδααααα!!!!! εχεις 2 ζουζουνια θα περασει ο καιρος γρηγορα θα δεις

Σουλα συλληπητηρια για τον μπαμπα σου! να ειστε γεροι και καλα να τον θυμοσαστε!

Τονινο τι κανεις αγαπηηπηπηπηπηπηπη???

Βυσσινακι πως πανε τα γλυκα και οι ζυμες?

εγω καλα..χαιρομαι που ειναι παρασκευη αν και πηζω απιστευτα!

σας φιλω

καλο σαββατοκυριακο να εχετε

Κισακο γιορταζεις σηεμρα ή μου φαινεται!?!?? Χρονια πολλααααααα!!!!!

Να χαιρεσαι την γιορτη σουουουου!!!

ου ου ου ου ου ου

φιλιααααααααααααααααααααααααα

Αν και λιγο καθυστερημενα (Ξανθοπουλου προσεξε τι θα πεις) Μαρια Εφη κανε κουραγια φιλεναδααααα!!!!! εχεις 2 ζουζουνια θα περασει ο καιρος γρηγορα θα δεις

εγω απλα σφυραω και καλα αδιαφορα......:tongue::tongue::tongue:

Σουλα συλληπητηρια για τον μπαμπα σου! να ειστε γεροι και καλα να τον θυμοσαστε!

Τονινο τι κανεις αγαπηηπηπηπηπηπηπη???

Βυσσινακι πως πανε τα γλυκα και οι ζυμες?

εγω καλα..χαιρομαι που ειναι παρασκευη αν και πηζω απιστευτα!

σας φιλω

καλο σαββατοκυριακο να εχετε

Κισακο γιορταζεις σηεμρα ή μου φαινεται!?!?? Χρονια πολλααααααα!!!!!

Να χαιρεσαι την γιορτη σουουουου!!!

ου ου ου ου ου ου

φιλιααααααααααααααααααααααααα

α ναι ρε συ γιορταζει η Κισσα μας!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!! Οτι επιθυμεις κοριτσαρα παντα με υγιεα...με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μπεμπε Νο2 :D:D:D

Γιαδικιαρογλου...πολλες απουσιες βλεπω....σου κλεψα το τεφτερι:tongue::tongue::tongue:

καλο σ/κ να εχετε τσουπρες

Καλησπέρααααα,

Κισακι πολυχρονη, να εισαι γερή, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό ο μπεμπάκος.

και οσες εχετε Κατερινες να τις χαίρεστε.

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου?

Εγω εδω στο τρέξιμο, γιορτάζει το στεφάνι μου αύριο και είπα μιας που βγήκα στην σύνταξη και εχω χρόνο να φτιάξω εγω τα γλυκά. Γενικώς αυτή την περίοδο την εχω δει κάπως με την κουζίνα...

Εσεις τι κάνετε?

Μαπακι μου χθες δεν το ειδα καν το μυνημα σου, νομιζα οτι δεν ήταν κανεις μέσα και εκλεισα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια πραγματικα να ειστε ολες καλα με τα λογια σας.σας ευχαριστω παρα πολυ.

kisha χρονια πολλα και να μην κουραστεις σημερα.εχεις μια μανια να μην καθεσαι ησυχη.

φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια

να περασετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο.

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Ουου κοριτσακια μου τι κανετε καλα? Κισακοο χρονια μας πολλα για χτες να μας χαιρονταιι. Και καλη λευτερια κοπελα μου! Καλε θα βαρεσουμε διαλυση που ειστε καλε αντε να συντονιζομαστε σιγα σιγα. Χρονια πολλα σε στελλες και στελιους.

NM1Mp2.pngcNIHp2.png

481640egvd6cm8o5.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ευχαριστω πολυ για τις ευχε ςκουκλιτσεςτονινο να χαιρεσαι τον αντρα σου!

στη γιορτη πολυ ησυχα,ημικρη ειναι μι αγλυκα τον τελευταιο καιρο!πολυ καλο παιδι!αλλαπολυ ζωηρη!και πολυ τρυφερη!και αγαπαει πολυ τα ζωακια! ω ναι!

παρασκευη ηρθαν οικογενεια και φιλοι σπιτι,σαββατο πηγα σε μια φιλη που στολισε και ξετρελαθηκε η μικρημ,εμεις στολιζουμε μεσα δεκεμβρη ισως τωρα λιγο νωριτερα,και κυριακη πηγαμε βολτα στο κεντρο μετα γαι φαι και μετα την πηγα σε κατι γενεθλια ενος τετραχρονου,κωλο δε βαλαμε κατω!και χτες βραδυ ειδα τα στρουμφακαι την ταινια,τη συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κισακι χρονια πολλά!!

εδω και 3 μερες ειναι επιτελους στο σπιτι τους, η μικρη και η αδελφη μου!! τελος καλο ολα καλα λοιπον! ευαριστουμε και παλι για το ενδιαφερον σας και για τις ευχες σας οι οποιες πραγματικα επιασαν τόπο φιλιά σε όλες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...