Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου

Ριτακι μου μια μεγαλη αγκαλιααααααααα ((((((((( )))))))))) σε σκεφτομαι συνεχεια

Ναι Τονινο και Μαρακι για εδεχομενο προωρου τοκετου τις κανουμε ο πλακουντας μας απο επιπωματικος που ηταν εχει ανεβει ευτυχως αντε μπας και κανουμε και κανεναν φυσιολογικο τοκετο και δεν παμε για 2η καισαρικη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την δευτερα θα γινει το χειρουργειο την ανιψιάς μου.. καντε καμια προσευχουλα και αν σας τυχει αναψτε και κανενα κεράκι...

Εμακι μου ολα να σας πανε καλα και με την βοηθεια της παναγιτσας ολα θα πανε καλα αν και δυσκολο να παω αν παω στην εκκλησια της παναγιτσας θα αναψω ενα κερακι για την μικρη σας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια μου,

Ριτακι μια μεγαληηηη ζεστηηηη αγκαλια και απο εμένα. Σε περιμένουμε

Εμακι καλη επιτυχια κουραγιο στους γονεις, την Κυριακη θα παω στην εκκλησια να αναψω κερακι

Μινακι μπραβο μακαρι να πανε ολα καλα και να βιωσεις τον φυσιολογικο τοκετο.

Μουμου πως εισαι σήμερα?

Μαπακι δεν σε προλαβα βρε αγαπη εχθες :(

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

kalhmspera koyklesδευτερA PHGAGIATRO KALA OLA,ALLA UELEI PROSOXH,TONINO MOY,SOYLA,MPAPAKI,μινακι ευχαριστω για τις ευχες...2 μερεςπηγα δουλεια,σημερα και αυειο ξεκουραση και παρασκευη παλι δουκεια,ο γιατρος με βλεπει παλι καθε εβδομαδα ,λογω προσοχης....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλησπεραααα,

Κισακι ολα καλα λοιπον, μπραβο, προσοχή και ολα θα πανε καλά. Για πες πως γιορτάσατε τα πρωτα σας γενέθλια??

Μουμου μια χαρα ειμαστε εσυ πως πας??

Μινακι και εγω τα ίδια περιμενα μπας και εμφανιστει καμια αλλά τίποτε.

Τι λετε να κλεισουμε ενα ραντεβου καποια ωρα που θα εξυπηρετει ολες μπας και μπορεσουμε να τα πούμε??

Ριτακι καληνυχτα ευχομαι καθε νυχτα που περναει να σε παιρνει σιγα σιγα μακρυα απο ολο αυτο...

Καληνυχτα κοριτσια μου

χαρηκα που μπηκα και σας ειδα ολες καλα.ελπιζω και η ριτα σιγα σιγα να περασει .

εγω δεν μπαινω συχνα ,εχω τον μπαμπα αρρωστο στο νοσοκομειο και πηγαινοερχομαι.ελπιζω ολες να ειστε καλα και να προσεχετε ολες!!!

φιλακια στις εγκυουλες και φιλακια και σε ολες εμας!!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλησπέρα,

Ριτακι εδω ειμαστε και περιμενουμε οποτε θελήσεις.

Σουλα περαστικα στον μπαμπά σου ελπίζω να μην είναι τίποτε σοβαρο.

Μουμου και εγω το ίδιο αναρωτιέμαι, που θα παει θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή.

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. είδα πως με ψάχνατε... ναι είμαι σπίτι και είμαι καλά όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος μετά από μια τέτοια περιπέτεια.

Σωματικά είμαι πολύ καλά, κατι ψιλοπονάκια έχω και αυτό γιατί παίρνω χάπια για να επανέλθει η μήτρα στην αρχική της θέση. Τελικά αν και φοβόμουν αρκετά, δεν μετανιώνω ούτε λεπτό που διάλεξα να κάνω φυσιολογικό τοκετό.

