Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Γεια σας !!!

Κισακι, Τουντσ και Ριτακι ευχαριστω για τα περαστικα. Ο μικρος ειναι καλά, σήμερα πήγε στο σχολειο

Εσεις Τι κάνετε? Ερημωσε τελικα το καφε, ακομη και η σταθερη αξία η Μουμου χαθηκε, ελπίζω να ειναι καλά.

Κισακι και τουντσ υπομονη ειναι δυσκολο να σε περιοριζουν αλλα οπως ήδη ξέρει η Κισα και θα δεις και εσυ αξιζει τον κοπο χιλιες φορες παραπάνω.

Ριτακι φιλακια πολλα και περιμένω νέα από την β.

Καλο Σ/κο

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια υπομονη .τι να γινει,μολις ερθουν τα μικρουλια σας ολα θα τα ξεχασετε!!!περαστικα στα μικρουλια που ειναι αρρωστα! και ελπιζω να ειστε ολες καλα .ειχα καποιες μερες να μπω,μπηκε ο μπαμπας μου στο νοσοκομειο και δεν εχω ελευθερο χρονο.

φιλακια σε ολες κοριτσια!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

καλημερα Καλη βδομαδα!

Τονινο τι κανει ο Κωνσταντινουλης?!?!?! ΜΕγαλη αγκαλια στον παιδαρο!

Κισακο..προσοχη στις γουρουνιες!

τι κανουν τα κοριτσια?

Μαρακι? Μινακι? Αγγελικουλα (χαμενη), Μαιρουλα (χαμενη), Ξανθουλα?, Μπουκιτσα(χαμενη), Τζουλακι γυρισατε στα εξωτερικα? , που ειστε ρε κοριτσια?

Εμακιιιιιι??? Ριτακι ολα καλα? Καλημερα και στα καινουρια κοριτσια...

Εγω καλα..εδω.... μια απο τα ιδια....

μονο που αλλαξαμε εποχη, κατα τ'αλλα τιποτα δεν εχει αλλαξει...

Αντε ελατε λιγακι... να πιουμε καιφεεεεε!!!!

Διαφημίσεις

ελααααα μπονζουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :D

Κισα περιμενουμε νεα σου!!!!

Τονια μου πως ειναι ο μικρος??...εγιανε??? φιλι απο θεια μπαπ

οι υπολοιπες???...εγκυμονουσες και μη????

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ?????????????....χαροπαλευει το καφε μας???....γρηγορααααα στα επειγοντα :tongue::tongue::tongue:

ελα δε χαροπαλευει απλα πλεον εχω την αισθηση οτι δεν συντονιζομαστε χρονικα...λογω δουλειας-υποχρεωσεων....θα τον ξαναβρουμε τον τροπο ειμαι σιγουρη :cool::cool::cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ελααααα μπονζουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :D

Κισα περιμενουμε νεα σου!!!!

Τονια μου πως ειναι ο μικρος??...εγιανε??? φιλι απο θεια μπαπ

οι υπολοιπες???...εγκυμονουσες και μη????

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ?????????????....χαροπαλευει το καφε μας???....γρηγορααααα στα επειγοντα :tongue::tongue::tongue:

Ξανθοπουλου εχει πεσει φυλοξερα μου φαινεται...ολες χαμενες ειναι..ενταξει δε λεω..ολες τρεχουμε...με ή χωρις παιδια.... εδω η συνταξιουχα, βγηκε σε συνταξη για να μας γραφει..

ελα δε χαροπαλευει απλα πλεον εχω την αισθηση οτι δεν συντονιζομαστε χρονικα...λογω δουλειας-υποχρεωσεων....θα τον ξαναβρουμε τον τροπο ειμαι σιγουρη :cool::cool::cool:

πφφφφ. τι κανεις φιλεναδα?!?!?!

Καλη εβδομαδα

Μουμου χαθηκες και ανησυχησα

Μαπακι ευτυχως κανεις κατι γκεστ εμφανισεις και μαθαινουμε νεα σου

Ο μικρός μια χαρα ειναι, από την Παρασκευή ξαναπηγε στο σχολειο. Την Πέμπτη θα κάνουν γιορτη εχει και ποιημα!!!!

Το Ριτακι μας εχει την β σήμερα, ελπίζω να μπει να μας πει τα νέα της.

Οσο για το καφε μάλλον διαφορετικα ωραρια εδω εγω στην συνταξη που μπαινω διαφορες ωρες και παλι δεν σας πετυχαινω :tongue:

Κατσε να βαρεσω και ενα προσκλητηριο στις υπολοιπες Κισακι, Μινακι, Μαρακι, Μαριαεφη, Τζουλι, Εμακι, Ξανθουλα, Γιωργιτσα, Μπουκιτσα, Μαργκοτακι φιλια πολλα (ελπιζω να μην ξεχασα καμια αν ξεχασα διπλα φιλια)

καλημέρα κοριτσια...

