Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα.τι κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα.Kisha τι κανεις κοριτσι μου?σε εχασα ...ελπιζω ολα να ειναι καλα .φιλακια σε ολες

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά είμαι σούλα. Πλακώνει δουλίτσα είμαι μόνη μου στο γραφείο και κάνω φυσικά ..'τα πάντα και σε καλές τιμές. Εσυ τι νέα;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημέρα :D τι κάνετε ;

Μουμουκα;

ευτυχως που είσαστε 2-3 κορίτσια και δεν έχει ερημώσει εντελως το καφέ μας.

Εμείς καλά είμαστε φουσκωνει η κοιλίτσα και μεγαλωνει η τρελοκοτσιδού μου :D 285 γραμμάρια την Παρασκευή που πήγαμε γιατρό και όλα καλά :D

ο μπαμπάς μας είναι ξετρελαμενος.

Διαφημίσεις

καλημέρα μουμου, καλημερα ριτάκι! δεν προλαβαινω ρε κορίτσια να γραφω..όλη μερα τρεχω να προλάβω τις δουλειες μου αναμεσα στους θηλασμους.. μπαινω συχνα και βλέπω τα νεα σας ομως..ριτακι χαιρομαι πολύ για την ομαλή εγκυμοσύνη σου :)

φιλάκια πολλά σε όλες!

καλημέρα :D τι κάνετε ;

Μουμουκα;

ευτυχως που είσαστε 2-3 κορίτσια και δεν έχει ερημώσει εντελως το καφέ μας.

Εμείς καλά είμαστε φουσκωνει η κοιλίτσα και μεγαλωνει η τρελοκοτσιδού μου :D 285 γραμμάρια την Παρασκευή που πήγαμε γιατρό και όλα καλά :D

ο μπαμπάς μας είναι ξετρελαμενος.

μπραβο Ριτακι.... να φουσκωνετε και να μεγαλωνετε!!!!

καλημέρα μουμου, καλημερα ριτάκι! δεν προλαβαινω ρε κορίτσια να γραφω..όλη μερα τρεχω να προλάβω τις δουλειες μου αναμεσα στους θηλασμους.. μπαινω συχνα και βλέπω τα νεα σας ομως..ριτακι χαιρομαι πολύ για την ομαλή εγκυμοσύνη σου :)

φιλάκια πολλά σε όλες!

γεια σου εμακι...τι κανουν τα ζουζουνια???

αρκει που ειστε καλα κι ας τρεχετε!!

Καλημεραααααααααααααααααααααααα !!!

ολες καλα???...ομπρελιτσα πηραμε???

αντε καλο χειμωνα πλεον...

Ριτακιιιιι φουσκωσες κιολας???....εχω χασει επεισοδεια...με το καλο !!!!

οι υπολοιπες???

Εμακι μου φιλησε μου τα παιδιααααααα.....τρεχεις εεε???....α ρε δολια μανα τι τραβας?:tongue:

εγω κρυωνω σημερις...καθως η ξανθια εβαλα σανδαλακια κ εχουν γινει τα δαχτυλακια μου κ τα πατουσια μου παγακια :tongue:...μα να μην εχω καμια καλτσα σε κανα συρταρι του γραφειου?! τς τς τς :tongue:

καλη εβδομαδα κ φιλια σε ολες !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

γιουχουυυυυυ!!!!

Ειναι καμια εδω?

Εγω ειμαι καλα και οι μικρες επισης καλα!!!!

καλημερααααααααα Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!

καλα ειμαστε...εγω προσωπικα κρυωνωωωω :tongue::tongue::tongue:

Μινακιιιιι ενα εχω να σου πω....το ονομα της μικρης σου Μαρια-Αγγελικη ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!...Μαρια λενε εμενα και Αγγελικη τη διδυμη αδερφουλα μου :D:D:D

πως παει η εγκυμοσυνη???..πες τα νεα σου ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ....φουσκωσε η κοιλιτσα???/

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ειδες Μαρακι μου για σενα το εκανα χαχαχαχαχχαχα

Η κοιλιτσα παραφουσκωσε ειμαι οπως ημουν στην Ελισαβετ οταν γεννησα χαχαχαχχα

Εμεις εδω εχουμε συννεφια ετοιμαζεται για βροχουλα παλι αλλα δεν κανει κρυο

Απο νεα τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο το οτι η μικρη μαλλον ετοιμαζεται για την Εθνικη ποδοσφαιρου και την Πεμπτη εχουμε παλι γιατρο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα κοριτσια.στη ροδο σημερα ειναι χαλια,συννεφια,κανει και λιγο κρυο,ετοιμαζεται για βροχη.Μινακι με το καλο να γεννησεις,να σου ζησει και η μικρη σου.φιλακια σε ολες κοριτσια

Καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε?

Πολυ κρυο, από το πρωι κάνω αυτό που σιχαίνομαι μαζευω καλοκαιρινα βγαζω χειμωνιατικα.. πωπω δεν μπορω αυτές τις αλλαγες εποχης... τέλος πάντων κατά τα άλλα καλά ήσυχα αν εξαιρέσεις ότι ο Κων/λης περνάει κάποια ίωση και ειναι απο το Σαββατο με δέκατα και με εχει πρήξει που δεν παει σχολειο.

Μινάκι μου καιρο είχα να σε ακούσω, ευχομαι να πανε όλα καλά, περιμένουμε νέα την Πέμπτη, φιλια στην Ελισάβετ και στην κοιλίτσα.

Ριτακι πολυ χαιρομαι που όλα πηγαινουν καλά

Εμακι υπομονη.. ολα καλά με τα παιδιά?

Ξανθούλα εσεις?

Μουμουκα που εισαι?

Μαπακι φιλια πολλά και εσενα ειχα καιρο να σε ακούσω.

Τζουλακι, Γιωργια, Μαρακι, Μαρια εφη, Μπουκιτσα, Σουλα, Μαργκοτακι πολλα πολλα φιλιά.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

αχ βρε τονια και εγω πρεπει να το κανω και ειναι και πολλα για 3 παιδια και εμας.χαλια και βρεχει κοιλας και βαριεμαι πριν καν ξεκινησω!!ελα ομως που πρεπει να γινει.περαστικα στον μικρουλι σου.φιλακια σε ολες κοριτσια

καλημερακουκλες!μινακι μπραβο κουκλα μου μια χαρα ολα!ριτα μου μεγαλωνει η μπουμπου ε?ειδες?ολα καλα αυτητη φορα!φτου φτου!τονινο κι εγω ειπα να κατεβασω χειμωνιατικα,αλλα ειπε θα ξανανεβει 24 η θεροκρασια εδω...

πηγαγιατρο χτες 350 ο μπεμπης,ολα σουπερ εκτος του οτι εχω αυξημενο αμνιακο υγρο,δηλ το παιδι κατουραει παραπανω απο το κανονικο ,πραγμα που οφειλεται σε αυξημενη ληψη υδατανθρακων και σακχαρων,αρα τα κοβω,κανω διατροφη κιας μην εχω ζαχαρο συμ,φωναμ το μηχανακιμου...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...