Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

Εμακι τι κανεις>? η μπουμπου? ο μικρος?!!??! καλα???

Ριτακιιιιιιι πως πας?

εδω ειμαι ακομα...τελευταια μερα αυριο...και μετα..... χαιρεται.... ακομα δεν εχουμε αποφασισει που θα παμε....σιγουρα κυκλαδες αλλα νομιζω οτι δεν θα χουμε προβλημα να βρουμε.... εξαλλου οι μερες ειναι αρκετες...οποτε.....

τα χω παιξει κοριτσια.....

κουραση.... κουραση πολλη

καλημερα! ειμαι καλά αν και ξενυχτισμένη.. απο τις 2 ξυπνουσε καθε μιαμιση ώρα...τωρα κοιμαται η μπουμπου αλλά δεν μπορω να κοιμηθω και εγω γιατι ειναι ξυπνιος ο μικρός.. τωρα βλέπει παιδικα στην ετ1 οποτε χαζευω και εγω μεχρι να ξυπνησει παλι η μπεμπα..

άντε βρε μουμου να ξεκουραστεις και εσύ! την καλύτερη εποχή παντως θα πας διακοπές!

καλημερα! ειμαι καλά αν και ξενυχτισμένη.. απο τις 2 ξυπνουσε καθε μιαμιση ώρα...τωρα κοιμαται η μπουμπου αλλά δεν μπορω να κοιμηθω και εγω γιατι ειναι ξυπνιος ο μικρός.. τωρα βλέπει παιδικα στην ετ1 οποτε χαζευω και εγω μεχρι να ξυπνησει παλι η μπεμπα..

άντε βρε μουμου να ξεκουραστεις και εσύ! την καλύτερη εποχή παντως θα πας διακοπές!

πεινασμενη ???? τσ τσ τσ...κουραγιο φιλεναδα!!!

δες τα παιδικα,αραξε εκει με τον μικρο σου...η μερα ειναι μεγαλη ακομα!

αντε να ξεκουραστω ειλικρινα δεν μπορω αλλο..εχει μπει ο χρονοδιακοπτης...ισα που την βγαζω μεχρι αυριο!!

κι ελπιζω ο καιρος να παρμεινει καλος

Διαφημίσεις

πεινασμένη... δεν ξερω απλα μου κοιμαται την μερα κατι πενταωρα και την νυχτα κανει παρτυ! και οταν κοιμαται δεν ξυπναει με τιποτα ομως..οπότε ακολουθω το προγραμμα της... δεν πειραζει θα στρωσει που θα παει..

ο καιρός λογικά θα παραμεινει καλός ασε που αν εισαι τυχερη θα σταματήσουν και τα μελτέμια που στις κυκλάδες γίνονται καμια φορά πολύ κουραστικά..

καλά είμαι, μόνο που νυστάζω όλες τις ώρες.

κατα τα άλλα δουλειά,περιμένω να έρθει το ΣΚ. έχω αφήσει εντελως τις δουλειές στο σπίτι και πρέπει να κάνω καμία, χαλαρα όμως χωρίσ να ζοριστώ.

Εμάκι υπομονή θα στρώσει η μπουμπού.. εγώ δεν ξέρω πως θα ξυπναω όταν θα γεννήσω, κοιμάμαι σαν ελέφαντας, δεν ακούω τίποτα.

Μουμάκι δεν ξέρω αν ειναι καλή εποχή για κυκλάδες, φοβάμαι πως θα σας λιανίσει ο αέρας. Το καλό είναι οτι δεν θα έχει κόσμο.

ριτάκι θα δεις που τοτε θα πετάγεσαι οχι απλά θα ξυπνας... και εγω σαν εσενα ειμαι οταν κοιμαμαι δεν ξυπναω ευκολα.. αλλά τωρα..

ριτάκι κανε με add kai μπες να δεις την μπουμπουκα μου:)

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααααααα κοριτσιαααα :D

Τι κανετε???

καλα Εμυ και Ξανθουλα...οι κουκλες σας ειναι ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!

να σας ζησουν....να ναι παντα καλα & ευτυχισμενες!!!

ΟΙ γιου σας τι λενε για τις αδερφες τους???? :D:D:D

οι υπολοιπες τι κανετε?

Ριτακι μου ασε τις πολλες δουλειες..φωναξε καμια κολλητη να κανει τιποτα παιδι μου!!!...πως εισαι?

το Μινακι μας βρε κοριτσια τι κανει??? εχει καμια σας κανα νεο????

Μουμουυυυυυυ......εισαι ετοιμη????...βγαλε απο ντουλαπα μια εξτρα βαλιτσα....θα παρεις κ μενα μαζι :tongue::tongue::tongue:

Τονιαααααααααααααααααα οβερ????...τι κανεις συνταξιΟΥΧΑ???:tongue:

ο μικρουλης σου????

μαριαεφη μου ολα καλα???

ειδα στο φβ φωτο απο τον μικρο σου...επαθα την ΠΛΑΚΑΡΑ μουυυυυυυυυ...!!! φτου φτου φτουυυυυ....μεγαλωσε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ και ειναι ενας κουκλος!!! φτου φτυο φτουυυυυυ....το Εφακι καλα???

οι υπολοιπες τι κανετε???

Λουκουμα????...ακομα πλατσουριζετε???:tongue::tongue::tongue:...ΦΟΒΕΡΟΣ ο μικρος....:D

Κισααααααααααααααααααα τι κανεις μαρη????...πως παει η εγκυμοσυνη?...η Κισοκορη?????

Μπουκιεεεεε γιουχουυυυυυυ :D τι κανεις???...η μικρη σου????

Ελπιζω να επιστρεψει καποια στιγμη και η Μαργκοττ μας....κοριτσαρα αν μας διαβαζεις....φιλια πολλαααααααααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερααααααα!!!! τελειωσα?!?!?! φευγω??? που παω δεν ξερω...αλλα φευγωωωω....

Μαρακι η βαλιτσα σου ειναι ετοιμη, εβαλα και τοστακι και νερακι μεσα για να χεις να τσιμπησεις κατι.....

τι κανουν οι μωρομανες? η συνταξιουχα που ειναι ρε παιδια??? που χαθηκε?

μπουκιτσαααα?? τζουλακι? Μαρια εφη!?!? που ειστε ρε κοριτσια?

Κισα+κισοκορη+κισοσπορι????

το Μινακι θα το τηλεφωνησω σημερα γιατι δεν εχω προλαβει...αλλα ξερω οτι ειναι καλα..ξαπλα στο σπιτι...

σας περιμενω..θα ειμαι εδω εως το μεσημερι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...