Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα,

Τα καταφερα μπηκα πιο νωρις δεν σας πετυχα δεν πειραζει όμως έμαθα τα νέα σας:

Κισακι παιδαρος!!! πολυ καλος στο βαρος να προσεχεις ομως οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι καταλαβαινω μονη σου εισαι αλλα οτι μπορεις να το αναβαλεις για πιο μετα καλο θα ειναι

και ειδα και φωτο:

Εμακι κουκλια και τα δυο, να τα χαιρεσαι τα αγγελουδια σου.

Σημερα ο γιοκας μου κλεινει τα 4!!!! Σαν ψεματα μου φαινεται πως περασε ο καιρος, ποτε τρεχαμε με εξετασεις, ποτε γεννηθηκε και σήμερα κερναει γλυκα στο νηπιαγωγειο!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΙΙΙΙΙ!!! πως περναει ο καιρος ε?????

Χιλιοχρονος να ειναι...να τρωεει τη συνταξη της μαμας του!! χι χι χι χι

καλημέρα κορίτσια! επιτέλους σήμερα κοιμηθηκα 6 ώρες σερί.. ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι αλλιώς θα καταρρευσω..

ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος! ελπίζω σιγσ σιγά να μπορω να μπαινω συχνότερα..

ανεβἀζω μερικες φωτό..

φιλιά σε όοοοολες!!

κισάκι να προσέχεις!

Εμακι κουραγιααααααα..... κουκλια τα παιδακια σου... (η μικρη εχει ΠΟΛΥ μαλλι ετσι???? )να ναι γερα... ο μικρος σου κουκλος δε!!!

νασ αι καλα κουκλα,αντε λιγο να ηρεμησετε,η αρχη ειναι δυσκολη μετα προσαρμ,οζεσαι ακι συνηθιζεις κοπελα μου!

Κισακο μπραβο ο παιδαρος!! να προσεχεις ομως ενταξει???

αντε....κατσαριδα...με τα ποδια πανω....

Τόνια μου χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!Να τα εκατοστήσει ο μικρός σου (ποιος μικρός καλε? Αυτός έγινε ολόκληρος άντρας!) κι όπως επιθυμείτε να τον βλέπετε!Του κάνατε γιορτούλα??

Εμάκι να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!!Είναι απίστευτα και τα 2!!

Κισάκι παίδαρος!!Να προσέχεις κουκλίτσα μου και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και σε παίρνει!Η μικρή σου?Σε τί φάση βρίσκεται?

Ξανθούλα μου τί κάνει η Αγγελίνα?Μεγαλώνει?

Μαράκι-πορτοκαλάκι, Μουμάκι? Όλα όλα καλά αγάπες μου???

Ριτάκι φούσκωσε καθόλου η κοιλίτσα? Έχεις νιώσει το μπεμπέ?

Μινάκι μου χαλάρωσες καθόλου? Κλωτσάει το κοριτσούδι σου?Η Ελισάβετ τί λεεί? Ανυπομονεί?

Μαριαεφάκι, Αγγελικούλα, Μαιρούλα, Μπουκίτσα, Γεωργία χαιρετίσματα όπου κι αν είστε!

Εμείς καλά, ετοιμαζόμαστε για Αγγλία πάλι κι είμαστε σε φάση μαζέματος. Ουφ, να πάμε να προσαρμοστούμε σιγά σιγά, να μπούμε σε ρυθμούς. Πρέπει να αρχίσω να διαβάζω και πιο εντατικά σιγά σιγά, αλλά η μικρή μου μπορεί να έχει άλλα σχέδια για μένα χιχιχιχι!Θα δούμε...Σας φιλώ!

6237481d19.png

Ξανθούλα, Εμακι, Τζουλακι σας ευχαριστώ πολυυυυ και εσεις να χαιρεστε τα παιδάκια σας.

Μουμακι απαιχτη η ευχη σου χαχαχαχαα!!!!! σε ευχαριστω και ευχομαι πολυ πολυ συντομα να αποκτήσεις οτι επιθυμεις

