Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημέραααα

Κισακο φαινεται τα παιδια σου θελουν να σε διατηρήσουν σε φορμα. Πολυ καλος σε βάρος ο μπέμπης, προσοχή στην διατροφή και όλα κάλα.

Ασε Σουλα εδω 3 άτομα είμαστε και παλι μου ερχοταν να τα πεταξω από το μπαλκονι όχι εσεις 5 άτομα και ενταξει τα δικα μας πες τα καθυστερουμε και λιγο αλλά των παιδιων δεν γίνεται. Και εγω μην φανταστεις του Κων/λη και του Στελιου για την δουλεια εφτιαξα, που δεν γινοταν να τα καθυστερησω τα υπολοιπα με δοσεις.... γιατι ειμαι και πρωτη νοικοκυροτεμπελα :oops:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω μην φανταστεις μπορει να με πιασει η τρελλα και να κανω το σπιτι απο πανω μεχρι κατω και αλλες φορες εχω μια βαρεμαρα αστα!τωρα ειμαι στην βαρεμαρα,αλλα τι θα βαζω της μικρης φορεμα με ραντες και εξω να βρεχει? επρεπε να κρατησει λιγο ακομα .....ουφ!!!Kisha πολυ καλο βαρος ο μπεμπης.διατροφη πρεπει να κανεις ε?ατυχια αυτο αλλα τι να κανεις ,υπομονη ασε που θα σου κανει καλο για να μην βαλεις πολλα κιλα.στον πρωτο ειχα βαλει 12 στον δευτερο 23 και στην μικρη 12 και ειχα την μουρμουρα του γιατρου να μην τρωω πολλα γλυκα!!! φιλακια κοριτσια

ξεχασα να σας πω.το τεταρτο το εχω αφησει στη τυχη και οτι ειναι να γινει θα γινει!ποσες πιθανοτητες εχω με επαφες με τραβηγμα?:twisted::twisted: φανταζεστε τι θα παθει ο αντρας μου αν γινει κατι ?χαχαχαχα φιλακιαααα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλημέρα !

τι κάνετε κοριτσάκια? τα μωρα; οι κοιλίτσες;

κισσάκι, είχες δίκιο αλλά όταν καείς με το χυλο.... πότε πας για Β επιπέδου;

Σούλα μου χαράς το κουράγιο σου για το τέταρτο, με τίποτα δεν έχω τέτοια υπομονή.

Τονινο πως είναι ο Κωνσταντινούλης σου;

Μαρακι κουράγιο και υπομονή, δεν ξέρω τι άλλο να πω είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα..

Οι υπόλοιπες τι κανετε? στέλνω πολλά φιλιά σε όλες και από βδομάδα ελπίζω να μπορω να μπαίνω περισσότερο.

φιλιάααα

εσυ rita τι κανεις?πως εισαι,αν καταλαβα καλα εισαι εγκυος!καλη λευτερια να εχεις κοριτσι μου!!ειναι μεγαλα τα δυο αγορια μου!ειναι 15 και 12.5 χρονων και εχω την μικρη 27 μηνων .ειναι σαν να εχω ενα μωρο και τρεις ντανταδες.οποτε σαν να θελω αλλο ενα μωρο ,αλλα ο αντρας μου ουτε να το ακουσει.το εχω αφησει και εγω στην τυχη που δεν εχω και πολλες ελπιδες αφου προσεχει!!!να ειστε ολες καλα!!φιλακιαα

καλημερα ουκλες!σουλιτσα μεγαλα παιδια ρεχεις!μπραβο!β' επιπεδου παω την τριτη κοριτσακαι!σημερ εκανα καμπυλη σακχαρου ,νωρις αυτη τη φορα,λογω ιστορικου προηγουμενης παθολογικηα καμπυλης!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

ελπιζω να ειστε οοοολες καλααα.

Ριτακι δοξα το θεο ολα καλα, ο μικρός σουπερ του αρεσει πολυ το προνηπιο. Φιλια στην κοιλιτσα.

Κισακι καλα αποτελεσματα να εχεις. Φιλια στην Ηλιαννα.

Μινακιιιι τι εγινε στον γιατρο ολα καλά?

Σουλα εσυ εχεις ολοκληρους αντρες καλέ!!! να σου ζήσουν.

Φιλια πολλα σε ολες και Καλο Σ/κο.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

κοριτσια καλημερα.ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

kisha ελπιζω να εχεις καλα νεα στις εξετασεις σου.περιμενουμε τα νεα σου.

ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασετε καλα σημερα!!

