Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουκι ασε τις μ........................... και τα τεστ και κανε αιμα θα φας ξυλο στο τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

καλε μην την μαλλωνεις δικη μου ιδεα ηταν το τεστ :P το ειπα γιατι αλλο να τρεχει για αιμα και αλλο το τεστ που γινεται σε 2 λεπτα! Φυσικα και αν κανει τεστ μπορει να χρειαστει και χωριακη σε περιπτωση που δεν δειξει αλλα με 2 μερες καθυστερηση θα δειξει!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

εεεεε η μουμου ειναι χειροτερη ετσι?????

το νού σου...στα χναρια της εισαι :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

καλε μην την μαλλωνεις δικη μου ιδεα ηταν το τεστ :P το ειπα γιατι αλλο να τρεχει για αιμα και αλλο το τεστ που γινεται σε 2 λεπτα! Φυσικα και αν κανει τεστ μπορει να χρειαστει και χωριακη σε περιπτωση που δεν δειξει αλλα με 2 μερες καθυστερηση θα δειξει!

καλε ναι αλλα αυτη λεει να το παρει σημερα και να το κανει αυριο η τρελη γιαυτο την μαλωνω!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Μωρέ μη την ξεσηκώνουμε την μπουκίτσα μπορεί μετα να στενοχωριθεί τουλάχιστον ακόμα είναι ψυχραιμη...

τουλαχιστο θα ξερει συντομα και δεν θα ονειρευεται αδικα αυτο θελω να πω ρε κοριτσιαααααααααααααααααααα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Α δούλεψε!1 τα κατάφερα...

καλε τι ωραια φωτοοοοο !!!!! :D:D:D

τι κουκλακι ειναι αυτο????....να σου ζησει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ακριβώς, καμια φορά τα συμπτώματα ξεγελούν. Βλεπεις είναι σχεδον ίδια με της ακατανόμαστης. Αλλα ειναι καλύτερα να ξέρεις. Να φανταστειτε εγώ που δεν υπάρχει περίπτωση φυσιολογικής σύλληψης και πέρσι τον Σεπτέμβρη ειχα καθυστέρηση 2 μήνες. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά μετά παιδιά το πίστεψα και πήγα στον 1 μήνα σίγουρη η κυρια και έκανα χοριακή. Φυσικά αρνητική.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

τουλαχιστο θα ξερει συντομα και δεν θα ονειρευεται αδικα αυτο θελω να πω ρε κοριτσιαααααααααααααααααααα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες

ψυχραιμη ειμαι παντα δεν απογοητευομαι κοπελαρες μου...απλα νιωθω οτι δεν ειμαι με αυτα τα υγρα..λοιπον για να μην σας πρηζω θα περιμενω μεχρι το βραδυ να δω τι θα γινει αν θα ερθει αιμα κανονικο και αυριο κανω οτι να ναι χοριακες τεστ τα κανω ολα αν δεν ερθει κανονικα ....

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...