Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

φανταζομαι οτι ειναι πιο δυσκολο.... τι να πω ειλικρινα δεν ξερω..... εχει περασει τοσα κι αυτο το κοριτσι..θελει μεγαλη δυναμη...

μακαρι να μας πει ενα γεια εστω, κατι...

ουφ...

ελπιζω οταν νοιωσει ετοιμη να μας μιλησει γιατι σιγουρα ξερει οτι μπορει να μην γνωριζομαστε αλλα σκεφτομαστε και νοιαζομαστε η μια την αλλη

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι.... καλα κι εκεινος... γενικοτερα παλευουμε με τα θηρια της δουλειας..αλλα σπιτι ηρεμουμε...καταφερνουμε και τα αφηνουμε ολα απ'εξω.

αλλο τιποτα δεν εχω.... χαλαρα...

εσεις τι κανετε!! ο δικος σου?!?!? που βρισκεται?

Πολυ καλο αυτο να αφηνεις εκτος σπιτιου τα προβληματα... ο Στελιος δυστυχως δεν τα καταφερνει..

Απο υγεια δοξα τον θεο ειναι μια χαρα, απο δουλεια σιγουρα ο χειμωνας θα ειναι ο πιο δυσκολος μεχρι τωρα, εχουν αρχισει και κλεινουν πολυ τις πισινες τους για χειμωνα, αλλοι του ζητουν να πηγαινει πιο αραια για συντηρηση... με τα λεφτα αστο για να τα παρει!!!

Πολυ καλο αυτο να αφηνεις εκτος σπιτιου τα προβληματα... ο Στελιος δυστυχως δεν τα καταφερνει..

Απο υγεια δοξα τον θεο ειναι μια χαρα, απο δουλεια σιγουρα ο χειμωνας θα ειναι ο πιο δυσκολος μεχρι τωρα, εχουν αρχισει και κλεινουν πολυ τις πισινες τους για χειμωνα, αλλοι του ζητουν να πηγαινει πιο αραια για συντηρηση... με τα λεφτα αστο για να τα παρει!!!

κοιτα,εγω εχω κανει μεγαλο αγωνα να τα αφηνω απεξω καθοτι οικογενειακη επιχειρηση..ο καλος μου προσπαθει (σε ασχετη δουλεια βεβαια) αλλα η κριση ειτε ετσι ειτε αλλιως μας εχει αγγιξει ολους και την τσεπη μας και την ψυχολογια μας!

θελει ψυχραιμια και καλη διαθεση οσο γινεται γιατι δεν παλευεται αλλιως...και γιατι η υγεια μας ειναι πανω απ'ολα!

εσυ κατεθεσες χαρτια? εσυ πληρωνεσαι ή οχι ακομα?

Σιγουρα το πιο σημαντικο ειναι η υγεια, ολα τα υπολοιπα αντιμετωπιζονται...

Για συνταξη εννοεις?? οχι καλε μπορει να με λετε συνταξιουχα αλλα ακομη δεν ειμαι.. απλα συμφωνα με το οτι ισχυει μεχρι τωρα εχω συμπληρωσει ενσημα και με το ανηλικο στα 50 ή 55 βγαινω σε συνταξη, ταμειο ανεργειας ειμαι μεχρι του χρονου τον Ιουλιο.

Διαφημίσεις

Σιγουρα το πιο σημαντικο ειναι η υγεια, ολα τα υπολοιπα αντιμετωπιζονται...

Για συνταξη εννοεις?? οχι καλε μπορει να με λετε συνταξιουχα αλλα ακομη δεν ειμαι.. απλα συμφωνα με το οτι ισχυει μεχρι τωρα εχω συμπληρωσει ενσημα και με το ανηλικο στα 50 ή 55 βγαινω σε συνταξη, ταμειο ανεργειας ειμαι μεχρι του χρονου τον Ιουλιο.

ααααα...... δεν εισαι επισημη συνταξιουχα δηλαδηςςςς!!!!!

μπορω να βγω σε προωρη χωρις παιδι?!!? χα χα χα

παρακαλω?!?!?!

χα χα χα

ααααα...... δεν εισαι επισημη συνταξιουχα δηλαδηςςςς!!!!!

μπορω να βγω σε προωρη χωρις παιδι?!!? χα χα χα

παρακαλω?!?!?!

χα χα χα

χαχαχαχαχαχαχαχα κατι θα κανουμε για εσενα ετσι και αλλιως ο Γιωργακης εχει φερει τα πανω κατω σε αυτο θα κολλησουμε??

καλημερα κοριτσουδια μου

Ριτακι μου κρατα γερα κοπελα μου ελπιζω να εισαι καλα οποτε θες και νοιωσεις οτι θες να τα βγαλεις απο μεσα σου πες τα εδω ειμαστε σ'αγαπω πολυ

Εμεις πηγαμε γιατρο φτασαμε αισιος το 1 κιλο και απο Δευτερα ξεκιναμε κορτιζονη για τα πνευμονακια μας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα....λεμε τωρα κ καμια μλκια να περασει η ωρα....

