Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλησπέρα και Καλη εβδομάδα,

Μινακι μπραβο πολυ καλη η μικρούλα, με το καλο να την κρατήσεις αγκαλίτσα.

Κισακι υπομονή κουκλιτσα μου, περιμένω νέα από τον γιατρό και την β.

Τουντσ συγχαρητηρια και υπομονη να πανε όλα καλά μέχρι το τέλος

Μουμου, Μαρακι, Μαπακι, Τζουλι, Μαριαεφη, Γιωργια, Μπουκι, Εμακι, Μαργκοτ μην χάνεστε φιλια πολλα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tounts σου ευχομαι να εχεις μια καταπληκτικη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και να δεις ολα οσα περναμε θα ειναι παρελθον μολις αντικρισουμε τα μπεμπουλια μας

κισακι υπομονη και πολυ ξεκουραση

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλησπέρα τι κάνετε?

Κισακι εκανες την β?

Εμεις σχετικά καλά, για άλλη μια φορα ο Κων/λης με πυρετο (τα δωρακια του προνηπιου), κατά τα άλλα ησυχια, ταξη και ασφάλεια που λένε.

Πολλα πολλα φιλια σε ολες.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

κούκλες ο μπέμπης είναι λίγο μεγάλος-πράγμα που σημαίνει είτε ότι η σύλληψη έγινε 1εβδομάδα νωρίτερα είτε ότι θα κάνω πάλι σακχάρο αν και τα αποτελέσματα από ΤΗΝ καμπύλη ήταν σούπερ. Και το αμνιακο υγρό στο ανώτατο φυσιολογικό...ίσως δείχνει προδιάθεση για Διαβήτη. Η καλλιέργεια ήταν ΉΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΔΕΝ υπάρχει μικρόβιο παρά μόνο πυοσφαιρια-δεν ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ παρολα αυτα συνεχίζω αντιβίωση και φυσικά τα γιούτόπάρ τονίνο περαστικά κοπέλα μου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

tounts σου ευχομαι να εχεις μια καταπληκτικη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και να δεις ολα οσα περναμε θα ειναι παρελθον μολις αντικρισουμε τα μπεμπουλια μας

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Το ίδιο εύχομαι και σε σένα!!! Σίγουρα όλα θα είναι παρελθόν!!! και όσα περνάμε τώρα και όσα περάσαμε μέχρι τώρα..

κούκλες ο μπέμπης είναι λίγο μεγάλος-πράγμα που σημαίνει είτε ότι η σύλληψη έγινε 1εβδομάδα νωρίτερα είτε ότι θα κάνω πάλι σακχάρο αν και τα αποτελέσματα από ΤΗΝ καμπύλη ήταν σούπερ. Και το αμνιακο υγρό στο ανώτατο φυσιολογικό...ίσως δείχνει προδιάθεση για Διαβήτη. Η καλλιέργεια ήταν ΉΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΔΕΝ υπάρχει μικρόβιο παρά μόνο πυοσφαιρια-δεν ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ παρολα αυτα συνεχίζω αντιβίωση και φυσικά τα γιούτόπάρ.

Δηλαδή τι εννοείς λίγο μεγάλος; Mαζί με την αντιβίωση να παίρνεις και ultra levoure ή να τρως γιαούρτια γιατί εμένα με επισκέπτηκαν κι οι μύκητες με τις τόσες αντιβιώσεις που πήρα και πήρα και ντακταρίν και ντακταντόρ και ένα σωρό..

Καλησπέρα τι κάνετε?

Κισακι εκανες την β?

Εμεις σχετικά καλά, για άλλη μια φορα ο Κων/λης με πυρετο (τα δωρακια του προνηπιου), κατά τα άλλα ησυχια, ταξη και ασφάλεια που λένε.

Πολλα πολλα φιλια σε ολες.

Περαστικά στον Κωνσταντινούλη!! Τα μαναράκια μωρέ.. Πολύ ταλαιπωρούνται..

oi metrhseiw sth b' e[i[edpy edeijan ot to mvro einai megalo...αχ κουκλα συνεχιζω την αντιβιωση αλλα δ εμε πειραζει αυτο παρα μονο τα 1002 αντιμυκησιακα...eva biolact ντουζ πλυσεις κολπικες καθε πρωι,το ιδιο σ ευποθετο το βραδυ και κανεστεν υποθετο μετα τις πλυσεις το [ρωι...μοιλαω για μυκητες κολπου τα ουλτρα λεβουρ ειναι για του εντερου...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

oi metrhseiw sth b' e[i[edpy edeijan ot to mvro einai megalo...αχ κουκλα συνεχιζω την αντιβιωση αλλα δ εμε πειραζει αυτο παρα μονο τα 1002 αντιμυκησιακα...eva biolact ντουζ πλυσεις κολπικες καθε πρωι,το ιδιο σ ευποθετο το βραδυ και κανεστεν υποθετο μετα τις πλυσεις το [ρωι...μοιλαω για μυκητες κολπου τα ουλτρα λεβουρ ειναι για του εντερου...

