Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Τζουλακιιιι που χαθηκες βρε κοριτσι, ελπιζω να τελειωσε το τρεξιμο και να σε ακουμε συχνοτερα. Να μου φιλησεις την μπουμπουκα.

Εμακι καλη επιτυχια αυριο στο χειρουργειο της ανηψιας σου. Πηγα εκκλησια σημερα και αναψα κερακι. Να μας ενημερωσεις αυριο.

Ελπιζω ολα τα κοριτσια μου να ειστε καλα. Φιλια πολλα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλη βδομαδα!

Ριτακι καλως μας ξαναρθες! δεν υπαρχουν λογια..... παρα μονο να ξερεις οτι ειμαστε εδω..κι ας μην γνωριζομαστε προσωπικα σ'αγαπαμε και ειμαστε διπλα σου!!!!

Μαζευτηκατε βλεπω σιγα σιγα??/

αιντε να δουμε!!!!

Καλημερα σε ολες!

μεγαλο φιλι στο Ριτακι... (σε καμια αλλη ετσι για τιμωρια!0

Ξανθοπουλου, εμφανισου!

Διαφημίσεις

καλημέρα.. και καλή εβδομάδα.

Καλημέρα σας....

Ριτάκι υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου να είσαι τόσο ήρεμη όσο φαίνεσαι από το μήνυμά σου....

Φιλιά πολλά σε όλες...

Ξανθή μου, δε νομίζω πως έχω κάποια ξεχωριστή ιδιότητα, όλοι τέτοια δυναμη που ούτε που το φανταζόμαστε. Και όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε αγαπάνε τότε γίνονται όλα ευκολότερα αρκεί να μην το βάλεις κάτω και να θέλεις να βοηθηθείς.

Αυτό που λέει η Τζούλι για την αόρατη κλωστή το νιώθω και γώ.Δεν έχουμε δει η μια την άλλη και όμως ξέρω πως έχω μερικές καλές φίλες... με εσάς έχω συζητήσει πράγματα που δεν τα έχω πει στην κουμπάρα μου που είμαστε μαζί από την Τετάρτη Δημοτικού.

ΕΛΑΑΑΑΑ Δεν θα πέσουμε πρωί πρωί!!!!

τι κάνατε ΣΚ τι κάνουν τα μωρά σας μικρά και μεγάλα?

Μινάκι πως πάει η μπουμπού;

Κισσάκι δεν πιστεύω να κουράζεσαι; θα έρθω Θεσ/κη και θα φας ξυλιές:-)

σωματικά είμαι παρα πολυ καλά, ψυχολογικά έχω σκαμπανεβάσματα αλλά δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω. Δεν προσπαθώ να βρώ το λόγο που έγινε όλο αυτό (αν και ποτε ποτε δεν μπορω να το αποφυγω) δέχομαι αυτό που μου είπε η γιατρός μου και προσπαθω να κοιτάω μπροστά. Η γιατρός μου με στήριξε πολύ.

κατα τα άλλα ψάχνω χρώματα να αλλάξω την κρεβατοκάμαρά μουκαι λέω να βάλω και κανένα τρελιάρικο φωτιστικό (από οταν μπήκαμε το ίχαμε αφήσει με το γλόμπο λόγω ασυμφωνίας άσπρο μίνιμαλ έλεγα εγώ μεκρύσταλα ο κώστας. Τωρα θα μου κάνει το χατήρι θα το εκμεταλευτω χιχιχιχι

σωματικά είμαι παρα πολυ καλά, ψυχολογικά έχω σκαμπανεβάσματα αλλά δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω. Δεν προσπαθώ να βρώ το λόγο που έγινε όλο αυτό (αν και ποτε ποτε δεν μπορω να το αποφυγω) δέχομαι αυτό που μου είπε η γιατρός μου και προσπαθω να κοιτάω μπροστά. Η γιατρός μου με στήριξε πολύ.

