Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κοριτσαρες μου τι κανετε?

Εγω ειμαι πολυ καλα η αποκολληση δεν υφηστατε πλεον χθες καναμε την β'επιπεδου ολα καλα εκτος απο ενα μικρο ασβεστωμα στην καρδουλα της μπεμπας μας.

Βεβαια για αμνιο το αποκλεισαμε με τον συζηγο γιατι οποια και αν ειναι τα αποτελεσματα θα το κρατησουμε.

Σε 10 μερες εχω παλι γιατρο να δει την μπουμπου και η γιατρος μου να μας πει κι εκεινη την γνωμη της.

Αυτα τα λιγα ειναι τα νεα μας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα σε ολες !!!

Μινακιιιιιιιιιιιιι μου μπραβοοοοο !!!! παει η παλιοαποκολληση...τωρα απολαυσε με τα 1000 την εγκυμοσυνη σουυυυυ :D:D:D

γιατι παντως να κανεις αμνιο???

Κισακιιιι τρεχει η κορη?? χααχαχαχαχαχα....αχ πως περναει ο καιρος!!!:D

τονιααα να τον χαιρεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!! παντα γερος κ ευτυχισμενος !!!....και μη χαλιεσαι με την κουμπαρα....ειναι ενα μονο περιστατικο..κ απο οτι καταλαβαινω τους επεσαν πολλα μαζεμενα....τη θεση σου θα το ξεχνουσα....;)

οι υπολοιπες τι κανετε????...τα τεκνα σας μεσα κ εξω απο τις κοιλιες σας? :tongue::D:D:D

ΜΑΡΓΚΟΤΤΤ μου πολυ χαρηκα που εκανες εμφανισηηηη μαρηηηη :D:D:D... σε ειχα στο μυαλο μου....χαρειτε το παιδακι σας...κ ποτε δεν ξερεις τι εκπληξεις επιφυλλασει η ζωη !!! <3

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ??????...που σαι???...ου ου ουυυυυυ :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλως το Μαρακι μου τι κανεις κοπελια?

Η αυχενικη δεν ειχε βγει πολυ καλη και μου ειπαν αν θελουμε μπορουμε να την κανουμε και τωρα την αμνιο αλλα ΔΕΝ θελουμε!!!

Εσυ τι κανεις?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλως το Μαρακι μου τι κανεις κοπελια?

Η αυχενικη δεν ειχε βγει πολυ καλη και μου ειπαν αν θελουμε μπορουμε να την κανουμε και τωρα την αμνιο αλλα ΔΕΝ θελουμε!!!

Εσυ τι κανεις?

δλδ???....τι δεν ειχε βγει καλο???...πεστο απλα γιατι ειμαι αχετη :tongue:

καλα κοριτσακι μου....αγχος πολυ με τη δουλεια...(δεν εχει)...πολυ πεσμενα τα πραγματα.....απο υγεια καλα ειμαστε δοξα !

Διαφημίσεις

ναι δεν ειχε βγει πολυ καλη η αυχενικη αλλα δεν αγχωνομαι ολα καλα θα πανε.

Υπομονη ρε κοριτσακι ολα καλα θα πανε

μπραβοοοο Μινακι μου!!!!

η μικρη σου τι κανει???

δυσκολες εποχες Μινακι μου για ολο τον κοσμο...και μη χειροτερα....

απο τη Μαριαεφη εχετε κανα νεο???...εχει καιρο να μπει νομιζω....Μαριαεφηηηηηη γιουχουυυυυ:D:D:D

KALHMERA KOYKLEW!MINAKI ωραια νεα αλλα δεν ηκεραγι ααυχενικη...τωρα παντως πιστευω θα εινια ολα καλα!θα το δεις!μια χαρα θα ειναι η μπουμπου!μπαπακι που χαθηκες!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

με φωναξατε καλεεεεεεεεεεε????????????????

ε και ηρθα!

ειχα κανει αποτοξινωση...

μινακι μου τι ακριβως εδειξε η αυχενικη?η β επιπεδου? θα σου πω την αποψη μου απο παραδειγμα που συνεβει στην κολλητη μου που γεννησε κοριτσακι αρχες σεπτεμβρη. το μωρακι της εχει προβλημα στην καρδια κ χρειαζετε εγχειρηση ανοικτης καρδιας το πηραν ειδηση αμεσως κ ετσι το μωρακι εχει 97% επιτυχια να ζησει φυσιολογικα!!!

απλα αν συμβαινει οντως κατι -που το απευχομαι- καλο ειναι να το ξερετε νωρις για να το αντιμετωπισετε αμεσως μετα την γεννηση...αυτη ειναι γνωμη μου αν κ πιστευω οτι ολα θα πανε τελεια!!κ δεν θα χρειαστει τιποτα!!

εμεις κοριτσια μεγαλωνουμε κ ομορφαινουμε χα αχχαχα!! ο μικρος αφασια ειπε κ μαμα κ μπαμπα θηλαζουμε ακομη -τον βλεπω να πηγαινει φανταρο- η Εφη πλεον δεσποινιδα δευτερα δημοτικου γραφτηκαμε κ Αγγλικα κ παραδοσιακους χορους κ θεατρικο παιχνιδι ...

ο αντρας μου φευγει στα καραβια ναι ναι σαν δοκιμος μηχανικος κ θα κανει υπερατλαντικα ταξιδια για 9 μηνες .... πικρα αλλα εδω πουθενα δουλεια κ ετσι την πηραμε την αποφαση να εξασκησει το επαγγελμα που σπουδασε.

μαρια μου εφτασα μεγαλωνουνπολυ γρηγορα ε???για τον αντρα σου ξερω δυσκολα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα!!!!!!

τι κανετε?

Ξανθουλα? Τονινο? Κισακο κουραγιοοοο!!! Μαριαεφη κι εσυ κουραγιοοοο!!

Μαργκοτακο..... να εισαι καλα...να περνας καλα...και να μη μας ξεχνας!!

τι κανετε κοριτσια???

Ξανθοπουλου που γυρνας παλι?

Μινακι μπραβο για το ζουζουνι σου!

συγνωμη για οσες δεν ανεφερα...

εγω εδω..περιφερομαι...ασκοπως...ψαχνοντας για σκοπο...δεν κουνιεται φυλλο....

καλα ειμαι ομως σε γενικες γραμμες...

σας φιλω και σας σκεφτομαι

καλημερααααααα!!!!!!

τι κανετε?

Ξανθουλα? Τονινο? Κισακο κουραγιοοοο!!! Μαριαεφη κι εσυ κουραγιοοοο!!

Μαργκοτακο..... να εισαι καλα...να περνας καλα...και να μη μας ξεχνας!!

τι κανετε κοριτσια???

Ξανθοπουλου που γυρνας παλι?

Μινακι μπραβο για το ζουζουνι σου!

συγνωμη για οσες δεν ανεφερα...

εγω εδω..περιφερομαι...ασκοπως...ψαχνοντας για σκοπο...δεν κουνιεται φυλλο....

καλα ειμαι ομως σε γενικες γραμμες...

σας φιλω και σας σκεφτομαι

καλημερα..

αυτο το δεν κουνιεται φυλλο..ισχυει κ εδω.....

αχχχχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...