εσύ είσαι πιο εξπέρ τελικά.. Δεν τα ξέρω όλα αυτά που λες.. Αλήθεια; Για του εντέρου είναι τα ούλτρα λεβούρ;;; Μ'αρέσει που ήθελα να βοηθήσω κιόλας..:) Και πότε θα ξαναπάς να δεις τον μπέμπαρο; Θα χρειαστεί να κάνεις διατροφή προληπτικά;

[αω την τριτη για επανελεγχο τουντς μου...θ αμου πουνμε τη διατροφη παντως σακχαρο ακομη δενεχω...οκ προσεχ γενικα,αλλα σημερα εκανα μια γουρουνια,εφαγα μια σοκολατα και 5 μπισκοτα γεμιστ απαπαδοπουλου...μετρηθηκα κα ιτο σακχαο μια χαρα ηταν...γενιακ προσεχω ομως μια φορα τη ν εβδομαδ αν αφαω γλυκο και κανω τη διατροφη του διαβητη γενικα,αλλα περυσι ηταν 2 μηνες και βαρεθηκα ολο τα ιδια..ποσο μαλλον τωρ απου εχω αλλους 4 μηνες μπροστα μου,ειναι πικρα η διατροφη...κι ελεγα ν αφαω οστιθελω σε αυτητην εγκυνοσυνη...αλλα που

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

[αω την τριτη για επανελεγχο τουντς μου...θ αμου πουνμε τη διατροφη παντως σακχαρο ακομη δενεχω...οκ προσεχ γενικα,αλλα σημερα εκανα μια γουρουνια,εφαγα μια σοκολατα και 5 μπισκοτα γεμιστ απαπαδοπουλου...μετρηθηκα κα ιτο σακχαο μια χαρα ηταν...γενιακ προσεχω ομως μια φορα τη ν εβδομαδ αν αφαω γλυκο και κανω τη διατροφη του διαβητη γενικα,αλλα περυσι ηταν 2 μηνες και βαρεθηκα ολο τα ιδια..ποσο μαλλον τωρ απου εχω αλλους 4 μηνες μπροστα μου,ειναι πικρα η διατροφη...κι ελεγα ν αφαω οστιθελω σε αυτητην εγκυνοσυνη...αλλα που

Η εγκυμοσύνη θέλει γουρουνιές πώς να το κάνουμε.. Ούτε καφέ, ούτε τσιγάρο, ούτε ποτό, για μένα ούτε έξοδοι, ούτε δουλειά, ούτε καν μετακίνηση.. Αν δεν γουρουνιάσουμε και λίγο, πώς θα περάσει ο καιρός;... Σε 7 μέρες θα φας και τούρτα και άσε τους γιατρούς να λένε! Μια χαρά είναι ο μπέμπης και θα βγει γερός, δυνατός και έτοιμος να κατακτήσει τις μπέμπες που θα βρεθούν στο διάβα του.. ;)

καλημέρα!

τι κάνετε; Κισακι υπομονή ,όλα καλά θα πάνε και θα είναι γερός και δυνατός ο μπέμπης.

εμεις πάμε τη Δευτέρα για Β επιπέδου. ακόμα και τωρα που έφτασα στη μέση σαν ψέματα μου φαίνεται.

Τονινο περαστικά. Συμβαίνει αυτό στα πιτσιρίκια και της ξαδερφης μου και τα δυο μικρά είναι χάλια.

οι υπόλοιπες που είναι χαμένες;

Η εγκυμοσύνη θέλει γουρουνιές πώς να το κάνουμε.. Ούτε καφέ, ούτε τσιγάρο, ούτε ποτό, για μένα ούτε έξοδοι, ούτε δουλειά, ούτε καν μετακίνηση.. Αν δεν γουρουνιάσουμε και λίγο, πώς θα περάσει ο καιρός;... Σε 7 μέρες θα φας και τούρτα και άσε τους γιατρούς να λένε! Μια χαρά είναι ο μπέμπης και θα βγει γερός, δυνατός και έτοιμος να κατακτήσει τις μπέμπες που θα βρεθούν στο διάβα του.. ;)

Ναι θέλει λίγες γουρουνιές αλλά και πάλι με μετρο ε; για την ώρα βέβαια εγω τρωω τα πάντα χωρίς περιορισμούς αλλά με τα γλυκά προσέχω γιατί τα φοβάμαι..

Εγώ επειδή έκοψα το τσιγάρο λόγω εγκυμοσύνης, δεν πλησιάζω τον καφέ, γιατί έτσι και πιώ, θα θέλω τσιγάρο.. Ήπια μόνο στο μαιευτήριο όταν με κράτησαν 2 μέρες μετά την περίδεση, γιατί εκεί ήταν ασφαλές το περιβάλλον... Πώς να καπνίσει κανείς με τον ορό στο χέρι να στάζει το γιουτοπάρ και ακίνητος στο κρεββάτι; :-) Ποτάκι πάλι, πού να πιώ; Είμαι αυστηρά περιοριμένη από την αρχή της κύησης. Να βάλω να πίνω ξαπλωμένη στο κρεββάτι έγκυος γυναίκα; Δεν πάει.. Αλλά από γουρουνιες, δόξα τω Θεώ! Έχω πάρει 9 κιλά ως τώρα.. δεν έχω παράπονο.. :-) Και πάλι καλά πάντως γιατί είμαι ξαπλωμένη και παίρνω και προγεστερόνη.. Μόλις έρθει η μπουμπού με το καλό, θα κάνω ζούμπα να τα χάσω! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...