Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ζουζουνες μου τι κάνετε??

Μουμουυυυ να περασεις τέλεια όπου και αν πας, φιλια πολλαααααα

Εμακι τελεια η μικρή!!

Μαπακι, ξανθούλα, ριτακι, μαριαεφη, γιωργιτσα, κισακι, μινακι, μπουκιτσα Φιλια πολλά σε όλες

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερ ακουκλες κι εγ πισω στη βαση!περασα ισως τις ωραιοτερες διακοπες!!!εγω η μικρη και ο μπαμπας της!παλι πισω...δουλει απαο αυριο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσαρες!

εμεις Αθηνα ειμαστε.ηρθαμε να παρουμε την Εφη η οποια κοριτσια εχει γινει δεσποινιδα αλλα σημερα μου το γυρισε κ ηθελε πιπιλα!! σοκ εγω!

μουμου μου να περασεις σουπερ κ να γυρισεις με ενα μεγαλο + στο τεστ!

εμυ κ Ξανθη μου τα κοριτσια μας??μεγαλωνουν φανταζομαι! αν κρινω κ απο το μωρακι της αδελφης μοτ!!

μινακι ουυυυ??τι κανει το σπορακι??

Μαρακι μου εσυ εισαι καλα?

Τονια τι κανετε εσεις κυρια συνταξιουχα??

Κισακι κ του χρονου να πατε κ οι 4 μαζι να περασετε σουπερ! αληθεια φυλο ειδατε ή οχι ακομη?

Ριτακι ολα καλα τελικα εε??αντε κοπελα μου να ηρεμησεις!

αν ξεχναω καμμια ας με συγχωρεσει!

Διαφημίσεις

Καλο Μηναααααααααααααα κοριτσιαααααααα :D:D:D

τι κανετε???

ολες καλα???...εγκυμονουσες...μαμαδες....νεογεννητα...παιδια???? ολοι ΟΚ???

να σας πω οτι επικοινωνησα μεσω μηνυματος με το Μινακι μας να δω πως ειναι...και ειναι ξαπλα...την επομενη βδομαδα θα παει λεει στο γιατρο κ οταν μπορεσει θα μπει κ στο καφε μας :D

Μινακι μας φιλιαααααααααααααα πολλαααααααααααααααα !!!

αντε καλο μεσημερο-απογευμαααα......αντε να μαζευομαστεεεε σιγα-σιγααααα :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλησπέρα, Καλό Μήνα σε ολους μας.

Καλα είμαστε, ήσυχα ξαναγυρίσαμε στους ρυθμούς μας, περιμένουμε να δούμε αν θα παρουν τον Κων/λη στο προνήπιο, λόγω πολλων νηπιων δεν μένουν πολλές θέσεις για τα προνήπια όποτε θα γίνει κλήρωση για λιγες θέσεις οπότε μάλλον χλωμο το βλέπω :(

Εσείς τι κάνετε??

Φιλια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπεραααα,

Καλη εβδομάδα αύριο. Αντε και να μαζευομαστε σιγα σιγα

Ριτακιιιι επιτελους τικερακι, τελειο ειναι κοριτσακι μου, ετσι να το απολαυσεις τωρα!!

καλημερα. ειμαι νεο μελος και δεν ξερω τι μου γινεται .καλα καλα δεν ξερω απο chat αν μπορειτε να βοηθησετε ,βοηθηστε. Ευχαριστω

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

τι κανετε κοριτσια ομορφα????????????????? εμακι ξανθουλα! να σας ζησουν οι κορακλες να ειναι παντα ευτιχισμενες στην ζωη τους ευχομαι!ριτακι αντε καρδουλα μου με το καλο το μωρακι σου αραξε και απολαυσε το! κυρα τονιααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυρα καθηγητρια!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε μου λειψατε ορε! εμεις περασαμε πολυ ομορφα στισ διακοπουλες ο μικρος εχει αφινιασει περπαταει εδω και αρκετο καιρο και τα εχω παιξει χαχαχαχαχαχα παμε καθε απογευμα παιδικη χαρα και παιζει με τα αλλα παιδακια και εγω τρεχω απο πισω γυρναμε εγω ειμαι κουρελι και μικρος μες την τρελη χαρα αλλα εχει και τα καλα του γιατι η ζυγαρια εξακολουθει να πεφτει χεχεχε! dimitris soula καλως ορισες! τι βοηθεια θες αγαπη? πεσ το και εγινε!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...