Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλησπέρα,

βυσσινάκι σε ευχαριστώ και καλως ήρθες, η ώρα η καλή:). Οσο για τρέλα έχουμε μπόλικη αν και εγώ δεν είμαι στα καλήτερά μου αυτή την εποχή. Το παλέυω όμως.

Μουμου μη με μαλώνεις :-(δε σε μαλωνω καλεεεε!!!!! εδω παμε κατευθειαν στο ξεμαλλιασμα δεν εχουμε μεση λυση! (ετσι ενημερωτικα.... ) :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυριο θα πιούμε καφέ παρεούλα :wink:

Φιλιά.

καλησπερα. οριστηκε νεα ημερομηνια ... αυριο εισαγωγή και παρασκευή χειρουργειο. τονια μου το εκτιμώ παρα πολύ που μασ σκεφτεσαι. και όλα τα κορίτσια! σας ευχαριστούμε ..και η αδελφη μου αν και δεν σας ξερει της ειπα οτι θα εχει τις ευχες σας και ευχαριστει..

βυσσικάκι καλως ήλθες στην τρελοπαρέα.. δε ειμαστε στα πανω μας αυτο τον καιρο αλλά θα συνελθουμε :)

ριτάκι μου πως εισαι?? Σε φιλώ

Με το καλο Εμακι..να πανε ολα καλα!!!!!!!

καλά είμαι Εμάκι, το παλέυω..

Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια για τη μικρή.

Ριτακιιιιιιι *αγκαλια* τι κανεις αγαπηηηηη?!?!?!?

Καλημερα....ερχοναι χιονια...βγαλτε μποτες,σκελεες,φανελες,κασκολ,σκουφια.....

και αν δεν εχετε....τυλιχτειτε με το παπλωμα...

ου ου ου

τι κανετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαστε μανα και κορες ειπαμε η μεγαλη σιγουρα ειναι καλα η μικρη οσο κουνιεται καλα ειναι κι αυτη χθες το βραδυ με επιασε το στομαχι μου και με ταραξε στο κλωτσιδι το θηριακι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

μπονζουρρρ...μπονζουρρρρρ :D

καλως ορισες βυσσινακι :D

Εμυ μου ευχομαι ολα να πανε καλα...και θα πανε !!!!....σας σκεφτομαι;)

Κισααααααα που σαι ωρεεεεεε???...ολα καλα ε?

μπραβο ...και το νου σου...χαλαρα με τη δουλεια εε ;)

Ριτακιιιιιιιιιιιι γιουχουυυυυυυυυυυυ:tongue:

το κλεισαμε το ταττου???...:tongue:

φιλιιι μεγαλοοο και αγκαλιαααα (((((((((((((((((Ριτακι))))))))))))))

Γιαδικιαρογλου???

ολα ΟΚ?

Συνταξιουχα (μαιμου)?:tongue: τι κανεις? ο μικρος?

Ξανθη μου τι κανουν τα τεκνα σου?

Μινακιιιιι...χαλοοοοοοοοοοοοοο ολα ΟΚ?

Εκανε εμφανιση το Τζουλακι?!!! καλη αρχη με τα μαθηματαααα....ολα καλα?

το μπεμπε???????..θα το παιρνεις μαζι στο σακκιδιο?:tongue::tongue::tongue:...αμ θες σου κανω μπειμπι σιττινγκ...ευκαιρια να κανω κ ενα ταξιδακι στα ΛονδινΑ :tongue:

οι υπολοιπες γουερ αρ γιου ωρεεε???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Μπαπακι μου καλως σας βρηκα καποια στιγμη θα σε χρειαστω να μου βγαλεις μια διατροφουλα να την κανω πριν το γαμο χεχεχε ειμαι μια μικρη γουρουνιτσα χαχαχαχα. Μινακι μου τό σπορακι σου ζωηρουτσικο

NM1Mp2.pngcNIHp2.png

481640egvd6cm8o5.gif

Ξανθουπουλου εμφανιστηκες?? επιτελους???θες να πας και στα Λονδινα?!?!!? θα ρθω κι εγωωωω!! χι χι χι χι

Μινακι, σε βλεπω με 2 κορες να τρεχεις πανικοβλητη..την μικρη σου την βρισκω τρελο ζουζουνι!

Βυσσινακι..μαζεψου..εχουμε γαμους!!!

εγω εχω κεφαλοπονο...

Διαφημίσεις

Ξανθουπουλου εμφανιστηκες?? επιτελους???θες να πας και στα Λονδινα?!?!!? θα ρθω κι εγωωωω!! χι χι χι χι

Μινακι, σε βλεπω με 2 κορες να τρεχεις πανικοβλητη..την μικρη σου την βρισκω τρελο ζουζουνι!

εγω εχω κεφαλοπονο...

εχω κλεισει και θεση στο τρελοκομειο μια σουιτα τρελα σας λεω...

πηγα χθες και εσκασα 100 ευρουλακια για πυτζαμουλες για το νοσοκομειο μια τρελα με κορδελα να δω τι θα κανουμε ετσι που φευγουν τα ρημαδια:confused::confused:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μπαπακι μου καλως σας βρηκα καποια στιγμη θα σε χρειαστω να μου βγαλεις μια διατροφουλα να την κανω πριν το γαμο χεχεχε ειμαι μια μικρη γουρουνιτσα χαχαχαχα. Μινακι μου τό σπορακι σου ζωηρουτσικο

Εεεεεππππ....βρηκα πελατακι?!!!!!!:tongue:

ετοιμη ειμαι ....τοι θες εδω ;)

εγω εχω κεφαλοπονο...

χαχαχαχχαχα καλημερααα !!!

και ΛονδιΝΑ θελ και ΠαρισιΑ...ή μηπως θα ταντιστει ο μεσσιε Σαρκοζι?...ασε παλι καλα που ειναι στα Λονδινα η Τζουλη ...και δεν ειναι καμια γερμανια....δεν πηρα κ την Ανγκελα για χρονια πολλα....κ αμα εμφανιζομουν ετσι θα μου την ελεγε ασχημα :tongue::tongue::tongue:....

αστα βυσσινακι με τρελενει ωρες ωρες δεν ησυχαζει καθολου.....

χαχαχαχαχχαχαχαα....εχει δειξει χαρακτηρα απο τωρα η μπαμπα εε???:tongue:

100 ευρω πωπω ρε συ πολλα ειναι!!:-S

Αστα μουμου εχω παρει αρκετα κιλα και ειμαι και πανυψηλη ρε παιδι μου 1.53 με τα χερια στην αναταση χαχαχα

καλα μη λες στη μουμου για υψος....και προπαντως ΜΗ την ρωτησεις ποσο υψος εχει!!! ...για το καλο σου το λεω :tongue::tongue::tongue:

εχω κλεισει και θεση στο τρελοκομειο μια σουιτα τρελα σας λεω...

πηγα χθες και εσκασα 100 ευρουλακια για πυτζαμουλες για το νοσοκομειο μια τρελα με κορδελα να δω τι θα κανουμε ετσι που φευγουν τα ρημαδια:confused::confused:

ατσα το Μιανκι??? τι πυτζαμουλες πηρες?...ζαρτιερες πηραμε???:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ατσα το Μιανκι??? τι πυτζαμουλες πηρες?...ζαρτιερες πηραμε???:tongue::tongue::tongue:

οχι εχω 2 ζαρτιερες και η πιτζαμουλες ειναι ομορφουλες με κουμπακια μπροστα για τον θηλασμο :tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...