Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν μου ερχεται κατεβαινουν ροζ και μετα κοκκινο αλλα μου ερχεται παντα στην μερα που τα περιμενω αντε 2 μερες νωριτερα καμια φορα...τωρα αργησαν δυο μερες και λεω μηπως κρυωσα γι αυτο αντι ροζ ειναι καφε....θα περιμενω να δω σημερα αν θα κατεβει κανονικα αιμα...δεν ειναι πολλα μονο στο χαρτι τα βλεπω οταν σκουπιζομαι αν δεν ερθει σημερα κατι γινεται...δεν ειναι φυσιολογικα

μπουμπουκι μου εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

οταν μου ερχεται κατεβαινουν ροζ και μετα κοκκινο αλλα μου ερχεται παντα στην μερα που τα περιμενω αντε 2 μερες νωριτερα καμια φορα...τωρα αργησαν δυο μερες και λεω μηπως κρυωσα γι αυτο αντι ροζ ειναι καφε....θα περιμενω να δω σημερα αν θα κατεβει κανονικα αιμα...δεν ειναι πολλα μονο στο χαρτι τα βλεπω οταν σκουπιζομαι αν δεν ερθει σημερα κατι γινεται...δεν ειναι φυσιολογικα

Να πώ εγώ κάτι χαζό? Κανένα τεστ εγκυμοσύνης υπάρχει στο σπίτι? Θέλω να πώ αν υπάρχει με 2 μερες καθυστέρησης πιστεύω οτι θα δείξει εμενα την αλλη φορα με 1 μερα καθυστερηση κ εδειξε κανονικα. Όχι τίποτα αλλο να ξέρουμε τι μας γίνεται βρε παιδάκι μου... εγω θα έκανα πάντως..τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω πάνω στην ώρα μπήκα. Boukie πήγαινε κάνε χοριακή, συνήθως τα υγρά στο χρώμα που περιγράφεις παραπέμπουν σε εγκυμοσύνη. Δεν θέλω ούτε να σε αναστατώσω ούτε να σε ξεσηκώσω αλλά κάνε μια χοριακή.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Πωπω πάνω στην ώρα μπήκα. Boukie πήγαινε κάνε χοριακή, συνήθως τα υγρά στο χρώμα που περιγράφεις παραπέμπουν σε εγκυμοσύνη. Δεν θέλω ούτε να σε αναστατώσω ούτε να σε ξεσηκώσω αλλά κάνε μια χοριακή.

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να δουμε μας αναστασωσε μεσημεριατικα!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Να πώ εγώ κάτι χαζό? Κανένα τεστ εγκυμοσύνης υπάρχει στο σπίτι? Θέλω να πώ αν υπάρχει με 2 μερες καθυστέρησης πιστεύω οτι θα δείξει εμενα την αλλη φορα με 1 μερα καθυστερηση κ εδειξε κανονικα. Όχι τίποτα αλλο να ξέρουμε τι μας γίνεται βρε παιδάκι μου... εγω θα έκανα πάντως..τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο..

τι να πω βρε κοριτσια θα παρω ενα και αν δεν ερθει μεχρι το βραδυ το πρωι με την αυγουλα θα το κανω εξαλλου θα ειναι η τεταρτη μερα καθυστερησης

xpcZp2.png

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να δουμε μας αναστασωσε μεσημεριατικα!!!!!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν σέβεται ούτε την κατασταση σου που δεν πρέπει να αναστατώνεσαι η μάνα

θα ζησω γιατρεεεε????:confused:

καλα εσενα θα παει το παιδι πανεπιστημιο...και εσυ δεν θα εχεις παει ακομα για χοριακη....

τς τς τς ....άλλη μουμου μας βρηκε !!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε παιδακι μου σε ενα φαρμακειο τουλαχιστον !!!...εγω στο λεω θα ανεβω πάνω και θα στο κανω (το τεστ) με το ζορι....αλλο σ/κ αγωνιας δεν ξαναπερναω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

μαιρη μου στην κατασταση σου εσυ πρεπει να εισαι ηρεμη...ασε με εμενα να λεω οτι βλακεια θελω και να σκαω τις υπολοιπες εσυ ηρεμια χαλαρωση...;);)

xpcZp2.png

τι να πω βρε κοριτσια θα παρω ενα και αν δεν ερθει μεχρι το βραδυ το πρωι με την αυγουλα θα το κανω εξαλλου θα ειναι η τεταρτη μερα καθυστερησης

Πάντως έχεις πολύ υπομονή. Μπράβο σου, εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα

καλα εσενα θα παει το παιδι πανεπιστημιο...και εσυ δεν θα εχεις παει ακομα για χοριακη....

τς τς τς ....άλλη μου μου μας βρηκε !!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε παιδακι μου σε ενα φαρμακειο τουλαχιστον !!!...εγω στο λεω θα ανεβω πάνω και θα στο κανω (το τεστ) με το ζορι....αλλο σ/κ αγωνιας δεν ξαναπερναω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εεεεε η μουμου ειναι χειροτερη ετσι?????

xpcZp2.png

μπουκι ασε τις μ........................... και τα τεστ και κανε αιμα θα φας ξυλο στο τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...