Μπήκα τη Δευτέρα το μεσημεράκι, μου έδωσε η γιατρός μου κατι χαπάκια από το στόμα και από τον κόλπο και σε λιγότερο από μία ώρα αρχισα να νιώθω πόνους περιόδου, όσο περνούσε η ώρα οι πονοι ήταν πιο δυνατοί και κατα τις 8 το βράδυ που πλέον δεν αντεχα να σταθω όρθια ενώ κρύωνα αφόρητα μου έδωσαν δευτερη δοση φαρμάκων. Αρχισε η διαστολή και γύρω στη μια με πήγαν στο χωρο τοκετού και μου έβαλαν οξιτοκίνη... λίγο μετά τις 2:30 γέννησα μετά από αρκετή ταλαιπωρία γιατί αν και το μωρό ήταν πολύ μικρό είχε περίεργη προβολή. Την Τρίτη το απόγευμα ήμουν στο σπίτι μου, μπορούσα να σηκωθω δεν πονουσα, δεν είχα καμία ανοιχτή πληγή.

Κατα τα άλλα δεν είμαι στα καλύτερά μού αλλά το παλέυω.Ο άντρας μου προσπαθεί, κάνει ότι μπορεί γιατί και εκείνος δεν είναι καλά στεναχορήθηκε πολύ με όλο αυτό.

Νομίζω πάντως πως θα συνέλθω γρήγορα και από ψυχολογικής άποψης άν και κάποιες φορες με παίρνει απο κάτω αλλά ο χρόνος θα βοηθήσει.

φιλάκια πολλά πολλά σε όλες και σας υπόσχομαι οτι δεν θα ξαναχαθώ(όλες τις μέρες σας διαβαζα)

Ριτακι μου με στεναχωρει πολυ ολο το γεγονος δεν ξερω τι μπορω να σου πω για να νιωσεις λιγο καλυτερα μαλλον τιποτα απολυτως ο χρονος θα σε βοηθησει μονο να νιωσεις καλυτερα, απλα σου ευχομαι ο Θεος να σου δωσει γρηγορα ενα αλλο αγγελο γιαυτον που σου πηρε, να θυμασαι πως ολες ειμαστε διπλα σου για οτι χρειαστεις ακομα και να βρισεις και να φωναξεις μπορεις να το κανεις ανθρωποι ειμαστε.

Αν νιωθεις οτι δεν θες να μιλησεις να μην το κανεις δεν θα σε παρεξηγησει κανεις να κανεις οπως αισθανεσαι καλυτερα.

Σ'αγαπαμε ετσι κι αλλιως ολες μας.

Κοριτσια εσας σας αφησα για το τελος μην μου κρατησει καμια σας κακια κι εσας σας αγαπαω τι κανετε ολες καλα?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερα,

καλά εκανες Μινακι και μας αφησες τελευταιες, το Ριτακι τωρα μας χρειαζεται περισσοτερο.

Ριτακι μου χαρηκα παρα πολυ που σε ακουσα τοσο γρηγορα, κουραγιο και δυναμη χρειαζεται τώρα που απο οτι ειδα την εχεις κοριτσακι μου. Φιλια πολλα και ευχομαι ο θεος να επουλωσει τις πληγές σας και γρηγορα να σας χαρισει την ευτυχια που σας χρωσταει.

Μινακι ολα καλά? Φιλια πολλα

Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες, καλα να περασετε οτι και αν κανετε.

Γεια σας κι από εμένα κορίτσια μου!

Χάθηκα αλλά είχαμε πολύ τρέξιμο...

Ριτάκι μου τώρα διάβασα τα νέα σου...πραγματικά έχω παγώσει και δεν ξέρω τί να σου πω. Ξέρω πως ό,τι και να γράψω δεν μπορώ να απαλύνω τον πόνο σου ή να πάρω μακρυά ό,τι συνέβη. Πραγματικά ούτε που μου περνούσε από το μυαλό μια τέτοια εξέλιξη...Κοριτσάκι μου έχω να πω πως είσαι πάρα πολύ δυνατή!!!!Και πως το παιδάκι που θα αποκτήσεις θα είναι πάρα πολύ τυχερό που θα σε έχει για μανούλα...Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να αποκτήσετε το μωράκι που λαχταράτε και όλα αυτά τότε να μοιάζουν ένα πολύ κακό όνειρο.Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά με πολλή αγάπη.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια διαβάζω πως είναι καλά!Μου λείψατε πολύ...δεν ξέρω, νιώθω ώρες ώρες πως μας συνδέει όλες μας μια αόρατη κλωστή...έχουμε ένα παράξενο και μοναδικό δέσιμο, μάλλον επειδή έχουμε περάσει και μοιραστεί πολλά...Αχ αγαπούλες μου!Σέλνω ένα ξεχωριστό φιλάκι στην καθεμιά σας.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...