φιλακιααααα

καλημέρα κούκλες. Εγώ δεν τα γλύτωσα τα γιούτόπάρ. Από χτες παίρνω μισό κάθε 4 ώρες για να προλάβω τα χειρότερα. Αύριο μάλλον παω γιατρό και μεθαύριο β επιπέδουγ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα κούκλες. Εγώ δεν τα γλύτωσα τα γιούτόπάρ. Από χτες παίρνω μισό κάθε 4 ώρες για να προλάβω τα χειρότερα. Αύριο μάλλον παω γιατρό και μεθαύριο β επιπέδουγ

Γεια σου kisha! Τυχαία μπήκα εδώ.. γιατί παίρνεις yutopar; Εγώ παίρνω μόνο μισό κάθε βράδυ και υποφέρω. Απαίσιο είναι.. Εσύ γιατί τόσο μεγάλη δόση;

τουντς κορίτσι μου εγκυουλα;πόσο χαίρομαι. Άσε... Με 3 σύσπασεις την ώρα πέρσι νοσηλεύτηκα και σε μεγαλύτερη εβδομάδα. Και τότε έπαιρνα 6 γιούτόράρ τη μέρα εκεί να δεις γλέντια. Τακτικές σύσπασεις τή μέρα ανά 20λεπτό σημαίνει έναρξη τοκετού.... Μην το σκέφτεσαι. χάρηκα για σένα μη χάνεσαι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τουντς κορίτσι μου εγκυουλα;πόσο χαίρομαι. Άσε... Με 3 σύσπασεις την ώρα πέρσι νοσηλεύτηκα και σε μεγαλύτερη εβδομάδα. Και τότε έπαιρνα 6 γιούτόράρ τη μέρα εκεί να δεις γλέντια. Τακτικές σύσπασεις τή μέρα ανά 20λεπτό σημαίνει έναρξη τοκετού.... Μην το σκέφτεσαι. χάρηκα για σένα μη χάνεσαι

Λες να μη ξέρω από συσπάσεις και πρόωρο; ...

Εγώ έκανα περίδεση πριν 1 μήνα, νοσηλέυτηκα 2 μέρες (μου είχαν βάλει γιουτοπάρ στον ορό και έσταζε όλη μέρα..μπρρρρ) και τώρα είμαι ξαπλωμένη σπίτι και περιμένω να περάσει ο καιρός να έρθει η μπουμπού!!! Νομίζω θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά!!! ;)

Εύχομαι να σταματήσουν οι συσπάσεις σου και ελπίζω να ξεκουράζεσαι.. γιατί από το λίγο που σε ξέρω, δε νομίζω να ξεκουράζεσαι και πολύ.. :rolleyes:

ax ρε τουντς ταλαιπωρηθηκες,ασε καλυτερα σε χαπι το γιουτοπαρ,στον ορο με ειχ επιασει τρελο τρεμουλο...μου χαμηλωσαν το φαρμακο γιατι θα εσπαγε η καρδια μου απο ταχυκαρδια...παντως ηδη δε νομιζω να με καλυπτει το μισο στο 4ωρο...ηδη παο την τριτη ωρα ξεκιναει ...θα δω σημερα.τι να κανω κοπελα μ ου,η μικρη αυτο το σαββατοκυτιακο ιδιως χτες ηταν...μεσα στα νευρα ολα της εφταιγαν,δεν ετρωγε,δεν κοιμοταν.μαλλον δοντι εχει.στη δουλεια ειμαι μονη,ο συναδελφος την εκανε και...ασε!

λοιπον ολα θ απανε σουπερ με το καλο η μπουμπου!μπες να δεις φωτο στο αλμπουμ μου,εβαλα προσφατες τη; μμικρης!καλημερ ακουκλεςςςςςςςςςςς

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κοπελιες τι μου κανετε εμεις ειμαστε μια χαρα και η μπουμπουκα καλα μεγαλωνουμαι με γοργους ρυθμους την Πεμπτη που πηγαμε ηδη εχει φτασει τα 730 γραμμαρια

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα κοριτσια.

toynts συγχαρητηρια,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

minaki καταπληκτικα τα νεα σου.καλη λευτερια να εχεις!!!

kisha να προσεχεις,μην κουραζεσαι γιατι εχεις και την μικρη ,εχεις και τα χαπια τωρα.ουφ!ελπιζω ολα να πανε καλα.χαλαρα και να προσεχεις!!

φιλακια σε ολες κοριτσια .ελπιζω να ειστε ολες καλα.

...μπες να δεις φωτο στο αλμπουμ μου,εβαλα προσφατες τη; μμικρης!

Μπήκα, είδα ότι έχεις φτιάξει ένα άλμπουμ, αλλά λέει ότι δεν υπάρχουν φωτο μέσα.. Πάτησα πάνω στο όνομά σου και πήγα στο λογαριασμό σου. Εκεί δεν εννοείς; Πρέπει να είσαι online για να εμφανιστούν ή πήγα σε λάθος μέρος και έψαχνα; :rolleyes:

καλημερα κοπελιες τι μου κανετε εμεις ειμαστε μια χαρα και η μπουμπουκα καλα μεγαλωνουμαι με γοργους ρυθμους την Πεμπτη που πηγαμε ηδη εχει φτασει τα 730 γραμμαρια

Πω πω.. Πραγματικά γοργοί ρυθμοί..Συγχαρητήρια!!! Η δικιά μου στις 23εβδ και 2 μέρες ήταν 500γρ μόλις..

...

toynts συγχαρητηρια,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Σ'ευχαριστώωωωωω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...