κορίτσια το μωρακι μας δεν ειναι καλα:-(:sad::-(:sad::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

τετραλογία fallot σε παραλαγή :-(:sad: δηλαδή σοβαρό προβλημα στην καρδια.... θα κάνω μια εξεταση ακόμα και μετα η γιατρός μου είπε καλήτερα διακοπη... :(:( συχνοτητα; 1:3000 τύχη βουνο ε;

δεν ειμαι στα καλητερα μου όπως καταλαβαίνετε, θα μπω μόλις έχω νεότερα. Σας φιλω όλες και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα μωράκια σας μικρα και μεγαλα.

φιλια

Καλημέρα σας....Τι κάνετε;;;;Να δώσουμε λίγο οξυγόνο να σωθεί το καφέ καλέ...Κισσάκι μια χαρά ο μικρός και εύχομαι να την γλυτώσεις από τον διαβήτη αυτή την φορά...

Τόνια και εμείς ποίημα και όλη την μέρα τραγουδάει βάζει ο ντούτσε την στολή του....

Η μικρή όλο γέλια και χαρούλες και μας έχει τρελάνει...Κοντεύουμε και 3 μηνών περνάει ο καιρός γρήγορα...

Ριτάκι εύχομαι να είναι λάθος η εξέταση και να πάνε όλα καλά.Κουράγιο και να μας ενημερώσεις όποτε μπορέσεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

πφφφφ. τι κανεις φιλεναδα?!?!?!

τι να κανω?...γελαω με το ποστ σου : εδω η συνταξιουχα, βγηκε σε συνταξη για να μας γραφει..

χαχαχαχαχχαχαα.....θα βγω κ εγω κ τοτε δεν θα σταματαω να ποσταρωωωωωω:tongue::tongue::tongue:

Καλη εβδομαδα

Μουμου χαθηκες και ανησυχησα

Μαπακι ευτυχως κανεις κατι γκεστ εμφανισεις και μαθαινουμε νεα σου

Ο μικρός μια χαρα ειναι, από την Παρασκευή ξαναπηγε στο σχολειο. Την Πέμπτη θα κάνουν γιορτη εχει και ποιημα!!!!

Το Ριτακι μας εχει την β σήμερα, ελπίζω να μπει να μας πει τα νέα της.

Οσο για το καφε μάλλον διαφορετικα ωραρια εδω εγω στην συνταξη που μπαινω διαφορες ωρες και παλι δεν σας πετυχαινω :tongue:

Κατσε να βαρεσω και ενα προσκλητηριο στις υπολοιπες Κισακι, Μινακι, Μαρακι, Μαριαεφη, Τζουλι, Εμακι, Ξανθουλα, Γιωργιτσα, Μπουκιτσα, Μαργκοτακι φιλια πολλα (ελπιζω να μην ξεχασα καμια αν ξεχασα διπλα φιλια)

τονιαααααααα οβερρρρρρρρρρρρρρ !!!

θα πει ποιημα ο μικρος???? Πωωωωω ....να του δωσεις μεγαλο φιλι απο θεια μπαπ <3

καλημέρα κοριτσια...

κορίτσια το μωρακι μας δεν ειναι καλα:-(:sad::-(:sad::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

τετραλογία fallot σε παραλαγή :-(:sad: δηλαδή σοβαρό προβλημα στην καρδια.... θα κάνω μια εξεταση ακόμα και μετα η γιατρός μου είπε καλήτερα διακοπη... :(:( συχνοτητα; 1:3000 τύχη βουνο ε;

δεν ειμαι στα καλητερα μου όπως καταλαβαίνετε, θα μπω μόλις έχω νεότερα. Σας φιλω όλες και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα μωράκια σας μικρα και μεγαλα.

φιλια

Ριτακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ...ειλικρινα παγωσα....ευχομαι η εξεταση που θα κανεις να δωσει ελπιδες και να πανε ολα καλα...μεσα απο την καρδια μου κοριτσι μου ευχομαι τα καλυτερα!!!

Καλημέρα σας....Τι κάνετε;;;;Να δώσουμε λίγο οξυγόνο να σωθεί το καφέ καλέ...Κισσάκι μια χαρά ο μικρός και εύχομαι να την γλυτώσεις από τον διαβήτη αυτή την φορά...

Τόνια και εμείς ποίημα και όλη την μέρα τραγουδάει βάζει ο ντούτσε την στολή του....

Η μικρή όλο γέλια και χαρούλες και μας έχει τρελάνει...Κοντεύουμε και 3 μηνών περνάει ο καιρός γρήγορα...

Ριτάκι εύχομαι να είναι λάθος η εξέταση και να πάνε όλα καλά.Κουράγιο και να μας ενημερώσεις όποτε μπορέσεις.

Ξανθουλααα γιουχουυυυυυυυ!!!

εχετε ξετρελαθει με τη μικρη εεε???!!!!:D

ο μικρος????

φιλια πολλααααα

Κισααααααααααα ....Μινακιιιι περιμενουμε νεα σας !!!