κατα τα άλλα ψάχνω χρώματα να αλλάξω την κρεβατοκάμαρά μουκαι λέω να βάλω και κανένα τρελιάρικο φωτιστικό (από οταν μπήκαμε το ίχαμε αφήσει με το γλόμπο λόγω ασυμφωνίας άσπρο μίνιμαλ έλεγα εγώ μεκρύσταλα ο κώστας. Τωρα θα μου κάνει το χατίρι θα το εκμεταλευτω χιχιχιχι

Καλημεραααααααααααααα Ριτακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!

ειλικρινα σε ΘΑΥΜΑΖΩ!!! φτου σου κοπελαρα μου!!!...και ξανα-μανα φτου σου!!!....είσαι παράδειγμα κοριτσι μου για όλες μας....και σου βγαζω οχι μονο ενα καπελο...!!! είσαι παλικαρι ...κα σιγουρα θα υπαρχουν στιγμες που θα εχεις σκαμπανευασματα...αλιμονο αν δεν ειχες....οπως ειπαν τα κοριτσια...ΕΔΩ ειμαστε !!!

μωρε μονο το γλομπο θα εκμεταλλευτείς???!!! καιρος για αλλαγες :tongue::tongue::tongue:....χιουμορακι ;)

την καλημερα μου σε ολο το παρεακι μας!!!

Τζουλακι μου το φιλι σου εληφθη....και ανταποδιδω:D

Γιαδικιαρογλου μερ ψαχνεις??? ου ου ου ου....εδωωωω ειμαιιιι....πιασε με αν μπορεις:tongue::tongue::tongue:....ειστε να παιξουμε κανα κυνηγητο?:tongue:

οι υπολοιπες τι νεα???

σκεφτομαι πολυ τη μαριαεφη μας....βρε Μαριωωωω δεβρω εξωωω παιδι μου!!! πως εισαι? τα παιδια???...ο αντρας σου?...καλα ταξιδια να εχει το παιδι!!!

τα δικα μου νεα βαρετα:tongue:...δλδ τα ιδια και τα ιδια ....απο αυριο ο ΓΑΠ θα ειναι ελευθερος να κανει βολτες με το καννο του...το ποδηλατο του κλτ κλτ...και εμεις θα τρεχουμε για τα επομενα 100 χρονια Μαραθωνιο να μαζεψουμε τα ασυμαζευτα....βαλτε τα αθλητικα σας :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Ναι προσπαθεί να με κάνει να νιώθω καλά, δεν ξερω τι θα έκανα αν δεν είχα τον άντρα μου δίπλα μου.

θα βρω να ξεσπάσω στους τοίχους στη διακόσμηση, στα μαλιά μου... όπου βρώ.

Εσύ πως είσαι; η μπέμπα;

Ναι προσπαθεί να με κάνει να νιώθω καλά, δεν ξερω τι θα έκανα αν δεν είχα τον άντρα μου δίπλα μου.

Εσύ πως είσαι; η μπέμπα;

αστα μαλλακια σου καλε τι σου φταινε?:tongue::tongue: ξεσπασε οπου νομιζεις απλα ξεσπασε

καλα ειμαστε κουκλα μου μεγαλωνει και περιμενω σε 2 βδομαδες να ξαναπαω γιατρο να δουμε πως πανε τα πραγματα με τον πλακουντα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μαριαααααααααααααααααααααααααααα εισαι εδω?????????????????

Βαζω το καπελο μου και σε κυνηγωωωωωωωωω

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα...τρελη κ εσυ!!! :tongue::tongue::tongue:

πφφφφ περιμενω την γυναικα για να μου βαλει την ενεση και δεν ερχεται απο τις 9 το πρωι περιμενω η δολια τι θα γινει θα μου σπασει τα νευρα σημερα

και γιατι δεν μαθαινεις να κανεις μονη σου τις ενεσεις παιδι μου????

να ερθω εγω???...αντι για κυνηγητο...θα παιξουμε το γιατρο....χωρις υποννοουμενα ομως εε...μην παρεξηγηθω κιολας!!! χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Εσύ πως είσαι; η μπέμπα;

1000 μπραβο στον χαμπυ σου!!! πολυ σημαντικο να εχεις το αλλο σου μισο παρων!!!!

ασε τα μαλλια σου κ τραβα να κανεις κανα ταττου που λεγαμε ;););):tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...