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

kaλημερα κουκλες!κατσαριδα ε?αχαχαχα!ασε μετα απο καποιες επαφες εχω καφε....αμαν αυτατα αγορακαι στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα απο αυτα!πιαστηκα κουκλες!στην αριστερη ωμοπλατη....δενμπορεσα να κοιμηθω!η μικρη μπομπα χτες πηγαμε και σε παιδικο παρτυ!ηταν η πιο μικρη αλλα επαιξε περασε καλα δε με ταλαιπωρησε καθολου,ειναι πολυ καλο παιδι,ζωηρο με την εννοια οτι εχει τον ακαθιστο αλλα παιζει πολυ καλαμε ταπαιδακια!κοιμαμαι και λιγο το βραδυ,πεφτω κατα τη 1 για υπνο ημικρη κοιματαιμεχρι τις 10,,,θα ξυονησει κατα τις 3 και η θα θελει γαλα για ναξανακοιμηθει η θα την παρει ο υπνος παλι και αν δεν ξυπνησει για γαλα θα ξυπνησει κατα τις 6 και θα σηκωθει τελικα 8,30-9 το πρωι...αλλα ξυπναει με το παραμικρο και σιγουρα θα εχουμε θεμα το βραδυ με το μωρο.........

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισσάκο μάλλον δεν έχει να κάνει με το φύλλο είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη πιο ζόρικη.Και εγώ στον γιο δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου στην κόρη με τελείωσε....

Ο άντρας σου βρήκε τίποτα από δουλειά;;;

Και εγώ φοβόμουν μη μου ξυπνάει η Αγγελίνα τον Σωτήρη αλλά ευτυχώς δεν ακούει τίποτα μιας και δεν κλαίει η μικρή καθόλου απλά μόλις την ακούω ανήσυχη σηκώνομαι και την ταΐζω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια καλημερα ελπιζω να ειστε ολες καλα!kisha μην κουραζεσαι καθολου ξεχνα τις δουλειες για λιγο και προσεχε,ασε και τις επαφες για τωρα.τι τις θες? βρηκε τιποτα ο αντρας σου? Tonia να χαιρεσαι το γιο σου κοριτσακι μου!!!χρονια του πολλα!!!

φιλακια σε ολες !!!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.

MPAPAKI, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.

Πίστευα ότι ίσως με βοηθούσε να ξεχαστώ με το θέμα 2ο παιδί!

Τα νέα μου δεν έχουν αλλάξει και πολύ. Δεν έχω μείνει έγκυος αλλά τώρα πια είναι άλλοι οι λόγοι που δεν το επιδιώκουμε. Και εννοώ φυσικά την οικονομική κατάσταση.

Δόξα τω Θεώ, έχουμε και οι δύο τη δουλειά μας αλλά μας έχουν μειώσει και τους δύο τους μισθούς οπότε το αφήσαμε εντελώς στην άκρη.

Βέβαια η καρδιά μας είναι πια 5,5 χρονών (νήπια φέτος) και δεν ξέρω αν θα μπορούμε καν να κάνουμε 2ο παιδάκι όταν θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα από πλευράς δουλειάς & χρημάτων.

Δεν πειράζει όμως.

Διαβάζω για όλες σας και σας χαίρομαι πραγματικά που μεγαλώνετε τις οικογένειές σας. Κι εσείς οι wanna be (που λέει και η μουμου), μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σύντομα να γίνετε μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πρωτοπώ? Για την κίσα (εύχομαι σύντομα ο άντρας σου να βρει αυτό που ψάχνει. ειλικρινά!!), την ξανθή που γέννησε, τον γιο της Τόνιας που πάει προνήπια, το μινάκι που περιμένει, την τζούλη που έχει τη μπέμπα της..........

Για όλες έχω κάτι καλό να πω..............

Δεν ξέρω πότε θα σας ξαναγράψω αλλά σας θυμάμαι!!!!!!!!!!!!!! Όλες!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά και καλό ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.τι κανετε? οι εγκυουλες πως πατε?οι υπολοιπες υπομονη θα ερθει και η σειρα σας.εγω περιμενω να μου ερθει η περιοδος σημερα.ετσι και αλλιως ο αντρουλης με ειχε οπως ο διαβολος το λιβανι.ουφ!!!φιλακιααααα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλησπερα,

Μαργκοτακι μου μας λειπεις, χαρηκα πολυ που μας εγραψες τα νεα σου. Φιλια πολλα και ελπίζω να σε ξανακουσουμε σύντομα.

Εμεις καλά ειμαστε, εχθες ειχαμε το παρτυ γενεθλιων περασαμε πολυ καλά.

Σας φιλω πολυ όλες.

Καλημέρα Ξανθή,

περασαμε πολύ όμορφα. Ειχαμε πιο λίγα παιδάκια από τις προηγούμενες φορές και τα κάναμε στο σπιτι. Εκανα και μπουφέ. Νομιζω ότι έμειναν μικροί μεγάλοι ευχαριστημένοι.

Εσεις τι κάνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...