Ριτακι μου.....μια μεγαλη αγκαλια....εχω ''παγωσει'' απο τα νεα σου...οτι κ να γραψω μου φαινεται γελοιο...δεν μπορω να εκφρασω ποσο λυπαμαι με λεξεις γ αυτο παρε μια αγκαλια (εστω κ ιντερνετικη)....

Μινακι μου τι καλα που εμφανιστηκες !!!!...γιατι κορτιζονη αγαπη μου???

Κισσα πως εισαι ωρεεε παιδι???...να σας ζησει η Ηλιαννα σας...χρονισε κιολας??? θα τρελαθω!!!...δλδ της μαιρουλας μας θα ειναι φανταρος???:tongue::tongue::tongue:

μπαι δε γουειιι...Μαιρουλααα δεβρω εξωωωωωωω ...ολα καλα???

Γιαδικιαρογλου θες συνταξη κ εσυ????....χαχαχχαχαχαχα....ελαααα να δουλευουμεεεεεεεεε :tongue:

Τονια οβερ !!!...εισαι ''μαϊμου'' συνταξιουχα μαρη???:tongue:

ο μιρος κουκλος σου καλα?....

οι υπολοιπες γουερ αρ γιου???? (Μπουκιε-Λουκουμας-Μαρκοττ-Γιωργια-μαριεφη-Τζουλη...κλτ κλτ)

Ξανθουλα και Εμυ πως πατε???...τα μωρακια σας?...

κ εμείς εδώ μια απο τα ίδια κοριτσάρες...δουλειά δεν εχει....άγχος εχει....κλτ κλτ....

η χώρα απο το κακκο στο χειρότερο....μεχρι και ο ΓΑΠ στην χθεσινή ομιλία του δεν έκανε ούτε ένα σαρδάμ. Είναι πλέον ξεκάθαρο, ακόμα και τα σαρδαμ τον εγκαταλείπουν....:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερα και καλο μηνα....λεμε τωρα κ καμια μλκια να περασει η ωρα....

Ριτακι μου.....μια μεγαλη αγκαλια....εχω ''παγωσει'' απο τα νεα σου...οτι κ να γραψω μου φαινεται γελοιο...δεν μπορω να εκφρασω ποσο λυπαμαι με λεξεις γ αυτο παρε μια αγκαλια (εστω κ ιντερνετικη)....

Μινακι μου τι καλα που εμφανιστηκες !!!!...γιατι κορτιζονη αγαπη μου???

Κισσα πως εισαι ωρεεε παιδι???...να σας ζησει η Ηλιαννα σας...χρονισε κιολας??? θα τρελαθω!!!...δλδ της μαιρουλας μας θα ειναι φανταρος???:tongue::tongue::tongue:

μπαι δε γουειιι...Μαιρουλααα δεβρω εξωωωωωωω ...ολα καλα???

Γιαδικιαρογλου θες συνταξη κ εσυ????....χαχαχχαχαχαχα....ελαααα να δουλευουμεεεεεεεεε :tongue:

γιατι? εγω αθρωπος δεν ειμαι? μια συνταξη δεν δικαιουμαι?

Τονια οβερ !!!...εισαι ''μαϊμου'' συνταξιουχα μαρη???:tongue:

ο μιρος κουκλος σου καλα?....

μαιμου τρελη ειναι μου φαινεται...χι χι χι

οι υπολοιπες γουερ αρ γιου???? (Μπουκιε-Λουκουμας-Μαρκοττ-Γιωργια-μαριεφη-Τζουλη...κλτ κλτ)

Ξανθουλα και Εμυ πως πατε???...τα μωρακια σας?...

κ εμείς εδώ μια απο τα ίδια κοριτσάρες...δουλειά δεν εχει....άγχος εχει....κλτ κλτ....

η χώρα απο το κακκο στο χειρότερο....μεχρι και ο ΓΑΠ στην χθεσινή ομιλία του δεν έκανε ούτε ένα σαρδάμ. Είναι πλέον ξεκάθαρο, ακόμα και τα σαρδαμ τον εγκαταλείπουν....:tongue::tongue::tongue:

ο ΓΑΠ εκανε κακο στη χωρα? α πα πα πα πα! ποιος τα λεει αυτα?

δεν ειδατε σημερα τι καλα που πανε ολα?!?!?!?

Ξανθοπουλου μου φαινεται οτι δεν διαβαζεις και δεν βλεπεις τι γινεται στη χωρα...τα καλα κι ευχαριστα.

γιατι νομιζεις οτι θελω να βγω σε συνταξη? γιατι θα παρω καλα λεφτα!!

χο χο χο χο χο

οχι σαν την "μαιμου"...που μας την εχει κανει πλαγιως ....

Επανήλθα και εγω!

Καλό μήνα που ξέχασα να ευχηθώ πριν.

Μινακιιι μπράβο μια χαρα η μπουμπού. Γιατί κορτιζόνη, φοβάται για πρόωρο τοκετό?

Γεια σου Εμακι, τι κάνετε? τα πιτσιρίκια σου?

Μαπακιιιιι καλα το σχολιο για τον Γιωργακη και τα σαρδαμ φοβερο!!! Τι κάνεις αγάπη??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...