ΟΙ υπολοιπες???

Μαριαεφη μου πως πας???

Εμυ?

Τζουλη???...αχ εσενα κ αν σε εχω χασει...φιλια πολλα

οπως και τη Μπουκιε μας....Αγγελικουλα????...με ξετρελαινει ο γιος σου στις φωτο!!! λουκουμας ονομα κ πραγμα...ΓΛΥΚΑΣ!!!

Γιωργια???...ολα καλα???...φιλι στην κορηηηη :D

ΜΑΙΡΟΥΛΑΑΑΑΑ δεβρω εξω παιδι μου???...οπυ εισαι??? τι κανει ο μικρος μαθηταρας μου????

Μαργκοττ το ξερω πως μας διαβαζεις....φιλια πολλαααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλησπέρα,

Ριτακι μου δεν ξερω τι να πω ρε γτω!!! Ευχομαι και προσευχομαι να εχετε καλυτερα νεα και να μην ειναι τα πραγματα οπως δείχνουν. Σε φιλω και περιμενω νεα σου οποτε μπορεσεις.

Μουμακι και Μαπακι πολλα πολλα φιλια απο την συνταξιουχα

Ξανθουλα και ο Σωτηρακης τα ίδια εε??!! αχ τα μαναρακια μου για φαγωμα ειναι ολα. Φιλια και στην δεσποινιδα της οικογενειας 3 μηνων!! πως περναει ο καιρος

Φιλια πολλα σε όλα τα κορίτσια.

Kαλημερα κοριτσια.....

ριτακι απο χθες σκεφτομαι τι να γραψω..μπαινω..βγαινω..μπαινω..βγαινω.... μονο κουραγιο μπορω να σου πω.... ελπιζω η εξεταση η επομενη να ειναι καλυτερη και να μην υπαρχει θεμα και να ηταν ολα ενα λαθος!!!!

Τονινο τι κανεις αγαπηηηη?!?!?!

Ξανθοπουλου σ'εβλεπα στον υπνο μου, στο ειπα?!?! χι χι χι χι

Ξανθουλα ο Σωτηρακης τι κανει? η μικρη νεραιδα?!?!?

εγω εδω.... περιφερομαι ασκοπως οπως σας λεω καθημερινα!!!

Το κισακι που ειναι??? πως ειναι?

που ειναι τα αλλα τα κοριτσια?!?!?!?

ου ου ου ου

καλεεεεε!!!

kalhmera koyklews!νοσηλευτηκα τη ν παρασκευη με συσπασεις,σεν τη γλυτωσα,πονακαι περιοδου και ενιωθα να ανοιγω απο κατω...πηρ ααυξημενη δοση γιουτοπαρ σε ορο και σε χαπι και τωρα συντηρητικη αγωγη. μαλλον ολα απο κολπιτιδα...περυσι απο ουρολοιμωξη...ξεκουρασηη ,αντιβιωση,αντιμηκυσιακα,με ειδε ο γιατρος τη δευτερα ημυον πολυ καλυτερα αλλ αθελεινα με ξαναδει την πεμπτη!σημερα εχουμε γενξεθλια,το Ηλιανακι μου χρονιζει!χρονια πολλα στ ααγαπημενα σας προσωπα που γιορταζουν.

δεν ξερω τι να γραψω αλλο,ριτακι χαλαστηκα πολυ μια προσευχουλα και πολλη αγαπη και τη συμπαρασταση μας...τι να πω δεν εχω λογια,δεν εχω διαθεση ειλικρινα να γραψω κατι μεεκανες κουρελι.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalhmera koyklews!νοσηλευτηκα τη ν παρασκευη με συσπασεις,σεν τη γλυτωσα,πονακαι περιοδου και ενιωθα να ανοιγω απο κατω...πηρ ααυξημενη δοση γιουτοπαρ σε ορο και σε χαπι και τωρα συντηρητικη αγωγη. μαλλον ολα απο κολπιτιδα...περυσι απο ουρολοιμωξη...ξεκουρασηη ,αντιβιωση,αντιμηκυσιακα,με ειδε ο γιατρος τη δευτερα ημυον πολυ καλυτερα αλλ αθελεινα με ξαναδει την πεμπτη!σημερα εχουμε γενξεθλια,το Ηλιανακι μου χρονιζει!χρονια πολλα στ ααγαπημενα σας προσωπα που γιορταζουν.

δεν ξερω τι να γραψω αλλο,ριτακι χαλαστηκα πολυ μια προσευχουλα και πολλη αγαπη και τη συμπαρασταση μας...τι να πω δεν εχω λογια,δεν εχω διαθεση ειλικρινα να γραψω κατι μεεκανες κουρελι.

Kισακο περαστικα και ξεκουραση!!! να πανε ολα καλα!

Να σου ζησει το Ηλιανακι σουουουουου!!! ποτε περασε ενας χρονος ρε συ?!!?!?Γερη Δυνατη και Καλοτυχη να ειναι!!!

α πα πα πα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...