Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααααα Ριτακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!

ειλικρινα σε ΘΑΥΜΑΖΩ!!! φτου σου κοπελαρα μου!!!...και ξανα-μανα φτου σου!!!....είσαι παράδειγμα κοριτσι μου για όλες μας....και σου βγαζω οχι μονο ενα καπελο...!!! είσαι παλικαρι ...κα σιγουρα θα υπαρχουν στιγμες που θα εχεις σκαμπανευασματα...αλιμονο αν δεν ειχες....οπως ειπαν τα κοριτσια...ΕΔΩ ειμαστε !!!

το ξέρω Μαράκι μου και σας ευχαριστώ :-):smile::-)

εσενα θα σε χρειαστώ, λέω τον άλλο μήνα (που μου επιτρέπει η γιτατρός) να αρχίσω χορό πάλι :-) Ξέρω πως μόλις μπω σε αίθουσα και μου μυρίσει κο κολοφόρμιο θα νιάσω πολύ καλήτερα :-)

τα δικα μου νεα βαρετα:tongue:...δλδ τα ιδια και τα ιδια ....απο αυριο ο ΓΑΠ θα ειναι ελευθερος να κανει βολτες με το καννο του...το ποδηλατο του κλτ κλτ...και εμεις θα τρεχουμε για τα επομενα 100 χρονια Μαραθωνιο να μαζεψουμε τα ασυμαζευτα....βαλτε τα αθλητικα σας :tongue::tongue::tongue:

θα αντέξουμε όμως, θα τρώμε παστή σαρδέλα και ψωμί αυτοί που έχουν μάθει στο χαβιάρι θα έχουν πρόβλημα.

Μινάκι δέν μπορείς να κάνεις μόνη σου την ένεση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξέρω Μαράκι μου και σας ευχαριστώ :-):smile::-)

εσενα θα σε χρειαστώ, λέω τον άλλο μήνα (που μου επιτρέπει η γιτατρός) να αρχίσω χορό πάλι :-) Ξέρω πως μόλις μπω σε αίθουσα και μου μυρίσει κο κολοφόρμιο θα νιάσω πολύ καλήτερα :-)

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ με λες ΟΚ????

ο χορος ειναι το καλυτερο γιατρικο...ακομα κ απο το χρονο!!!

θα αντέξουμε όμως, θα τρώμε παστή σαρδέλα και ψωμί αυτοί που έχουν μάθει στο χαβιάρι θα έχουν πρόβλημα.

καλα μια χαρα ειναι η σαρδελααα.....για φαντασου ομως να γυρισουμεεε τοοοσο πισω που να χρειαστει να ραψουμε φουστανελα???!!!! χαχαχαχαχαχα

περαστικα μας...κ μετα λεμε οτι το δυσκολο στο σιδερωμα ειναι τα πουκαμισα....η πιετα να δεις!!!:tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχαχαχα

Μινάκι δέν μπορείς να κάνεις μόνη σου την ένεση?

λυθηκε παιδι μου αυτο...θα παω εγω να της τις κανω...θα παιξουμε το γιατρο....Ριτακι ερχεσαι????:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

καλε πως να την κανω μονη μου στον κ@λο??????? και δεν ειναι να βαλω τον αντρα μου θα λιποθυμηση μολις του το πω χαχαχαχχα

χαχα ναι είναι λίγο δύσκολο σε αυτό το σημείο. και ο δικός μου όταν έκανα τις ενέσεις ψιλοφοβάταν.

άντρες παιδί μου λιγόψυχοι:-)

λυθηκε παιδι μου αυτο...θα παω εγω να της τις κανω...θα παιξουμε το γιατρο....Ριτακι ερχεσαι????:tongue::tongue::tongue:

Μέσα! θα μου κάνει καλό το ταξιδάκι. Μινακι έχετε καλό καιρό εκεί ή να πάρουμε παλτό

καλε πως να την κανω μονη μου στον κ@λο??????? και δεν ειναι να βαλω τον αντρα μου θα λιποθυμηση μολις του το πω χαχαχαχχα

χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα

σιγα μη λιποθυμησει....εκτος απο την ενεση θα κανετε κ αλλα.....τουρουρου ρου ρουυυυυ :tongue::tongue::tongue:

ταττου Ναιιιιι!!!!! ακούω ιδέες. έλεγα να κάνω μια τίγρη χαμηλά στοιν κοιλιά κοντα στο κόκαλο δεξιά που θα κάνει άλμα προς τα μέσα.

ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!

εγω εχω κολλημα με το σβερκο...λαιμο...πισω απο το αυτι...

και γνωμη μου μην την κανεις εγχρωμη....μετα απο λιγα χρονια θα θελει παλι περασμα....:cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα

σιγα μη λιποθυμησει....εκτος απο την ενεση θα κανετε κ αλλα.....τουρουρου ρου ρουυυυυ :tongue::tongue::tongue:

.

μμμμμμμμμ πολυ θα το ηθελε δεν λεω αλλα ο ερμος απο τον ιουλιο εχει να το δει και θα αργησει πολυ ακομα χαχαχαχχαχα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μμμμμμμμμ πολυ θα το ηθελε δεν λεω αλλα ο ερμος απο τον ιουλιο εχει να το δει και θα αργησει πολυ ακομα χαχαχαχχαχα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωχ! σας το εχει απγορέυσει ο γιατρός; χαρας την υπομονή σας.

ωχ! σας το εχει απγορέυσει ο γιατρός; χαρας την υπομονή σας.

μετα την αποκολληση κοπηκε μαχαιρι αστα.... αλλα για ποια υπομονη μιλας μου ερχεται να του αλλαξω τα φωτα αλλα εχε χαρηηηηη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μετα την αποκολληση κοπηκε μαχαιρι αστα.... αλλα για ποια υπομονη μιλας μου ερχεται να του αλλαξω τα φωτα αλλα εχε χαρηηηηη

σε νιώθω, εμάς μας είπε τίποτα μέχρι την περίοδο (40 μέρες περίπου) αλλά δεν το βλέπω να αντέχουμε:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...