Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

βεβαιως θα στα πω εβαλα και εφαγα ενα πιατο μακαρονια τεραστιων διαστασεων νυσταζω τρελα και θελω να παω σπιτι να κοιμηθω και δεν μπορω γιατι βρεχει γμτ κατα τααλλα μια ΧΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ βρε μαιρούλα τώρα αν σου πώ ότι έτσι ακριβώς είμαι κ εγώ και ακόμα δεν ξέρουμε αν ειμαι έγκυος φαντάσου!!! Ααα και αντι για μακαροναδα εφαγα καλαμακια απο κοτοπουλο και σαλατα (προτιμουσα τα μακαρονια)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε μαιρούλα τώρα αν σου πώ ότι έτσι ακριβώς είμαι κ εγώ και ακόμα δεν ξέρουμε αν ειμαι έγκυος φαντάσου!!! Ααα και αντι για μακαροναδα εφαγα καλαμακια απο κοτοπουλο και σαλατα (προτιμουσα τα μακαρονια)

πηγα στην πεθερα και εφαγα ηταν παραγγελια ασ ειναι καλα η γυναικουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

θυμησε μου Αγγελικη ποτε περιμενεις?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Έχω ακόμα μέλλον κοριτσάκι μου..21 κανονικά πρεπει να μου έρθει αντε βια 22 μετα ελπιζουμε!!!

υπαρχει περιπτωση να μην ερθει η ακατανομαστη δηλαδη???...εχετε κανει προσπαθειες?

Διαφημίσεις

υπαρχει περιπτωση να μην ερθει η ακατανομαστη δηλαδη???...εχετε κανει προσπαθειες?

Καλε ναιιιιι... πρώτα απο όλα κάναμε όλες τις επικινδυνες μέρες..και εκτός αυτού την Κυριακή που κάναμε τρελλίτσες είδαμε αιματάκι μετά το οποίο μπορεί να σημαίνει εμφύτευση!!! Και το στήθος μου ποναγε παρα πολύ τις προηγούμενες μέρες και τώρα αρκετά και αυτό δεν το παθαίνω πριν την περίοδο εγώ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Άσχετο... πως βάλατε φωτο στο προφίλ?δεν τα καταφέρνω...

εκει που λεει avatar πηγαινε (πινακας ελεγχου...προφιλ);)

εγω δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα πριν σκουπιστηκα και ειχα κατι καφε...μαλλον με επισκεπτεται σιγα σιγα......το ξερα και να πεις δεν το ηξερα απορω γιατι αργησε αυτον τον μηνα να μου σπασει τα νευρα ισα ισα...NEVER EVER GIVE UP ομως...

xpcZp2.png

Καλε ναιιιιι... πρώτα απο όλα κάναμε όλες τις επικινδυνες μέρες..και εκτός αυτού την Κυριακή που κάναμε τρελλίτσες είδαμε αιματάκι μετά το οποίο μπορεί να σημαίνει εμφύτευση!!! Και το στήθος μου ποναγε παρα πολύ τις προηγούμενες μέρες και τώρα αρκετά και αυτό δεν το παθαίνω πριν την περίοδο εγώ!

αααααααααααααααααααααααααα :D:D:D :D:D:D :D:D:D

αντε βρε αγγελικουλα μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο με το καλο να ΜΗΝ σου ερθει !!!!....ααχχχχχχχχχχ τι ωραια!!!!...μαλλον μου το εχεις ξανπει εε???....εχω χασει τη μπαλλα με τοσες που μαζευτηκαμε :tongue:

εγω δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα πριν σκουπιστηκα και ειχα κατι καφε...μαλλον με επισκεπτεται σιγα σιγα......το ξερα και να πεις δεν το ηξερα απορω γιατι αργησε αυτον τον μηνα να μου σπασει τα νευρα ισα ισα...NEVER EVER GIVE UP ομως...

μη βιαζεσαι !!!....δε μου λες η κοιλια σου ειναι πρησμενη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...