Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

φουσκωνω ναι!η μπουμπου σουπερ,μας τρελαινει τη χαιρομαιπιο πολυ τα σαω-κα...γαμω τη δουλεια μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου σούλα!

ενας τρόπος είναι να μπαινεις στο προφίλ σου και να επιλέγεις "πἰνακας ελέγχου" και σου εμφανίζει τις συζητήσεις στις οποιοες συμμετεχεις.

εαν βαριεσαι να κανεις "λογκ ιν" επέλεξε " "σημερινα μηνήματα" . εμφανίζει τα θεματα που ενημερωθηκαν προσφατα. αν συμμετεχεις σε καποιο καφε που ειναι ενεργό σίγουρα θα το βρήσκεις στη πρωτη σελίδα.

μπορεις επισης απλά να θυμασαι σε ποια κατηγορία ανηκει το καφε που σε ενδιαφέρει αλλά αυτό έχει πολλα κλικ..

τέλος άλλος ενας τροπος ειναι απο το ιστορικο του υπολογιστή σου..

ελπίζω να βοηθησα:)

γεια σου μαιρούλαααα! ευχαριστω για τις ευχές! τι κανεις βρε κοριτσι σε τρεχει ο μικρός ???χαχα..

κισαααα! φουσκώνεις ε?? εκανες αυχενική?έχετε δει τι είναι?

φιλά σε όλες!!!

γεια σας ευχαριστω .μηπως ξερει καμια πως να μπαινω στο θεμα γρηγορα χωρις να το ψαχνω παντου?ειμαι ασχετη βλεπετε

καλησπερες ομορφες αγαπη αν παλι σου φαινονται βουνο ολα αυτα βαλε την σελιδα στα αγαπημενα σου και εισαι κομπλε! χεχεχε

εμακι αν με τρεχει????????????????????????????????????? χαχαχαχαχαχαζχΑΤΩΡΑ τον εχει εχει μαθει ο πατερασ του και με λεει μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και περνει και υφος καταλαβες ο μαγκασ? χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια με βοηθησατε πολυ .ευχομαι σε οσες ειναι εγκυες να γεννησουν με το καλο και στις υπολοιπες οτι επιθυμουν

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Μαιρούλα περπατήσατε;;;;Ωραίος ο αντράκος σου μάνα....

Ευχαριστώ για τις ευχές και εγώ...

Κισσάκο και Ριτάκι καλά είσαστε;;;Τα σποράκια;;;Αλήθεια σας είπαν τι είναι τα μωρά;;;

Φιλιά σε όλες...

Σούλα καλώς ήρθες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

koyklitses!καλημερα εκανα αυχενικη πολυ καλη!πολυ νωις για φυλο ουτε στο πρωτο μου ειπε φυλο στην αυχενικη!νομιζω αγορι ,ο καλοςμου νομιζεικοριτσι,παλι δε θελει ν αμαθει μεχρι να γεννηθει αλλα εγω θα το μαθω και θα το μαρτυρησω!αμα πια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλε συμπεθερααα!αγγελινα η μικρηηηηη?τι ομορφο ανομα?απο αγγελικη η συμπτυξη?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα το πουλακι μου!ευτυχως δε ζηλευει θ αειχες τεραστιο προβλημα!καλα ε?ο γαμπρος μνου ειναι ππολυ σουπερρρρρρρρρρρρρ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα!!

μπηκα σφαιρα.. για να σας πω τα νέα μου.

χθες πηγα γιατρο, μεγαλώνουμε μια χαρά :D 114 γραμμαρια περιπου 9,6 εκατοστά :tongue::tongue::tongue: και..... είναι κοριτσάκι!

ο μπαμπάς μας είναι τρελαμένος :D:D κατουρηθηκε απο τη χαρά του μολις το άκουσε..

τα υπολοιπα θα μπω μάλλον το απογευμα να σας τα πω έχω πολυ δουλειά.

φιλάκιαααα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...